je to jednoduchý, mastím ho dvě kila po dálnici v D a najednou lup a bouchla zadní guma, no bejt to přední tak to bude asi horší, :fight: :bigok: no ale stejně se mě zalepila prdel, nikomu to nepřeju ale není to jak v Kobře 11, nevyletěl jsem do vzduchu :mhihi:
Originál zaslal Hanz [B]pockej, nemlel tady nekdo neco o protektorech? ze jako zuppa matros a pod? nevim teda, jestli to byl Uhelka, ale stejne )))))))
jo jistě, beru zpět vše co jsem kdy dobrého o protektorech řekl, pokud tak jenom do města do 60km/h :mhihi: ale viděl jsem že tohle samý udělala i normální guma a to byla úplně nová.
Originál zaslal Klakson [B]je to jednoduchý, mastím ho dvě kila po dálnici v D a najednou lup a bouchla zadní guma, no bejt to přední tak to bude asi horší, :fight: :bigok: no ale stejně se mě zalepila prdel, nikomu to nepřeju ale není to jak v Kobře 11, nevyletěl jsem do vzduchu :mhihi:
Musel to bejt slušnej tanec. Jednou mi řachla přední guma na náklaďáku a dálnice mi byla najednou strašně úzká. A to sem nejel nijak rychle. Ve dvou kilech si měl najednou volantu plný ruce, co?
Originál zaslal rene kurc [B]... Protektory jsou pro auta s konstrukční rychlostí do 80 km/h ! Uznávám to na auta typu dědova 120L ,trabi,maluch a podobně,jinak je to vohubu
Musim se priznat, lonskou zimu jsem odjezdil na protektorech ... Do snehu dobre, na nerovnem-zvlnenem asfaltu ve 150 jsem mel fakt strach ...
Pred tim jsem mel protektory naposledy v roce 1992 na Fiatu 125S (original talian, 105 PS, 2xOHC) a tam mi bouchla leva predni asi v kilu, mel jsem plne ruce prace ...
klakson---tak to byla klika!!jinak gumu vyměníš,,,ale to lítání kvuli přepisu datumu narození v rodnym listě ti fakt nezávidim!!!!!:pumpicka: :pumpicka: :pumpicka: :mhehe: :mhehe: :mhehe: :narozky:
není protektor jako protektor, gumy se vyráběj úplně stejně akorád že používaj tu základní konstrukci jiných výrobců (Michelin, Dunlop atd.) jinak je to úplně stejný, jak jsem již psal viděl jsem že se to samí stalo i normální gumě.
Originál zaslal Klakson [B]není protektor jako protektor, gumy se vyráběj úplně stejně akorád že používaj tu základní konstrukci jiných výrobců (Michelin, Dunlop atd.) jinak je to úplně stejný, jak jsem již psal viděl jsem že se to samí stalo i normální gumě.
muzes dekovat za nizkej profil pneumatiky, kdyby to byl vetsi skok, treba na origo " tak by to s tebou hazelo asi vic ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET