vyjet si minutu je fakt nahul Skoda toho tukance na startu. Musim rict ze sem byl potesenej ze kruvohubce nevydrzela goma .. aspon to bude zajimavejsi.
Škoda, mohl to bejt zajímavej závod. Montoya letěl jak utrženej a Ralf by asi nebyl daleko. Ta Míšova guma mě potěšila a zrovna před koncem když už s tim nemoh nic udělat. Jsem zvědav kdo bude letos mistr.
Podle mě tu gumu udělal právě při tom předjíždění mimo tra?. Když se vracel, tak tim levým zadním vymet kačírek. Těsně, ale přece. To má někdo holt pech...:fuckoff: :fuckoff:
Škoda že udělal ty dva zkurvený body. O ty teď koně vedou v poháru konstruktérů.
Originál zaslal Otton [B]Podle mě tu gumu udělal právě při tom předjíždění mimo tra?. Když se vracel, tak tim levým zadním vymet kačírek. Těsně, ale přece. To má někdo holt pech...:fuckoff: :fuckoff:
Škoda že udělal ty dva zkurvený body. O ty teď koně vedou v poháru konstruktérů.
Ovsem takovou prasarnu, jakou predvedl Ralf na startu... Takhle kdyz si kazdy bude delat prostor na idealni stopu, muzou F1 prejmenovat na Destruction derby. Prasarna. Jinak pekna nuda. Opet jsem u toho usnul.
ac jako BMW fan, bych mel fandit asi williamsu, tak Montoya je pro me proste arogantni curacek, co kazdymu chce ukazat jak moc nejlepsi je, je tak dobrej ze mu to leze z usi, oci a z prdele mu kouka visacka knizky "vsecko vim, vsude to znam" ... no a spolu s ralfem, kterej ma zrcatka snad jenom pro to aby ho pustili na trat tvori bezvadnej team... je jedno ze to je bmw, ten team celkove je mi nesympatickej
Originál zaslal Kriznik [b] ac jako BMW fan, bych mel fandit asi williamsu, tak Montoya je pro me proste arogantni curacek, co kazdymu chce ukazat jak moc nejlepsi je, je tak dobrej ze mu to leze z usi, oci a z prdele mu kouka visacka knizky "vsecko vim, vsude to znam" ... no a spolu s ralfem, kterej ma zrcatka snad jenom pro to aby ho pustili na trat tvori bezvadnej team... je jedno ze to je bmw, ten team celkove je mi nesympatickej
Originál zaslal Kriznik [B]ac jako BMW fan, bych mel fandit asi williamsu, tak Montoya je pro me proste arogantni curacek, co kazdymu chce ukazat jak moc nejlepsi je, je tak dobrej ze mu to leze z usi, oci a z prdele mu kouka visacka knizky "vsecko vim, vsude to znam" ... no a spolu s ralfem, kterej ma zrcatka snad jenom pro to aby ho pustili na trat tvori bezvadnej team... je jedno ze to je bmw, ten team celkove je mi nesympatickej
odjakziva beru ferrari a schumiho
!!!!!!!!!!! Naprosty souhlas !!!!!!!!!!!
A TO SE VSIM
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Originál zaslal Kriznik [B]ac jako BMW fan, bych mel fandit asi williamsu, tak Montoya je pro me proste arogantni curacek, co kazdymu chce ukazat jak moc nejlepsi je, je tak dobrej ze mu to leze z usi, oci a z prdele mu kouka visacka knizky "vsecko vim, vsude to znam" ... no a spolu s ralfem, kterej ma zrcatka snad jenom pro to aby ho pustili na trat tvori bezvadnej team... je jedno ze to je bmw, ten team celkove je mi nesympatickej
odjakziva beru ferrari a schumiho
Myslim si, že svůj názor by jsi mohl vyjádřit poněkud společenštěji. Lidi co se takhle vyjadřujou o jinejch, který vůbec neznaj,jsou, promiň mi to slovo, BLBEČCI!!!!...
Montyho mam rad - jako jeden z mala se neboji Shumiho a jezdi drave a cool.Ralf je jenom ve stinu bratra a to je pro nej prokleti - a proto jezdi jak jezdi.No a Barik je takova trpena loutka u cervenejch.
Originál zaslal HEERY [B]Montyho mam rad - jako jeden z mala se neboji Shumiho a jezdi drave a cool.Ralf je jenom ve stinu bratra a to je pro nej prokleti - a proto jezdi jak jezdi.
Jo je horká hlava a chce být za každou cenu první,ale ze začátku to pár krát přehnal.Myslím ale ,že je závod od závodu lepší a rozumější.Myslím chuan pablo a nebýt v mynulosti tak častého vypovězení motorů (BMW)tak má zas o něco víc úspěchů....No já jsem třeba pyšný na to,že zrovna BMW dokáže zastínit tak prestižní team jako je Ferrari s neporazitelným M.S.
Originál zaslal rene kurc [B]Jo je horká hlava a chce být za každou cenu první,ale ze začátku to pár krát přehnal.Myslím ale ,že je závod od závodu lepší a rozumější.Myslím chuan pablo a nebýt v mynulosti tak častého vypovězení motorů (BMW)tak má zas o něco víc úspěchů....No já jsem třeba pyšný na to,že zrovna BMW dokáže zastínit tak prestižní team jako je Ferrari s neporazitelným M.S.
souhlas souhlas... myslim ze o to ze je to horka hlava a ze chce byt za kazdou cenu prvni prave jde:)