Ahoj,potřeboval bych jen same maličkosti,pokud to půjde,jinak asi vrakáč ale v Sotea v Ostravě neměli.Přední a zadní krytky v náraznících,a lištu okna u spolujezdce zevnitř,bílé blinkry přední.
Dan 750iA
přední a zadní kryt v nárazníku, myslíš tím vzadu deklik pod kterym je tažný oko a v předu vlastně to samý akorát to vypadá jako mřížka? pokud ano je to tam,lišta okna by měla také být, blinkry si kup nový tady byly oranž, cena nových auto štangl cca 700kč myslím oba. víčko diag. mám,
Jason: krytka osvětlení,nevím kouknu se,držák pásu nevím co si mám pod tím představit, mřížka na vzduch pravděpodobně taky ten deklik vedle mlhovek, mám jich několik, nejjdnodušejc by se to asi hledalo podle etk čísel. tel na mě je 602 323 415
Fugo píše:přední a zadní kryt v nárazníku, myslíš tím vzadu deklik pod kterym je tažný oko a v předu vlastně to samý akorát to vypadá jako mřížka? pokud ano je to tam,lišta okna by měla také být, blinkry si kup nový tady byly oranž, cena nových auto štangl cca 700kč myslím oba. víčko diag. mám, Jason: krytka osvětlení,nevím kouknu se,držák pásu nevím co si mám pod tím představit, mřížka na vzduch pravděpodobně taky ten deklik vedle mlhovek, mám jich několik, nejjdnodušejc by se to asi hledalo podle etk čísel. tel na mě je 602 323 415
tak ja to najdu podle cisel a dam vedet.. Diky moc!
danulah píše:Ahoj,tak ja chci vsechno jak to udelat,obe ty krytky,tu listu okna a krytku diagnostiky,jsem z Frenstatu,dik Dan 750iA
Zdarek! heled, predpokladam ze shanis tu listu u spolujezdce tu vnitrni od tapecaku k oknu... nezapomen ze tam jsou dvojte okna, tak ti tam nepujde klasicka z normalnich, my sme ji nesehnali tak proto tam neni, jinak by tam byla... sou jine i gumy, vsechny tesneni apod...
ostřikovače světel nebyly, loketní opěrky taky nebyly koberec do kufru v pátek se podívám, určitě tam je ale mám pocit že bude špinavej jelikož v kufru ležely 2 převodovky.