Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

uz jsem nechal hovnocuc doma a jel v corvette C5 :)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Ocasek

#1 Příspěvek od Ocasek »

právě jedu za kámošem, konečně dostal káru, tak když nebude žádnej problémek, nebo když mě nezabije, tak budu tlumočit !!! už sem nadrženej jako svině ;):bigok:
Ocasek

#2 Příspěvek od Ocasek »

tak kdybyste viděli na dálnici směr brno takovou perle?ově černou, tak mi zamávejte, pokud to stihnete :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

hmm...touhle dobou uz asi budou nekde v prikope :D
Bubi

#4 Příspěvek od Bubi »

Ocásek kecá, nesveze ho. V Corvetě nesmí sedět na sedadle spolujezdce děti do 12 let :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal Ocasek
[B]tak kdybyste viděli na dálnici směr brno takovou perle?ově černou, tak mi zamávejte, pokud to stihnete :D

Jo a muj kamos ma vznasedlo a to lita az 330km/h a rikal ze mi ho zitra pujci, hec... Takze kdyby jste me v nem zitra videli letet tak mi muzete zamavat, ale to stejne asi nestihnete... :)
N54 PWR
stealth
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od stealth »

No a mě v raketoplánu snad ani nemávejte, vono z voběžný dráhy je to mávání blbě vidět ... :bigglases
Johnny

#7 Příspěvek od Johnny »

Originál zaslal Ocasek
[B]právě jedu za kámošem, konečně dostal káru, tak když nebude žádnej problémek, nebo když mě nezabije, tak budu tlumočit !!! už sem nadrženej jako svině ;):bigok:

Ok! dej vědět jaký to bylo! Nějaký fotečky by taky bodly...
milo
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od milo »

hmm tak ste sa na tej ceste praha brno praha zasekli alebo co? :-)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od RuDoSh »

pokud do sedmi neda vedet, jdu se cumet na TV...to by NOVE neuniklo :D
abdul

#10 Příspěvek od abdul »

asi hochum dosel benzin a tlaci to.... verim ze jim banda sice jen tak tak ale prece jen stihne zamavat :D
Ocasek

#11 Příspěvek od Ocasek »

tak pánové.....
měl sem to takle domluvenej srazík s kámošem u něj a že vyrazíme na kalbu, tak ok. kolem 4. hod sem byl u něj a před baráčkem už vidim cosi černého, tak sem to omrkl z blízka - corvette :gobeer: tak volám kámošovi že sem jako tam, tak a? jde.
nejdřív zevní prohlídka, NÁDHERA (jak jinak:)), pak už sem se konečně posadil do černých kožených sedaček (ne moc pohodlných..:)) připoutal sem se :) a vyrážíme...

takže pomaličku mezi baráčkama, odbočit na hlavní a.... najednou mě cosi koplo do zad a řvalo do uší... to první byla sedačka a to druhé 5.7l osmiválec, ani sem nesledoval rychlost, ale kilo tam bylo na 100% HNED..
následuje příjezd na benzínku, dotankovat a umít mazla.. vychutnával sem si ty závistivý pohledy ostatních :) (ktéré začnou být po chvíli dost nepříjemné...) takže konečně, dotankováno, umyto a jedeme pálit pár desítek litránku benzinu..
výjezd z pumpy, pohodička a najednou mě zase cosi koplo do zad, podíval sem se na tachometr - 140km/h, řev jako sviňa, tak mi hned bylo jasný že to bude stát za to... takle to teda kopalo každou chvíli když někdo brzdil (každej nás teda brzdil:)) ale kdybyste cítili jak vás to tlačí do tý sedačky.. k tomu to burácení z podkapoty a nevěřící pohledy pěšáků a ostatních řidičů... pohodička:) .....

