Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

skusenost s Uhlikem

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fbee »

Ahoj Vsem, tak jsem dal k Uhlikovi nakonec moju cerstve nakupenu 325-ku `92 k Uhlikovi. Vymena svicky (ngk), 4x brzdove desticky, vymena oleje 5W, geometria, pocitacova analyza (nebo jak se to jmenuje), jeden motrcek na stahovani oken, vymenil jednu hadicu na chladicu. Za vsechno sem tam nechal 9 litru rovnych, coz mi ani nepripada moc levni. Ale! Mezitim jsem s nim mluvil telefonicky asi 4 krat, vzdy zikal neci jineho, nekdy dokonca uplne radikalne opacnu vec. Ani casove se mu tam moc nechtelo byt, dohodli jsme na 4, 3.40 jsem tam byl, a mnel jsem stesti, totiz prave odchazel uz ven z arealu, akurad ode mne bral klice od auta. To by bolo v pohode, ale kdyz po odvoze z opracy mi voda zacinalo vriet, zistili sme, ze pri vymene trupu zlomil umele vyvody z chladice, na co jede ten trup, tet tam ako tak to drzi. Vodu tam nenalil ani kapku, ani neovzdusil, a ja jsem se dilvil, proc rucicka mi vyklouze az do cervena, a vyhrivani mi abs. nefunguje. Kolem 8 litru jsem tam nalil, ted uz v poradku!?! Zlomil aj umely drzaky, s kterym je zasuvka na comp pricvaknuty, teraz mi to tam lita. Jo, dal motorcek na to okno, ale jestli to okno chodi ve kolejech, jak ma, to uz ho absolutne nezaujalo. Ja jsem musel jeste jednou to vsechno rozebrat, a znova opravit.
Tak, kluci nevim, ale poradte mi prosim vas neakeho normalneho seriozneho opravara, tam uz spatky nechci s mojou....FFAKT VIDIM ZE JENOM UDELA ALE JINAK SERE NATO...
TT
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od TT »

... to je přesně člověk, který nemá žádný vztah k autům, opravář si musí opravu auta vychutnávat, a ne šup šup honem , honem zapla? a vypadni, takovýho bych nakop do PR*ELE a to je přesně pan U.
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Murfas

#3 Příspěvek od Murfas »

Presne tak, znamej ma sice E30 ale je to prece jenom BMW,opravoval mu litaky,nah*vno, znamej chtel poradit ze spojkou, on mu rekl na vadne spojkove lozisko , ze je prevodovka v haji a je jitreba vymenit.No proste Uhlik je borec.

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Fbee: napis to do komentaru na stranky
darmon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

zaplatpanbu ze jsem si skoro veskerej servis schopnej udelat sam. :) btw mam docela dobrou zkusenost s Bohmem, sice je na prvni pohled takovej jakobydivnejbrouk :) ale prijde mi znacne v pohode
Odpovědět