Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
uz jsem nechal hovnocuc doma a jel v corvette C5 :)
Originál zaslal Ocasek
[B]tak kdybyste viděli na dálnici směr brno takovou perle?ově černou, tak mi zamávejte, pokud to stihnete![]()
Jo a muj kamos ma vznasedlo a to lita az 330km/h a rikal ze mi ho zitra pujci, hec... Takze kdyby jste me v nem zitra videli letet tak mi muzete zamavat, ale to stejne asi nestihnete...

N54 PWR
tak pánové.....
měl sem to takle domluvenej srazík s kámošem u něj a že vyrazíme na kalbu, tak ok. kolem 4. hod sem byl u něj a před baráčkem už vidim cosi černého, tak sem to omrkl z blízka - corvette :gobeer: tak volám kámošovi že sem jako tam, tak a? jde.
nejdřív zevní prohlídka, NÁDHERA (jak jinak:)), pak už sem se konečně posadil do černých kožených sedaček (ne moc pohodlných..
) připoutal sem se
a vyrážíme...
takže pomaličku mezi baráčkama, odbočit na hlavní a.... najednou mě cosi koplo do zad a řvalo do uší... to první byla sedačka a to druhé 5.7l osmiválec, ani sem nesledoval rychlost, ale kilo tam bylo na 100% HNED..
následuje příjezd na benzínku, dotankovat a umít mazla.. vychutnával sem si ty závistivý pohledy ostatních
(ktéré začnou být po chvíli dost nepříjemné...) takže konečně, dotankováno, umyto a jedeme pálit pár desítek litránku benzinu..
výjezd z pumpy, pohodička a najednou mě zase cosi koplo do zad, podíval sem se na tachometr - 140km/h, řev jako sviňa, tak mi hned bylo jasný že to bude stát za to... takle to teda kopalo každou chvíli když někdo brzdil (každej nás teda brzdil:)) ale kdybyste cítili jak vás to tlačí do tý sedačky.. k tomu to burácení z podkapoty a nevěřící pohledy pěšáků a ostatních řidičů... pohodička:) .....
konečně se dostáváme na dálnici...ostatní řidiči vidíc v zrcátku tu černou raketu se klidili a my měli volnej pruh...
kouknu na tacho... 220...230...240... brzdy (děkuji škodovkářům:321:) celkem se čuměl jak se tam ta rychlost tak rychle dostala
ale to mi bylo nějak jedno... stavíme na cigárko a omrkáváme auto (a davy lidí taky:)) když konečně usedáme a znovu vyrážíme na svou pou? za adrenalinem, kámoš se asi rozhodl,že to trošku potrápí... volnej pruh, rovnej dlouhej úsek - kop, řev a jedem... 250ka je otázkou několika málo okamžiků... a jedem dál, 260.....270...280........ 285km/H (pak brzdy, ale asi by to šlo ještě dál) já na vrcholu blaha... takle rychle sem ještě nikdy nejel, mno a je to SUPER !! KURVA!
bohužel víc už sme nevytáhli
ale i tak sem si stříkal do kalhot
potom sjezd z dálnice (ta byla nějaká krátká !
:D) do nějakýho vidlákova... sundáme střechu (hard top..) muziku na plno a senožrouti přehrabůjíc tam hnůj jen otáčeli hlavičkama
taky mě dostalo - jedem nakoupit, kámoš nevypl motor páč měl slabout baterku tak a? si tam sednu (šéf...
:D) .. no ty pohledy lidí nejsou moc příjemný, fakt.. ale přijel tam masírek s FAVORITEM, a to mě dostalo - zastavil, koukl "mi" (jo.. mi, mohl sem pláchnout:)) na auto, a normálně to předemnou vodhrábl !!!!! tak sem se za ním jen tak mírně pousmál a hleděl si zase "svého"
jo a... okreska - 220-240km/h ... to sem fakt nestíhal, řikám mu, jedna srnka a sme v piče... no naštěstí sme dojeli a jali se pivních půllitrů
to tu rozebírat nebudem
zpáteční cesta už nic moc... jeli sme na prahu (od někud z jižních čech - hradec, nebo nějak tak, nevim teda jakej:)) jen po norm. silnicích, nějak sme nenašli dálnici, blbý ukazatele... až ke konci... 250km/h max.. ale já spokojenej
to auto mě fakt dostalo, nádhera, přál bych vám to zažít, ten pocit nejde dokonale popsat...
takže to je asi tak vše co sem vám chtěl říct o našem malém výletu
odpovědi:
jo zasekli, byla tam bouračka, pár kilometrová kolona, aj helikoptéra přiletěla, třeba to bude v TV...
Rudosh, Bubi, LukasH, Stealth, abdul: nezáviďte
muhaha
Johnny: fotky nevim, jestli někdo fotil, ale jen krátký video z parkoviště.. jen auto z venčí...
mno, teď někdy bysme ještě měli jet do břeclavi, takže fotky budou samozřejmý...
video se pokusim dostat do konce týdne..
měl sem to takle domluvenej srazík s kámošem u něj a že vyrazíme na kalbu, tak ok. kolem 4. hod sem byl u něj a před baráčkem už vidim cosi černého, tak sem to omrkl z blízka - corvette :gobeer: tak volám kámošovi že sem jako tam, tak a? jde.
nejdřív zevní prohlídka, NÁDHERA (jak jinak:)), pak už sem se konečně posadil do černých kožených sedaček (ne moc pohodlných..

takže pomaličku mezi baráčkama, odbočit na hlavní a.... najednou mě cosi koplo do zad a řvalo do uší... to první byla sedačka a to druhé 5.7l osmiválec, ani sem nesledoval rychlost, ale kilo tam bylo na 100% HNED..
následuje příjezd na benzínku, dotankovat a umít mazla.. vychutnával sem si ty závistivý pohledy ostatních

výjezd z pumpy, pohodička a najednou mě zase cosi koplo do zad, podíval sem se na tachometr - 140km/h, řev jako sviňa, tak mi hned bylo jasný že to bude stát za to... takle to teda kopalo každou chvíli když někdo brzdil (každej nás teda brzdil:)) ale kdybyste cítili jak vás to tlačí do tý sedačky.. k tomu to burácení z podkapoty a nevěřící pohledy pěšáků a ostatních řidičů... pohodička:) .....
konečně se dostáváme na dálnici...ostatní řidiči vidíc v zrcátku tu černou raketu se klidili a my měli volnej pruh...
kouknu na tacho... 220...230...240... brzdy (děkuji škodovkářům:321:) celkem se čuměl jak se tam ta rychlost tak rychle dostala

bohužel víc už sme nevytáhli

taky mě dostalo - jedem nakoupit, kámoš nevypl motor páč měl slabout baterku tak a? si tam sednu (šéf...

jo a... okreska - 220-240km/h ... to sem fakt nestíhal, řikám mu, jedna srnka a sme v piče... no naštěstí sme dojeli a jali se pivních půllitrů

zpáteční cesta už nic moc... jeli sme na prahu (od někud z jižních čech - hradec, nebo nějak tak, nevim teda jakej:)) jen po norm. silnicích, nějak sme nenašli dálnici, blbý ukazatele... až ke konci... 250km/h max.. ale já spokojenej

takže to je asi tak vše co sem vám chtěl říct o našem malém výletu

odpovědi:
Originál zaslal milo
[b] hmm tak ste sa na tej ceste praha brno praha zasekli alebo co?
jo zasekli, byla tam bouračka, pár kilometrová kolona, aj helikoptéra přiletěla, třeba to bude v TV...
Rudosh, Bubi, LukasH, Stealth, abdul: nezáviďte

Johnny: fotky nevim, jestli někdo fotil, ale jen krátký video z parkoviště.. jen auto z venčí...
mno, teď někdy bysme ještě měli jet do břeclavi, takže fotky budou samozřejmý...
video se pokusim dostat do konce týdne..