konečně se dostáváme na dálnici...ostatní řidiči vidíc v zrcátku tu černou raketu se klidili a my měli volnej pruh...
kouknu na tacho... 220...230...240... brzdy (děkuji škodovkářům:321:) celkem se čuměl jak se tam ta rychlost tak rychle dostala :eh: ale to mi bylo nějak jedno... stavíme na cigárko a omrkáváme auto (a davy lidí taky:)) když konečně usedáme a znovu vyrážíme na svou pou? za adrenalinem, kámoš se asi rozhodl,že to trošku potrápí... volnej pruh, rovnej dlouhej úsek - kop, řev a jedem... 250ka je otázkou několika málo okamžiků... a jedem dál, 260.....270...280........ 285km/H (pak brzdy, ale asi by to šlo ještě dál) já na vrcholu blaha... takle rychle sem ještě nikdy nejel, mno a je to SUPER !! KURVA!
bohužel víc už sme nevytáhli :( ale i tak sem si stříkal do kalhot :) potom sjezd z dálnice (ta byla nějaká krátká ! :D:D) do nějakýho vidlákova... sundáme střechu (hard top..) muziku na plno a senožrouti přehrabůjíc tam hnůj jen otáčeli hlavičkama :)
taky mě dostalo - jedem nakoupit, kámoš nevypl motor páč měl slabout baterku tak a? si tam sednu (šéf...:D:D) .. no ty pohledy lidí nejsou moc příjemný, fakt.. ale přijel tam masírek s FAVORITEM, a to mě dostalo - zastavil, koukl "mi" (jo.. mi, mohl sem pláchnout:)) na auto, a normálně to předemnou vodhrábl !!!!! tak sem se za ním jen tak mírně pousmál a hleděl si zase "svého" :)
jo a... okreska - 220-240km/h ... to sem fakt nestíhal, řikám mu, jedna srnka a sme v piče... no naštěstí sme dojeli a jali se pivních půllitrů :) to tu rozebírat nebudem ;)

zpáteční cesta už nic moc... jeli sme na prahu (od někud z jižních čech - hradec, nebo nějak tak, nevim teda jakej:)) jen po norm. silnicích, nějak sme nenašli dálnici, blbý ukazatele... až ke konci... 250km/h max.. ale já spokojenej :D to auto mě fakt dostalo, nádhera, přál bych vám to zažít, ten pocit nejde dokonale popsat...

takže to je asi tak vše co sem vám chtěl říct o našem malém výletu :)

odpovědi:
Originál zaslal milo
[b] hmm tak ste sa na tej ceste praha brno praha zasekli alebo co?

jo zasekli, byla tam bouračka, pár kilometrová kolona, aj helikoptéra přiletěla, třeba to bude v TV...

Rudosh, Bubi, LukasH, Stealth, abdul: nezáviďte :) muhaha

Johnny: fotky nevim, jestli někdo fotil, ale jen krátký video z parkoviště.. jen auto z venčí...
mno, teď někdy bysme ještě měli jet do břeclavi, takže fotky budou samozřejmý...
video se pokusim dostat do konce týdne..
Ocasek

#12 Příspěvek od Ocasek »

abych nezapomněl... velký dík patří WETTovi, kdybys to náhodou četl... :)
Ocasek

#13 Příspěvek od Ocasek »

hanzi, takle si to neměl přejmenovat, ty osle :)
Bubi

#14 Příspěvek od Bubi »

Ocásku, neboj, nezávidím. Já s jednou sprintoval a dostala hádej na co? Na prd.l :) :) :)
Ocasek

#15 Příspěvek od Ocasek »

za kolik sec máš 100?
Marauder
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Marauder »

Domluvíš mi závod ? :o)))
Ocasek

#17 Příspěvek od Ocasek »

a budeš stíhat? :) zkusil bych
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od RuDoSh »

ehm.....ocasku ver mi, na svete jsou i lepsi kary nez ta corvetta :D
Ocasek

#19 Příspěvek od Ocasek »

a já řikám že je ta corvetta nejlepší snad ? ne... takže nechápu proč to tu píšeš.....
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal Bubi
[B]Ocásku, neboj, nezávidím. Já s jednou sprintoval a dostala hádej na co? Na prd.l :) :) :)

tak tak, to jsou ameriky, objem motoru jak krava a na hovno vykon (vzhledem k objemu samozdrejme) :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Odpovědět