Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupe e 38

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
ARAS

#1 Příspěvek od ARAS »

Ahoj vsem...chystam se na koupit e 38...Chtel jsem se zeptat z jekeho benzinoveho motoru vybirat?Mam zajem o 750 i r.v. 2001...je to dobra volba?...diky
Darel

#2 Příspěvek od Darel »

dej si facku prosimtě, projdi forum, během 5 minut najdeš čtení na pár hodin, pak se ptej na konkrétní dotazy co tě zajímá, koupě auta neni rozhodnutí, jako když v krámu kupuješ rohlíky.. z tvého dotazu bych usoudil že chceš aby ti někdo poslal odkaz na wikipedii, kde je tabulka s přehledem motorů.. :)
xaler

#3 Příspěvek od xaler »

Nemám rád když si tu někdo mastí ego a takhle tě vyfakuje. Tady najdeš obrovský množství informací, ale pro mě jako nováčka tu bylo dost nesrozumitelného a navíc většina příspěvků se tu navzájem popírá a zvrhnou se i v hádku. Začni s recenzema na netu, podívej se na motory a jejich výkon, podívej se na spotřeby a v neposlední řadě si najdi data o komplet autech včetně zrychlení 0-100. Pak se zamysli na co to auto má být, jestli na prázdniny a nebo na ježdění do práce. Pak si přečti tohle http://www.ulozto.cz/xmGiD3P/autoojetiny-bmw-7-e38-pdf
A pak se sem vrať a zeptej se na to co ti není jasné.
Darel

#4 Příspěvek od Darel »

pravda, možná jsem se nechal trochu unést, ale ve podstatě věci jsem chtěl napsat co napsal xaler
Odpovědět