Už ho mám, dneska jsem ho koupil na pumpě. Pár odstavců v článku o Mimoňských válkách mi vykouzlilo úsměv na rtech a stálo mi to asi 200 kaček za SMSky jak jsem to každýmu hned psal a? si to běží koupit
Originál zaslal Bubi [B]Už ho mám, dneska jsem ho koupil na pumpě. Pár odstavců v článku o Mimoňských válkách mi vykouzlilo úsměv na rtech a stálo mi to asi 200 kaček za SMSky jak jsem to každýmu hned psal a? si to běží koupit
sem se usmival taky kdyz sem to cetl, proste :ucta: :ucta:
Ja uz ho mam taky od vcerejska, jsem sel k doktorovi a fronta jak cip, tak vletim do trafiky a co nevidim Tak jsem neodolal a nez jsem se dostal na radu, mel sem ho cely precteny
tyve vy by jste mohli delat korektory jinak tu fotku podle me zmrsili tiskari
mam trosku pocit ze se na zacatku toho prvniho clanku spechalo, ale ja mam prd co kritizovat, ponevadz to bych urcite nikdy nevymyslel. Ze slohu jsem mel jen jednou jednicku a to bylo u maturity
Originál zaslal Bubi [B]Už ho mám, dneska jsem ho koupil na pumpě. Pár odstavců v článku o Mimoňských válkách mi vykouzlilo úsměv na rtech a stálo mi to asi 200 kaček za SMSky jak jsem to každýmu hned psal a? si to běží koupit