Zdravim potreboval bych poradit spatne mi funguje sklapeni zrcatek, do horni pozice jedou normalne pak je chci dat zpatky a leve se zasekne a zustane nahore je slyset ze moturek tlaci ale musim mu pomoc rukou. Nevite nejakou radu jestli se to da nejak zrepasovat nebo musim koupit novy zracatko. diky je to E65 4,5d r.v.05
pity84 píše:Zdravim potreboval bych poradit spatne mi funguje sklapeni zrcatek, do horni pozice jedou normalne pak je chci dat zpatky a leve se zasekne a zustane nahore je slyset ze moturek tlaci ale musim mu pomoc rukou. Nevite nejakou radu jestli se to da nejak zrepasovat nebo musim koupit novy zracatko. diky je to E65 4,5d r.v.05
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
zrcatko sundaš v pohode, sundat tapec - nemusíš celej, stací přední část oddtáhnout, pak sundat horni lištu dveri + malej repracek, odtahnout gumu a povolit 3! torxy, povolil sem dva pak sem za to tahal a on tam byl ještě jeden, pak už stačí jen odpojit konektor ve dverich a je to venku
Mám trochu jiný problém. Když si přepnu ovládání zdcátek, tak aby se mi spolujezdce při couvání sklápělo, tak se nevrátí do správné polohy. To samé se děje i při načetní uložené paměti. Přijde mi to, že je asi poškozený mechanismus. Zdá se mi, že i samotné zrcátko (sklo) má vetší vůli než by mělo mít. Nesethal jste se s tím někdo?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Mam jeden takovy dotaz. Vi nekdo jak je siroka E65 se sklopenymi zrcatky. V manualu, je pouze sirka vozu a sirka se zrcatky, ale ne kolik to je, kdyz jsou sklopene.
pity84 píše:do horni pozice jedou normalne pak je chci dat zpatky a leve se zasekne a zustane nahore je slyset ze moturek tlaci ale musim mu pomoc rukou
Chci se optat jestli jsi ten problem vyresil nejakym rozebranim a vycistenim, nebo jestli jsi to musel vymenit?
měl jsem to na 730. Údajně jsou tam ulámané koncáky, takže motorek prostě přejede za haranici a pak mu musíš pomoci. Jestli má cenu kupovat použité, tak tím si nejsem jistý. Nový kloub bohužel stojí cca 30tis
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex