Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zapojeni autoradia Sony?
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Cus, koupil jsem bavo a ted resim jednu drobnost
potrebuju zapojit Sony CD 360L, coz je radio, ktery ma nejakej ten Sonackej konektor - ten sem si sehnal i s kabelama
vim i kterej kabel je jakej podle navodu k radiu - zlutej trvaly napajeni, cervenej - po otoceni klickem, cernej zeme; prodavajici taky rikal, ze zeme jde pres antenu
ted jen potrebuju poradit, jak zjistit, kterej kabel z auta tam mam pripojit
voltmetrem jsem to zkousel promerit - napeti tam bylo, ale radio nic
taxem projistotu zkoušel radio jinde a OK, pojistky taky OK
diky za radu
DC
potrebuju zapojit Sony CD 360L, coz je radio, ktery ma nejakej ten Sonackej konektor - ten sem si sehnal i s kabelama
vim i kterej kabel je jakej podle navodu k radiu - zlutej trvaly napajeni, cervenej - po otoceni klickem, cernej zeme; prodavajici taky rikal, ze zeme jde pres antenu
ted jen potrebuju poradit, jak zjistit, kterej kabel z auta tam mam pripojit
voltmetrem jsem to zkousel promerit - napeti tam bylo, ale radio nic
taxem projistotu zkoušel radio jinde a OK, pojistky taky OK
diky za radu
DC
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam origos radio, ale problem byl v instalaci v aute, jelikoz tu predchozi majitel nechal ve stavu ustrizenej drat :)
no dneska jsem to tam uz naskolil a dokonce to hraje :)
vsem diky za snahu
jen pro info, ten konektor na radiu je spesl Sony - existuje samozrejme i draha redukce Sony -> ISO
no dneska jsem to tam uz naskolil a dokonce to hraje :)
vsem diky za snahu
jen pro info, ten konektor na radiu je spesl Sony - existuje samozrejme i draha redukce Sony -> ISO

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík