Mam vzadu pneu R19,275 na 45.Na e65.chtel jsem se zeptat zda mi tam vleze sirsi ,aspon 285?Bez uprav,by to nedřelo nikde.Sel bych aj do 295mm,nevim zda by o byl problem.Mate nekdo zkusenost?
to že už tam máš 275 45 19 je špatně...to tam nemá být.. a ještě širší tam dávat určitě ani nemá víznam jen si s tim zničíš jízdní vlastnosti.... A vůbec ani nemluvim o potížích s policajtama..
V zasade mozes pouzit tieto rozmery pneu a diskov pre model 730d s istotou, ze ti nebude ani blbnut elektronika. Ale samozrejme musia byt v prvom rade najprv zapisane v TP.
ETORE-diky.A E65DRIVER,to jsem te moc nepochopil proc to je spatne..Jsou to originalni kola,zapsane v TP.Tak nevim,pokud mas taky e65 tak sam vis ze 19 neni vubec nic extra.Koupil jsem 18cky na zimu,replika M5,nazul nato zimni pneu Nokian a vypada to otresne...18je proste malo na auto co ma 5m,sirku 245mm nebudu vubec komentovat,vypada to jak galuska..Mame asi kazdy jiny nazor,to je vse.
má tam být 275 40 19 vzadu vpředu 245 45 19 origo.. Nebavim se o kolech.. je jasný že to vypadá líp na 19ctkách taky je mám. Jen nemám rád názor, čím širší pneu tim líp to sedí. Ten podvozek je na něco navrhovanej a bud si jistej, že s origo rozměrem pneu je to nej.. A je jasný když dáš dozadu 285 nebo dokonce 295 tak budeš muset jít na profil 30 nebo 35 a tam ten komfort neni to jsou pneu na porsche 911 turbo, ne na takovou lenost jako je E65 Takže tak...
Ja jsem nikde nenapsal ze to bude lip sedet.Nejsem zavodnik,naopak.Ve velkem TP z nemecka,jak jsem to koupil,byl uveden rozmer od 17 po 21..Ja vtom mam jasno a vim co si koupim.
rozměr 17 až 21 je ale rozměr kol.. Bavim se o pneu. Já mám taky od 17 do 20 v TP.. Neznamená že máš origo kola tak si na to můžeš obout co chceš.. Tak už ok ?? Nemyslim to ve zlim.
30 na E65 by bylo super.. Nebo se rovno vykašlat na pneu Je pravda, že s EDC je to o hooodně lepší, ale stejně jsou to rány od kol když se projede fakt velká nerovnost na vozovce.. Já vždycky když dám na zimu 18 náctky tak je to fakt pohodlný...