Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

sviti "door open x5" e53 + vybita baterie - webast

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dolfus

#1 Příspěvek od Dolfus »

Ahoj,
pradite nekdo, prosim?
Dnes po nastartovani začal na palubním pc svitit nápis "door open", svítí ci problikavaji interierova svetla a nezhasinaji. Sem tam nápis zmizel, na sekundu dvě a zas se rozsvitil. Asi čidlo nedovrenych dveri? Jak poznat o které dveře jde, kde jsou čidla schovana a co s tím? Dikyyy

Mame tu pokracovani. O v pa jsem dojel na misto, jeste v sobotu odpo jezdil, v interieru nic nesvitilo, vse se zdalo ok, "door open" to ke konci jizd prestalo hlasit a tvarilo se vse normalne.

V nedeli jsem prisel k autu, pres den jsem si vsiml, ze se sem tam sepnulo webasto a minutu dve hucelo, asi jako huci, kdyz se otevrou dvere (pul minuty az minutu), vsiml jsem se, ze to delalo nejak prapodivne casto na to, ze bylo auto zamcene v prubehu celeho dne. Ale neresil jsem, chyba! Odpoledne jsem prisel k autu, elektrika nabehla, ale starter uz jen cvakal. Musel jsem auto natocit na kabely, odpojil jsem webasto a s obcasnym blikanim "door open" dojel domu, kde uz motor po vypnuti normalne chytl. Tak a ted, muze byt problem zpusobeny chybou cidla ve dverich, ktere hlasi nedovrene dvere a spinalo webasto, ktere (ac neni aktivni a nastavene na teplotu) vycucalo baterku? Jak lokalizovat cidlo a pripadne ho vymenit, opravit?
Diky moc za kazdou radu
Odpovědět