Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

850 servo

Vše o E31, G15
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vojtasm5e34

#1 Příspěvek od Vojtasm5e34 »

Ahoj. Mám možnost koupit 850Ci. Bohužel teče servo. A to dost výrazně.:-(Téměř celá nádržka je hned prázdná. Dle katalogu BMW jen servo stojí kolem 20 000 + nejspíš hadice a pravděpodobně musím počítat i s čerpadlem (cca 25 000). Takže vychází oprava z nových dílu na +- 50 000 jen za díly. Má s tímto autem a problémem někdo zkušenosti? Na netu jsem nenašel firmu, která serva repasuje. Znáte někoho? Všem děkuji za pomoc!
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Servo je dost širokej pojem.Teče ti řízení nebo pumpa?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

Vojtasm5e34 píše:Ahoj. Mám možnost koupit 850Ci. Bohužel teče servo. A to dost výrazně.:-(Téměř celá nádržka je hned prázdná. Dle katalogu BMW jen servo stojí kolem 20 000 + nejspíš hadice a pravděpodobně musím počítat i s čerpadlem (cca 25 000). Takže vychází oprava z nových dílu na +- 50 000 jen za díly. Má s tímto autem a problémem někdo zkušenosti? Na netu jsem nenašel firmu, která serva repasuje. Znáte někoho? Všem děkuji za pomoc!

no moje zkusenost s osmickou je takova, ze cokoliv jsem tam dal od vyrobcu z nahrady, tak se velice rychle posralo.... i blbe gufero.....
Vojtasm5e34

#4 Příspěvek od Vojtasm5e34 »

libovka píše:Servo je dost širokej pojem.Teče ti řízení nebo pumpa?

To právě netuším, počítám s nejhorší variantou.
Vojtasm5e34

#5 Příspěvek od Vojtasm5e34 »

RuDoSh píše:
Vojtasm5e34 píše:Ahoj. Mám možnost koupit 850Ci. Bohužel teče servo. A to dost výrazně.:-(Téměř celá nádržka je hned prázdná. Dle katalogu BMW jen servo stojí kolem 20 000 + nejspíš hadice a pravděpodobně musím počítat i s čerpadlem (cca 25 000). Takže vychází oprava z nových dílu na +- 50 000 jen za díly. Má s tímto autem a problémem někdo zkušenosti? Na netu jsem nenašel firmu, která serva repasuje. Znáte někoho? Všem děkuji za pomoc!

no moje zkusenost s osmickou je takova, ze cokoliv jsem tam dal od vyrobcu z nahrady, tak se velice rychle posralo.... i blbe gufero.....

No, oni to v náhradě ani nemají. Záhrana by byl někdo šikovný, kdo to umí komplet zrepasovat.
lospiratos
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od lospiratos »

obě dvě věci se daj vydražit za menší peníz a pokud ti to chcije takhle moc , tak budes mit nekde vypadlou hadici ne :lol: a nebo žádný gufera a těsnění , nechápu to.......
Pejta-7er

#7 Příspěvek od Pejta-7er »

měl jsem ten samej problém, šel jsem po hadicích a nakonec to skončilo tak, že se dalo komplet noný, jak hadice, tak i servopumpa. Ale nejdřív koukni fakt na hadice, jsou starý a zpuchřelý, tak ten tlak hold nevydržej a jak naschvál prasknou na místech, kde to není skoro vidět.. :roll:
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od LiborM »

Ahoj
Servo hadice jsou problém, 850i je už minimálně 15let staré auto a ty hadice jsou popraskané,sežrané,steřelé.
Řešil jsem to na kamarádově 850i , hadice pořád prosakovali ,tak jsme zkoušeli firmy, co dělají třeba hadice pro vysokozvyhy a pod. Výsledek byl takovej,že to vždycky teklo a stálo to akorád docela dost peněz a práce,nakonec koupil nové origo a od té doby pokoj.
Musíš to brát tak,že máš auto,které stálo nové asi 4mega a potřebuje servis pořád 4milionového auta,sice morálně starého,ale pořád drahého.
Zkus se s někým domluvit ,kdo dokáže udělat v origo dílech nějakou slevu,ale dej tam určitě origo.
Odpovědět