Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
? potrebuju dat do hromady megana
hele kluci, vcera jsem naboril megana na levej predek, takze naraznik, lp svetlo, lp blatnik a kapota. nevim co uvnitr, doufam, ze nic moc, nevite nekdo kdo by to umel relativne dobre ale za dobrej peniz opravit aby se potom mohl prodat? a pokud mozno nekde na morave nejlepe olomouc a okoli
budu vam vdecny za kazdou informaci
budu vam vdecny za kazdou informaci
jo je to kombik, nevim jestli v tom je rozdil.. kolik by jsi za nej chtel Hanzi? popravde dam do toho jen co budu MUSET protoze jinak bmw sbohem v nejblizsi dobe
d.aemone nechteji za praci majlant jako v origo renault servisu, ze?
to lopolo to ne, ale borec to predemnou zaslapl v momente kdyz jsem mrknul do zpetnyho, byl jsem moc blizko a nepodarilo se mi to uplne strhnout, proto jen LP jinak by to bylo cele. jo napalil jsem to do sirokyho voziku s tema debilnima svetlama co vycnivaji takze mu se nic nestalo ale LP je jak na srotisti
d.aemone nechteji za praci majlant jako v origo renault servisu, ze?
to lopolo to ne, ale borec to predemnou zaslapl v momente kdyz jsem mrknul do zpetnyho, byl jsem moc blizko a nepodarilo se mi to uplne strhnout, proto jen LP jinak by to bylo cele. jo napalil jsem to do sirokyho voziku s tema debilnima svetlama co vycnivaji takze mu se nic nestalo ale LP je jak na srotisti
Originál zaslal Jawak
[B]Jó, v Brně jsou zlatý ručičky, mám známýho, ten mě spravoval Honda Civic, Honda Prelude, Scháde Koktávka, fakt umí, nevím jak vypadá ten blatník, ale určitě by ho vyklepal, on vyklepává snad všechno co jde :bang2: a za rozumnou cenu
skautik>pošli foto
nemam vyfoceno, ale jak bude poslu
btw ten blatnik uz nikdo nevyklepe vys jak vypada harmonika? tak ten blatnik je jako by byla slozena

-
- Kontaktovat uživatele:
No v Olomouci sou dobří karosáři jak jedeš..no máš to na mapce kousek od autobazaru Nešpor směrem na chválkovice, maj tam i lakovnu to je zas jiná firma, ale tam sou celkem drazí.
Ale co se týče těch bouraček sou dobří, zatím odnich práce byla OK a za dobrou cenu, kdyby něco, tak je to otcův dobrej známej.Tak a? pořídíš:)
Ale co se týče těch bouraček sou dobří, zatím odnich práce byla OK a za dobrou cenu, kdyby něco, tak je to otcův dobrej známej.Tak a? pořídíš:)
- Přílohy
-
- mapkase šipkou.gif (33.2 KiB) Zobrazeno 678 x
-
- mapkase šipkou.gif (33.2 KiB) Zobrazeno 679 x