Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dnesni F1

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
abdul

#1 Příspěvek od abdul »

at zije Montoya, potazmo BMW wiliams :D

podle me to byl pekny zavod se vsim vsudy, jediny u ceho sem obcas silel byly kecy toho komentatora...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

vyjet si minutu je fakt nahul :D Skoda toho tukance na startu. Musim rict ze sem byl potesenej ze kruvohubce nevydrzela goma .. aspon to bude zajimavejsi.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Klakson »

to fakt nasere, hned po startu
Petr_1

#4 Příspěvek od Petr_1 »

Škoda, mohl to bejt zajímavej závod. Montoya letěl jak utrženej a Ralf by asi nebyl daleko. Ta Míšova guma mě potěšila a zrovna před koncem když už s tim nemoh nic udělat. Jsem zvědav kdo bude letos mistr.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Baxon »

:finish: :peace: :potlesk: :potlesk::potlesk: :peace: :finish:

BMW M Power :allright:

Dobře mu tak šumimu, má předjíždět na trati a ne mimo. Tam to někde určitě bodnul :D

Monty to dneska krásně natřel všem :D :D :D
abdul

#6 Příspěvek od abdul »

tu gumu jsem mu ale nepral... ani Raikonenovi tak brzky odchod z trati...
Otton

#7 Příspěvek od Otton »

Podle mě tu gumu udělal právě při tom předjíždění mimo tra?. Když se vracel, tak tim levým zadním vymet kačírek. Těsně, ale přece. To má někdo holt pech...:fuckoff: :D :fuckoff: :D

Škoda že udělal ty dva zkurvený body. O ty teď koně vedou v poháru konstruktérů.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Otton
[B]Podle mě tu gumu udělal právě při tom předjíždění mimo tra?. Když se vracel, tak tim levým zadním vymet kačírek. Těsně, ale přece. To má někdo holt pech...:fuckoff: :D :fuckoff: :D

Škoda že udělal ty dva zkurvený body. O ty teď koně vedou v poháru konstruktérů.

Ovsem takovou prasarnu, jakou predvedl Ralf na startu... Takhle kdyz si kazdy bude delat prostor na idealni stopu, muzou F1 prejmenovat na Destruction derby. Prasarna. Jinak pekna nuda. Opet jsem u toho usnul.
T.o.m.

#9 Příspěvek od T.o.m. »

Přesně tak. Rubens němohl nic dělat. Ralf s tím jel jako ze žní.
Prostě Kimi a Rubens to odnesli kvůli Ralfovi:shit:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patras Čestný člen »

Asi jte na to uz koukali ale nemohu si to odpustit

NADHERNA FOTKA Z NEMEC
Přílohy
mclaren_kimi_3f2df3fb7b9e3.jpg
mclaren_kimi_3f2df3fb7b9e3.jpg (33.61 KiB) Zobrazeno 1460 x
mclaren_kimi_3f2df3fb7b9e3.jpg
mclaren_kimi_3f2df3fb7b9e3.jpg (33.61 KiB) Zobrazeno 1460 x
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Kriznik

#11 Příspěvek od Kriznik »

ac jako BMW fan, bych mel fandit asi williamsu, tak Montoya je pro me proste arogantni curacek, co kazdymu chce ukazat jak moc nejlepsi je, je tak dobrej ze mu to leze z usi, oci a z prdele mu kouka visacka knizky "vsecko vim, vsude to znam" ... no a spolu s ralfem, kterej ma zrcatka snad jenom pro to aby ho pustili na trat tvori bezvadnej team... je jedno ze to je bmw, ten team celkove je mi nesympatickej

odjakziva beru ferrari a schumiho ;)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#12 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jsem na+ranej jeste ted na tu bridgestonu :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Tomik007 »

Originál zaslal Kriznik
[b] ac jako BMW fan, bych mel fandit asi williamsu, tak Montoya je pro me proste arogantni curacek, co kazdymu chce ukazat jak moc nejlepsi je, je tak dobrej ze mu to leze z usi, oci a z prdele mu kouka visacka knizky "vsecko vim, vsude to znam" ... no a spolu s ralfem, kterej ma zrcatka snad jenom pro to aby ho pustili na trat tvori bezvadnej team... je jedno ze to je bmw, ten team celkove je mi nesympatickej

odjakziva beru ferrari a schumiho

Dost odvazny, ale naprosto s tebou souhlasim!!!
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik
[B]ac jako BMW fan, bych mel fandit asi williamsu, tak Montoya je pro me proste arogantni curacek, co kazdymu chce ukazat jak moc nejlepsi je, je tak dobrej ze mu to leze z usi, oci a z prdele mu kouka visacka knizky "vsecko vim, vsude to znam" ... no a spolu s ralfem, kterej ma zrcatka snad jenom pro to aby ho pustili na trat tvori bezvadnej team... je jedno ze to je bmw, ten team celkove je mi nesympatickej

!!!!!!!!!!! Naprosty souhlas !!!!!!!!!!!

A TO SE VSIM
:D :D :D :D :D :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal Hanz
[B]jsem na+ranej jeste ted na tu bridgestonu :-)

tak tak, posledni dobou si prej Schumi na Bridgestony dost stezuje.
Johnny

#16 Příspěvek od Johnny »

Originál zaslal Kriznik
[B]ac jako BMW fan, bych mel fandit asi williamsu, tak Montoya je pro me proste arogantni curacek, co kazdymu chce ukazat jak moc nejlepsi je, je tak dobrej ze mu to leze z usi, oci a z prdele mu kouka visacka knizky "vsecko vim, vsude to znam" ... no a spolu s ralfem, kterej ma zrcatka snad jenom pro to aby ho pustili na trat tvori bezvadnej team... je jedno ze to je bmw, ten team celkove je mi nesympatickej

Myslim si, že svůj názor by jsi mohl vyjádřit poněkud společenštěji. Lidi co se takhle vyjadřujou o jinejch, který vůbec neznaj,jsou, promiň mi to slovo, BLBEČCI!!!!...
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od HEERY »

Montyho mam rad - jako jeden z mala se neboji Shumiho a jezdi drave a cool.Ralf je jenom ve stinu bratra a to je pro nej prokleti - a proto jezdi jak jezdi.No a Barik je takova trpena loutka u cervenejch.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal HEERY
[B]Montyho mam rad - jako jeden z mala se neboji Shumiho a jezdi drave a cool.Ralf je jenom ve stinu bratra a to je pro nej prokleti - a proto jezdi jak jezdi.

takhle presne to vidim ja
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#19 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jo je horká hlava a chce být za každou cenu první,ale ze začátku to pár krát přehnal.Myslím ale ,že je závod od závodu lepší a rozumější.Myslím chuan pablo a nebýt v mynulosti tak častého vypovězení motorů (BMW)tak má zas o něco víc úspěchů....No já jsem třeba pyšný na to,že zrovna BMW dokáže zastínit tak prestižní team jako je Ferrari s neporazitelným M.S.
abdul

#20 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal rene kurc
[B]Jo je horká hlava a chce být za každou cenu první,ale ze začátku to pár krát přehnal.Myslím ale ,že je závod od závodu lepší a rozumější.Myslím chuan pablo a nebýt v mynulosti tak častého vypovězení motorů (BMW)tak má zas o něco víc úspěchů....No já jsem třeba pyšný na to,že zrovna BMW dokáže zastínit tak prestižní team jako je Ferrari s neporazitelným M.S.

souhlas souhlas... myslim ze o to ze je to horka hlava a ze chce byt za kazdou cenu prvni prave jde:)
Odpovědět