Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sydney Motorshow 2003
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem se byl podivat na Sydney motorshow, par fotecek tady bohuzel se mi po par minutach neocekavane vybil fotak, takze nejvetsi pecky tam zatim nejsou, ale byli tam se mnou kamosi a tem nastesti fotaky vydrzely, tak az si ty fotky vyvolaji a ja to naskenuju tak je tam hned soupnu. Jinak bylo tam z tech nejvetsich pecek tam bylo Lamborghini (2x Murci a 1x babylambo (Gallardo - to je fakt kara, ve skutecnosti vypada lip nez Murcielago)), Ferrari (Modena Stradalle, "seriova" Modena, Spider, 575M, Enzo chybelo:mad: ), ale nejvic me samozrejme nadchl stanek BMW - spousta novych 5er, 760Li (PECKAAA), nejaky trojecky a hlavne, pro me vrchol vystavy - M3 CSL... To auto je uzasny:o)) Bez muceni se priznam ze kdyz jsem tam tak stal a ziral na nej tak jsem si trosicku ucvrnknul do kalhot... Nastesti kluci na M3 CSL nesetrili takze fotek par bude:) No pak tam byl Bentley s Arnagem a novym Continental GT (moc pekna karka:), Maserati (Quatroporte nebo jak se to pise me opravdu zklamalo, myslel jsem ze ve skutecnosti bude vypadat lip nez na fotkach ale moc nic:shit: ) Aston, Lexus, Mercedes, Audi (poprve jsem videl nazivo RS6 - fakt moooc pekne:ucta: ), a vsechno mozny ostatni.. Co me jeste zaujalo byl stanek nejakeho mistniho upravce - 500 HP Boxster BiTurbo, 600 HP Cayenne a nadupana GT2 (vykon si nepamatuju ale asi byl vysoky:eek: ) Musim konstatovat ze za tech 15 dolarku to stalo:)) Az dam na web ty fotky od kluku tak dam vedet.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bava jsem prestal fotit, pac kdybych mel fotit kazdy co tu je tak bych asi nedelal nic jinyho:) Ale dnes me mrzelo ze jsem nemel fotak - meli jsme v praci totalne libovou E30 325i - novy lak, 18" chromovane kola, cely interier v bezovy kuzi... Jinak E30 nebo E36 tady nejezdi zase tolik, jsou tu dost drahy (v bazaru jsem videl E30 kabrio, nevypadala nic moc a chteli za ni 9.990 AUD - cca 200K:o) E36 tady stoji kolem 20-30K AUD - 400-600 tis... Vsechny evropsky auta jsou tu fakt predrazeny, treba lehce jete TT jsem dnes videl za 90K AUD... Zato novych E46ek tady jezdi fakt mooc, ale vsechny jsou obyc seriovky, proto je nefotim:) 5er tady jsou fakt ojedinely, sem tam nejaka 39, 34ek je tu fakt pomalu, o 7er ani nemluve, videl jsem tu par e32, asi dve e38, jen e65 je tu sem tam videt castejc:) To uz tu jezdi vic novych Porsche nez treba e34 nebo 32:)
Jj delam tu skolu, jen tri mesice anglictiny a pak mesic prazdniny:) Ale asi budou pracovni:( Trosku z ruky to je, to je pravda, ten let jsem myslel ze nepreziju - 12 hodin z Vidne do Kuala Lumpur a pak 8 hodin do Sydney... Alespon ze jsme meli v letadle kazdej svuj monitorek v letadle a mohli jsme si vybirat z par filmu - za tu cestu jsem videl snad 5x Rychle a Zbesile 2 a tak 3x Matrixe 2:))
Jj delam tu skolu, jen tri mesice anglictiny a pak mesic prazdniny:) Ale asi budou pracovni:( Trosku z ruky to je, to je pravda, ten let jsem myslel ze nepreziju - 12 hodin z Vidne do Kuala Lumpur a pak 8 hodin do Sydney... Alespon ze jsme meli v letadle kazdej svuj monitorek v letadle a mohli jsme si vybirat z par filmu - za tu cestu jsem videl snad 5x Rychle a Zbesile 2 a tak 3x Matrixe 2:))
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj tady by jsi za nej dostal balik, ovsem dostat ho sem by asi taky nebylo za hubicku:o) Jo zapomel jsem na X5, tech tu jezdi taky mrte:) Pokusim se nafotit top modely Holdenu - to je austalska cast GM, delaj fakt pekny karky:) A kazdy model ma SS verzi - neco jako M u BMW nebo S u audi, az bude foto dam vedet.