Dneska odpoledne me vola kamos ( majitel BMW E36 318i) jestli bych s ním nezajel do servisu poladit neco v motoru(cvakal mu motor).Ríkám proc ne aspon mrknu co mu tam na to reknou..Cestou do servisu kámos jede takovou razantnejsi jizdu az me to bylo chvílema neprijemny ale kecat jsem mu do rízení nechtel..No ono jet po vedlejsí silnici ktera je zvlnena od traktoru cca 120km/h bylo vcelku o hubu..No a pak to prislo asi 500 m pred dedinou kde se servis nachazel se nam do cesty dostaly dva chodci kteri sli vedle sebe, kamos samozrejme zbrzdí tak na 90 a udela uhybný manévr ale ouhle auto na rozteklém povrchu tamnejsí silnice dostává smyk a já uz si ríkám ze to nebude dobrý.Snaha o udrzení BMW na silnici se po pár vterinkách rozplívá jako pára nad hrncem..Auto se ted nekontrolovatelne rití na na obrovský kmen staleté lípy kde narází tak 80km/h bokem na zadní cást vozu hned kousek za mnou..(jeste ze jsem mel pas)..Tim, ale utrpení nekoncí..Po nárazu do lípy nas to odrazilo do protismeru kde prave jdou dva lidi z místího krávína a ja ucejtím jako by tupej náraz, kouknu se v tý rotaci smerem k okýnku ridice a vidím jak jeden clovek letí vzduchem kolem auta, a dopadá do skarpy cca 8- 10 m, proste horror..Byl to pán ve veku 55 let, prý majitel toho kravína..A ta paní co sla s ním tak ta byla vymrstena od toho pana jenom asi 2 metry..Kdyz se auto konecne zastavilo ve skarpe asi 10 sekund sem nebyl niceho schopen, cejtil jsem mírnou boles na hrudníku, ale po chvilce jsem se vzapamtoval a chci vylezt ven ale dvere nejdou otevrít(auto je skroucene), tak dvere vykopavam nohama..Po pár kopancu se dostavam ven a vidím tu spoust..Ten pán lezi 2m pred autem a povaluje se ze strany na stranu, ta pani ta uz vstavala a drzela si jen ruku ale ten pan na tom asi nebyl nejlíp..Okamzite mu bezim dat nakou tu první pomoc (kámos byl v soku)..Dal jsem mu pod hlavu jeho kufrík a mluvím s ním no chlapovi prý sílene bolí v míste lopatek tudíz zada..Volame zachranku, hasice a policii..Hasici jsou tam jako první cca 5 min po nehode..Za dalsi 2 min prijízdí 2 sanitky a az za 1 hodinu teprve policie..Chlapa odvezli a mi se pomalu rozkoukáváme co se vlastne vsechno stalo..Auto je na odpis, zadní kolo urvaný, prdlo celí to rameno, prah u spolujezdce prepulenej, prední blaták pomackanej, kapota taky ale lehce,auto celí pokroucený od tý rany..Ze predu to vypadá jako ze je vse ok ale zadek ukazuje krutou realitu..Za na nakou chvilku prijízdí i automechanik ke kterému byl kámos objednanej a nestací se divit.Ríká mu:To se ti ta cesta moc nevyplatila co?:cry: No kámos byl opravdu v prdeli furt ze si pude hodit a ze uz to nemá cenu zít a furt pálil jedno cigáro za druhým...No proste den kurva..
Pak jsem si to celí zhrnoval jak se to mohlo stát?Co bylo pricinou ale vzdy jsem dosel k tomu ze to byla ta posrane uzká silnice ,rychlost 100km/h a hlavne ty dva vedle jdoucí lidi kterým se musel vyhnout (ty nebyli srazeni ze silnice), no a dále to byl ten posranej od slunícka rozteklej asfalt kterej se pod náma utrhl jako kus papíru..A za dalsí ten strom

..Nebýt stromu tak jsem v poli a máme jen zasraný auto od prachu pác tam nebyl zrovna príkop..
Sakra to byl zase den..:shit: Ted si tak ríkám ze nebudu jezdit s mým bawem víc jak 50

..Opravdu jsem byl trochu vyplasenej kdyz me pak bracha odvazel domu, furt jsem mel takovou tu depku z toho aby jsme nekde nenarazili nebo se nevysekali..
P.S.: Fotky budou, tak je sem hodím az bude nafoceno.. Bude to tak tenhle Ctvrtek..
Chjoo dalsí bawo pod drnem:(

..