Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
850 servo
-
Ahoj. Mám možnost koupit 850Ci. Bohužel teče servo. A to dost výrazně.
Téměř celá nádržka je hned prázdná. Dle katalogu BMW jen servo stojí kolem 20 000 + nejspíš hadice a pravděpodobně musím počítat i s čerpadlem (cca 25 000). Takže vychází oprava z nových dílu na +- 50 000 jen za díly. Má s tímto autem a problémem někdo zkušenosti? Na netu jsem nenašel firmu, která serva repasuje. Znáte někoho? Všem děkuji za pomoc!

-
- Kontaktovat uživatele:
Vojtasm5e34 píše:Ahoj. Mám možnost koupit 850Ci. Bohužel teče servo. A to dost výrazně.Téměř celá nádržka je hned prázdná. Dle katalogu BMW jen servo stojí kolem 20 000 + nejspíš hadice a pravděpodobně musím počítat i s čerpadlem (cca 25 000). Takže vychází oprava z nových dílu na +- 50 000 jen za díly. Má s tímto autem a problémem někdo zkušenosti? Na netu jsem nenašel firmu, která serva repasuje. Znáte někoho? Všem děkuji za pomoc!
no moje zkusenost s osmickou je takova, ze cokoliv jsem tam dal od vyrobcu z nahrady, tak se velice rychle posralo.... i blbe gufero.....
-
-
RuDoSh píše:Vojtasm5e34 píše:Ahoj. Mám možnost koupit 850Ci. Bohužel teče servo. A to dost výrazně.Téměř celá nádržka je hned prázdná. Dle katalogu BMW jen servo stojí kolem 20 000 + nejspíš hadice a pravděpodobně musím počítat i s čerpadlem (cca 25 000). Takže vychází oprava z nových dílu na +- 50 000 jen za díly. Má s tímto autem a problémem někdo zkušenosti? Na netu jsem nenašel firmu, která serva repasuje. Znáte někoho? Všem děkuji za pomoc!
no moje zkusenost s osmickou je takova, ze cokoliv jsem tam dal od vyrobcu z nahrady, tak se velice rychle posralo.... i blbe gufero.....
No, oni to v náhradě ani nemají. Záhrana by byl někdo šikovný, kdo to umí komplet zrepasovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Servo hadice jsou problém, 850i je už minimálně 15let staré auto a ty hadice jsou popraskané,sežrané,steřelé.
Řešil jsem to na kamarádově 850i , hadice pořád prosakovali ,tak jsme zkoušeli firmy, co dělají třeba hadice pro vysokozvyhy a pod. Výsledek byl takovej,že to vždycky teklo a stálo to akorád docela dost peněz a práce,nakonec koupil nové origo a od té doby pokoj.
Musíš to brát tak,že máš auto,které stálo nové asi 4mega a potřebuje servis pořád 4milionového auta,sice morálně starého,ale pořád drahého.
Zkus se s někým domluvit ,kdo dokáže udělat v origo dílech nějakou slevu,ale dej tam určitě origo.
Servo hadice jsou problém, 850i je už minimálně 15let staré auto a ty hadice jsou popraskané,sežrané,steřelé.
Řešil jsem to na kamarádově 850i , hadice pořád prosakovali ,tak jsme zkoušeli firmy, co dělají třeba hadice pro vysokozvyhy a pod. Výsledek byl takovej,že to vždycky teklo a stálo to akorád docela dost peněz a práce,nakonec koupil nové origo a od té doby pokoj.
Musíš to brát tak,že máš auto,které stálo nové asi 4mega a potřebuje servis pořád 4milionového auta,sice morálně starého,ale pořád drahého.
Zkus se s někým domluvit ,kdo dokáže udělat v origo dílech nějakou slevu,ale dej tam určitě origo.