Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
autorádio BMW Business CD v e38
Caute, chtel bych se zeptat, zda nekdo nemá zkusenosti se zámenou original kazetove mechaniky (nemam changer
) za original CD. Na ruznych internetovych strankach pisou, ze by to melo fungovat. Jenom je problem, ze to nekomunikuje s MID displejem. Radio stanice mi na autoradiu funguji normalne (prehravani, vyhledavani stanic ...), komunikuje to i s DSP a multifunkcí na volantu. Problem je, jakmile vlozim CD, na displeji autoradia naskoci TRACK 1 (jednotlive tracky jdou i prepinat), ale je ticho. Predem diky za rady!

mates750 píše:Ja mam bisines kazetak v 38 a tiez by som tam rad mal CD ale mne sa nepodarilo vobec zistit ci ma sedmicka aj solo CD alebo len CD vechsler v kufri. Tak pokial mi mozte niekto poslat foto original CD do E38 tak ma to potesi este som to nevidel nech viem co mam hladat.Dik
No co sem se docetl na netu, tak do e38 pasuji 2 verze autoradii BMW BUSINESS CD, které se dávaly do E36, Z3, E32.. Ta první vezre (CD23) - jednodisplejová neumí ovládat changer a nekomunikuje s MID displejem, ale zase spolupracuje s multifunkcí na volantu a DSP. Tu mám já. Pak jeste existuje druhá verze - s dvema displeji (CD43) - umi ovladat changer a komunikuje dokonce i s MID.