Já jsem žádnou čočku neviděl a to jsem tam byl do cíle ho dojel jen trochu prohrabal na startu:D
a na brzdě jsme byli spolu v pondělí tak mi neříkej takový věci !!!!
že to někde už je napsaný Lukáši:321:
Originál zaslal Ivo [B]Já jsem žádnou čočku neviděl a to jsem tam byl do cíle ho dojel jen trochu prohrabal na startu:D a na brzdě jsme byli spolu v pondělí tak mi neříkej takový věci !!!! že to někde už je napsaný Lukáši:321:
Tak to jsme kazdej videl asi neco jineho... Ja videl ze ho nepredjel...
byla to bejvalá Bubiho S4 a taky jsem viděl že ho pojela, všechno to prohrabal na startu, ona to není asi žádná prdel udržet tolik koní pod kapotou a v pohodě se rozjet, no souhrnem bych raději tu E30 než S4 :walk: je to krásnej kousek
tak nevim stál jsem v půlce a zdálo se mi že ho dojel pokud ne tak pokud by ten sprint byl na 400m tak by ho určitě dojel jo je to nabušený holt eMko!!!:eek:
Originál zaslal Ivo [B]tak nevim stál jsem v půlce a zdálo se mi že ho dojel pokud ne tak pokud by ten sprint byl na 400m tak by ho určitě dojel jo je to nabušený holt eMko!!!:eek:
Hele :2some: to (Mko) do vejfalu? Je to good kara, ale urcite ne nej kara na zemi, kterou zni ty delas....
Originál zaslal marwal [B]to auto sem nevidel, ale Lukas H. je evidentne proti nemu zaujaty a ma rad RS4 ))))))))))))))
Ale vubec, ta kara je super a libi se mi. Nedal bych z toho ale takovou bombu, ktera pojede na koho si vzpomene. Coz evidentne Ivo naznacuje, na RS4 proste nemela...
Na Bmw action v Luckau byli podobne prestavby, ale mely tam jeste navic turbo... Jinak na RS4 se mi libi pouze ta ctyrkolka...
Originál zaslal Martinéz [B]Ja nevim, proc tady furt mluvite o RS4. Byla to na pohled seriova S4, ktera je o tridu niz, nez RS4. A to i vzhledove..
A dokonce je i bez čipu... V Chráš?anech sice není 400 m, ale já tam tu svojí S4 předjedu i tak, zhruba za půlkou trati na dvojku doženu tu ztrátu ze startu a pak se vzdaluji.
Originál zaslal Bubi [B]A dokonce je i bez čipu... V Chráš?anech sice není 400 m, ale já tam tu svojí S4 předjedu i tak, zhruba za půlkou trati na dvojku doženu tu ztrátu ze startu a pak se vzdaluji.
Jo jo Bubi M-POWER je M-POWER !!! to se nedá nic dělat .
Originál zaslal rene kurc [B]Jo jo Bubi M-POWER je M-POWER !!! to se nedá nic dělat .
Vzpomínám na Mimoň. Po levé straně jsem měl na sprintu tu nejsilnější Imprezu a vpravo jednu E46 M3. Na tu jsem se zaměřil a sledoval ji. Jenže jaké bylo překvapení, když po cca. 50 metrech po startu kouknu vlevo a Impreza asi 2 auta přede mnou. Jenže tím se vyčerpala a pak už se jen blížila a pak vzdalovala.
Čtyřkolka je supr věc, ale já bych jí už nechtěl... Já tu S4 zbořil po 10ti dnech a to bylo sucho a ten nájezd na Baranďák v Praze nebyl nijak extra obtížný. Prostě to auto najednou nezatáčelo a jelo rovně... bez varování...