Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sprint - nejrychlejší AUDI u nás na prodej!
Nazdárek vespolek čtu si tady už nějakej týden vaše příspěvky a je to moc fajn, že je nějakej internet a hlavně Fandové do BMW jako jsem já už alespoň 6let a existuje bmwklub.
Za toto děkuji zakladatelům :ucta:
A k té audině podle mych předpokladů nadopovaná M3 by v pohodě udělala audinu. :nos: ale i bez něho prostě menší úprava a audi nestíhá.
Za toto děkuji zakladatelům :ucta:
A k té audině podle mych předpokladů nadopovaná M3 by v pohodě udělala audinu. :nos: ale i bez něho prostě menší úprava a audi nestíhá.
- Přílohy
-
- bmw_m3.jpg (115.83 KiB) Zobrazeno 2221 x
-
- bmw_m3.jpg (115.83 KiB) Zobrazeno 2221 x
no ja nevim, ta audina mi prijde za ty prachy k smichu, shrek je toho svedkem kdyz na dragu v horovicich vypraskal gloom nekolikrat za sebou majitele gx tuningu s podobnym kramem v "seriovym" lanceru evo VI a pan UžJdeNinja
to porad nechapal, a to jezdili rovne, v zatackach by ho pochcal jak polskyho fiata. A Evo6 se da koupit za nehmlich stejny prachy, sedmicka o trosku vic a ty auta jsou naprosto jinde. Proste porad mam pocit ze majitele audin, zvlast takovych maji nejaky mentalni problem.

Hehe presne tak
No bracha jednoho kamose si ted chce kupovat sportovni audinu....Jezdit moc neumi, este pred pul rokem rypal do kazdeho kdo jel vic nez 80 a furt chtel koktavku ze je to super auto a najednou tohle...Si to koupi a za par dni to rozbije....Asi jako kdyz mel mr2 a za tyden to na rudne rozbil. (dodnes nechapu jak, rovna 2 proudovka a on najel na rantl v pravo a pak to vzal do svodidel vlevo...fakt umelec)..

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal patras
[B]Nový audiny docela propadaj v testech co se týče spolehlivosti. BMW je BMW
Tak tak! Ale s tatíkem a bráchou (zarytí Audiňáci) se se mnou pořád hádají ohledně BMW kontra Audi!!! Podle nich poruchové a zadní náhon na pi.. Brácha měl půjčenou kámošovu 325i a jediné co s ní dokázal tak bylo na křižovatce urvat zadek a poslat ho pod "náhodou projíždějící" kamion!!! PAKO
Prostě se vždycky pohádáme - div si nedáme fight! :fight: