Jednoduše,poněvač je 530 daleko víc! No patrně proto,že ten rozdíl v ceně novýho není až tak rapidní a většinou si to kupujou lidi co hodně jezdí a ta 330 je docela malá.Taky jsem se po 330d díval,ale oni nevědí co by za to!!!
Originál zaslal rene kurc [B]Každopádně 330d v coupé by mi vůbec nevadilo...
jojo jezdil sem v tom, manual 6-gang a bylo to mooooooc pekny svezeni s moc rozumnou spotrebou... ale sedal sem do toho z 330i cupe SMGII a ta sekvencka se mi hrozne libila.... takze bych nejradeji 330D a SMGII dokupy:) coz samozrejme BMW nedela:(
no ale byl by to luxus, mimochodem v annonci je jedna bouraná E36 M3 se sekvencí, myslím že je za 250t. jo a byla tam i E46 M3 se sekvencí ale ta byla za 860t.
No hned jsem taky čuměl na net.Páč ji asi koupil kámoš předevčírem se mi už chlubil a vše odpovídá,barva,rok,cena atd.Tak jsem zvědav páč znám ten výraz LEHCE NA PP STRANU !!! KOLO POD SPOLUJEZDCEM ATD... :mhehe:
Originál zaslal rene kurc [B]No hned jsem taky čuměl na net.Páč ji asi koupil kámoš předevčírem se mi už chlubil a vše odpovídá,barva,rok,cena atd.Tak jsem zvědav páč znám ten výraz LEHCE NA PP STRANU !!! KOLO POD SPOLUJEZDCEM ATD... :mhehe:
no jasně klasika, ženeš se 300km za lehce bouraným autě, plně pojízdným a když tam přijedeš tak to ani nenastartuje, každý kolo jinam, to vždycky nevim co s tím chlapem :fight:
Mno musíš mu říct,že je píča!! Nic jinýho ani nejde.Jednou sem tak jel do Budějc od nás asi 400kiláků a prý jako nový!!! No nová na tom byla akorát střecha,zmrd jeden!