Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

disky

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od skautik Čestný člen »

hmm otec si koupil na vrakaci 4 al. disky na megana, vsechno sedi krom stredici diry disku, ma asi o 2mm vetsi prumer...

je teda domluvenej, ze pokud mu nebudou nejak na aute sedet, tak je vrati...

jak by jste to resili vy? tata ma strach, ze mu to kolo bude drzet jen na 4 sroubech, ale ja si myslim, ze tam jde hlavne o stycnou plochu a sily vytvorene utazenim tech sroubu. kdyz pouzivate podlozky tak ty maji nejaky stredici stred(vystupek ne diru)? myslim, ze ne a ze jsou na obou stranach hladke.

tak se nupejpejte, ja s timhle nemam vubec zadnou zkusenost :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

no jednoduše si nech utočit ze silonu kroužek 2mm silnej a dej ho tam .... dělal jsem to xx....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal rene kurc
[B]no jednoduše si nech utočit ze silonu kroužek 2mm silnej a dej ho tam .... dělal jsem to xx....

jo takhle bych to taky resil :)
Fil
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fil »

taky to mám, jinak ti to bude třepat volantem, ale aji ten silon je takovy nic moc řešení, ale jak již bylo řečeno, do to aji tak..
skautik Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Fil
[B]taky to mám, jinak ti to bude třepat volantem, ale aji ten silon je takovy nic moc řešení, ale jak již bylo řečeno, do to aji tak..

jake je lepsi reseni?
Fil
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fil »

Originál zaslal skautik
[B]jake je lepsi reseni?

tokdybych věděl ,tak ho mám...:) , nebo jiny kola:D
(možná mě to připadá takovy někdy naprd, ale tvůj táta jistě nebude furt tak šachovat s kolama jak já, tak tam by problém snad bejt neměl:)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal skautik
[B] kdyz pouzivate podlozky tak ty maji nejaky stredici stred(vystupek ne diru)? myslim, ze ne a ze jsou na obou stranach hladke.

Jo maji voe.... :) aspon ty moje jo...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Originál zaslal Fil
[B]taky to mám, jinak ti to bude třepat volantem, ale aji ten silon je takovy nic moc řešení, ale jak již bylo řečeno, do to aji tak..

Jak nic moc řešení? Dit i u nové sady al kol jsou silonové či plastové vložky woe..... :mad: jde to i obědnat v pneuservisu...
Fil
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fil »

[B]Jak nic moc řešení? Dit i u nové sady al kol jsou silonové či plastové vložky woe..... :mad: jde to i obědnat v pneuservisu...
¨
......no podle mě je to docela napikaču, páč ten silon se častým nasazováním a sundáváním vymačká popř.praskne....:chmm:
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Originál zaslal Fil
[B]¨
......no podle mě je to docela napikaču, páč ten silon se častým nasazováním a sundáváním vymačká popř.praskne....:chmm:

Ale ne, mam to na jedne sade kol a odjezdil jsem s tim 20k km, mnohokrat handloval za jina kola (treba na Sosnove a tak) a krouzky jsou jako nove.

to Skautik: pokud to nejsou kola z prvovyroby nejake automobilky, pak by ty vymezovaci krouzky mely jit objednat v kazdem lepsim pneuservisu
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
skautik Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Francis
[B]Ale ne, mam to na jedne sade kol a odjezdil jsem s tim 20k km, mnohokrat handloval za jina kola (treba na Sosnove a tak) a krouzky jsou jako nove.

to Skautik: pokud to nejsou kola z prvovyroby nejake automobilky, pak by ty vymezovaci krouzky mely jit objednat v kazdem lepsim pneuservisu

ty kola jsou nejake klasicke borbety

a diky vsem za info
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od ManyP »

cau na svech kolech na bawu mam original plastove krouzky a je to v pohode. Jejich funkce je jen ze ti vystredi kolo na hridely nic vic~!!!
Proste kolo a naboj musi byt souose a to zajistuje ten krouzek ale i hlavy sroubu pac so kuzelove! Muj tatik to ma stene na svem CRX a krouzky tam nema a neni s tim zadne problem a auto ma 160 koni a jezdi 240. Asi bych to vubec neresil pokud to auto nebude jezdit 300 a met 400 koni!
Neres to!
Ty krouzky ze silonu te vyjdou 300/ks!
|Zas tak dulezity to tam neni
Cus
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Originál zaslal Fil
[B]¨

Časem jó ,ale tak po sto padesáti letech....... :D možná
Fil
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Fil »

[B]Časem jó ,ale tak po sto padesáti letech....... :D možná

nevím, asi sem (a furt) mám z nějakyho horšího matrošu, páč po cca 20tym nasazení začly bejt trocha volnější na náboji, ale všici tvrdíte jak je to v poho, tak snad jo...sem teda měl asi smůlu na výběr (značku nevím, bylo to z 2 ruky ale novy...), tak asi jiný sou lepší:eh: ...a stejně když je kolo přesně tak je to nej:bezzub:
Odpovědět