Motor jde nastartovat, jde hrozně pomalu do otáček tak max. na 5000, jako by se dusil, nemá výkon, jakmile zařadím, tak chcípne. Volnoběh bída děs, klepe se jak drahej pes, chcípe. Vyměnil jsem svíčky, volnoběžnej ventil( kterej to hlásilo na dignostice), vyčistil váhu, prostříkal kontakty... a nic... furt stejný. co s tím???
nezkoušel, ani nevím kde bych je měl odpojit. Půjdou odpojit bez toho aby auto šlo na zvedák? Ale je pravdou, že při první dignostice to psalo i lambdy... potom už ne...
Hitman píše:ja bych to videl na ne....nevim jak se rozpojujou:( u e38 jsem to ete nedelal, hledej:) koukni do etk kde to je ve svodech
je to před katama, řeším teď odtah na jámu, jinak to prý nepůjde. Ještě mě napadá prasklá membrána vzadu na sání.... se z toho poseru asi...3.1. mám jet na hory...
Tohle chování by víc odpovídalo váze vzduchu. Zkus ji jen odpojit a nastartovat. Mě v létě odešla váha v Bratislavě, dokud byla připojená, tak motor ani neudržel volnoběh a nedalo se s tím jet, pak jsem ji odpojil a v pohodě jsem dojel bez váhy až do Prahy.
když odpojím váhu tak je to to samý. Někde jsem se tady dočet, že pokud jde špatně oddělat víčko nalévání oleje, ukazovalo by to na prasklou membránu - víčko jde oddělat v poho bez nějakého podtlaku. Nemohl by to být nakonec jen někde ucpaný výfuk? Mám ještě feldu 1,6 a tam jsem měl jednou podobné příznaky, začlo se to dusit, bez výkonu, potom strašná rána, rozerval se ucpanej tlumič, zvuk jak WRC, ale jelo to už v pohodě
bunny píše:když odpojím váhu tak je to to samý. Někde jsem se tady dočet, že pokud jde špatně oddělat víčko nalévání oleje, ukazovalo by to na prasklou membránu - víčko jde oddělat v poho bez nějakého podtlaku. Nemohl by to být nakonec jen někde ucpaný výfuk? Mám ještě feldu 1,6 a tam jsem měl jednou podobné příznaky, začlo se to dusit, bez výkonu, potom strašná rána, rozerval se ucpanej tlumič, zvuk jak WRC, ale jelo to už v pohodě
ucpanej kat ? nahod to a az se to zahreje koukni jestli ti nezhne kat
a tim že jí odpojíš nic nezjistí.š to se právě to auto bude chovat zrovna tak.. sotva poleze do otaček a při pokusu se rozjet... zdechne.. prostě blba směs
Tak tu váhu odpoj a potom zkus nastartovat úplně bez váhy. Jednotka motoru by si měla dopočítat nějaké přednastavené hodnoty a mělo by to jet líp než se špatnou váhou. Já když jel úplně bez váhy tak to akorát žralo o litr víc, ale jelo to normálně.
když váhu odpojím a nastartuju, tak je to úplně stejný jako se zapojenou. Ráno to jede na odtahu do servisu, tak uvidím... každopádně díky všem za rady a názory. Pak dám vědět co tomu bylo..