No taky se mě ta úprava náko nezdá...Mě osobně se víc líbí ta M3 před tou úpravou..A ty Alu-kola co tam dává, to je vyloženě:ble: ..Já jestli časem našetřím na M3 tak bych jí todle prostě neudělal..
Hmm. Docela bych chtěl vidět, jak to vypadá nastrojený. Ty stříbrný boční lišty a lišty nárazníků asi moc cool nebudou. Kola se mu taky nepovedly. Ale jinak myslím dobrý. Hlavně na tom nechal velkej kus práce.
Originál zaslal Otton [B]Hmm. Docela bych chtěl vidět, jak to vypadá nastrojený. Ty stříbrný boční lišty a lišty nárazníků asi moc cool nebudou. Kola se mu taky nepovedly. Ale jinak myslím dobrý. Hlavně na tom nechal velkej kus práce.
to mas pravdu, ta stribrna nic moc a to kridlo bych tam take nechtel, ale ta modra je docela pekna
teda, davat na M3 azevy misto motorsportu...nevim..ja bych to nechal origo, mozna ty svetla jsou ok. blatniky a zavareni jeste beru, ale zbytek nic moc..
Klasika je klasika. Každej má holt jinej gešmak. Úpravy u těch ostatních e36 beru, jezdí jich hafo, ale M3... ta je sama od sebe bez chyby. A ty kola, ty jsou fakt k :ble: !!! Ty má přece kde kdo...
Nebo takhle, kdo má kola M3?
Originál zaslal Jawak [B]Úpravy u těch ostatních e36 beru, jezdí jich hafo, ale M3... ta je sama od sebe bez chyby. A ty kola, ty jsou fakt k :ble: !!! Ty má přece kde kdo... Nebo takhle, kdo má kola M3?
co? m3 vypada skoro stejne jako kazdy jiny e36coupe s M-paketem. U toho auta nejde o to jak vypada, ale jak jezdi
timnechci rict at tunite i m3. Me se proste takhle vyhonena auta nelibi. Original je original + plus decentni funkcni poladeni