Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e32 - vysává baterku

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
jetpac

#1 Příspěvek od jetpac »

E32, pokud stojí 5 dní bez použití, tak vysaje baterku. Je tam nějaká běžná závada, která by to mohla dělat?

Jinak se chystám, že odpojím palubku, pojistky a budu zkoušet okruh po okruhu, kde je nějakej větší odběr.

Díky,
Petr
Hoonnza

#2 Příspěvek od Hoonnza »

já mám stejnej problém u e34 .. někdy to je v poho někdy ne.. zjistil sem že mi svítěj ovladače na stahování oken ale nevim co stim .. :?
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od DC Výkonná rada »

malej návod jak to vyřešit:

vzít ampérmetr, sehnat si popis pojistek a jít po nich - vyndat, nahradit pojistku ampérmetrem a uvidíš kolik má daný okruh spotřebu - až to zjištíš, musíš se zaměřit na daný okruh a spotřebiče, které jsou na něj napojené

já měl podobný problém s relé, které řeší stmívání světel interiéru - pokazilo se a bralo šťávu

jinak u té e34 by to mohl být vadný spínač ve dveřích - když jsou otevřené dveře, tak jde ovládat okénka u e34 - diagnostika - svítí i osvětlení interiéru v režimu přepínače světel otevřené dveře ?
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Honczek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Honczek »

Zkus zmerit pojistku 30 pod sedakem.Je na ni hozeny osvetleni interieru, central, vyhrev zamku a pod.Dela mi to taky.V Relay Modulu visi nejaky rele.Musim jeste zjistit presne co to je.Pak napisu.
jetpac

#5 Příspěvek od jetpac »

Tak jsem chtěl napsat - problém se před časem vyřešil sám- jak začalo být teplo, tak se asi nějaký to relé uvolnilo a auto šlape tak jak má. :-)
T613
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od T613 »

spis mas baterku pred smrti a v zime nedrzela kapacitu, ted uz vydrzi vic :D
Odpovědět