Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zasrana cenzura - aneb jak si nekdo leci komplexy

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Ja teda nevim, ale Krizniku jsi normalni? Mazes posty, ktere se ti hodi a jine nechavas byt. Jestli mate s JFK nejake osobni problemy tak si je reste nekde jinde. Ctu tady stranky bmwklubu, blbost jsou to stranky tvoje, tedy by se mely jmenovat Kriznikovi BMW stranky a Kriznikovo BMW forum, kdyz uz si tady hrajes na boha.

Udelal jsi toho hodne co se tyka tohohle webu, ale myslel jsem, ze to delas pro vsechny a ne jen pro sebe. Nebo jsi to delal pro vsechny s tim, ze alespon nad nekym mas navrch?

Toto me fakt nasralo

:hm: :shit:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Bombarder »

SKAUTE, TAK TO JSI POSRAL !!
:gun11: :gun07: :gun03:
Kriznik

#3 Příspěvek od Kriznik »

co to meles?
koukam, ze tady zacina z roberta hrabat vic lidi

jediny co jsem mazal dneska je OT v diskusi new layout
takze se uklidni
p.s: byly to posty pivsona, rusdoshe lukase, jfk atd.
ty cenzuro
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

asi jsem zazil malo cenzury, nejak me to nevytaci, max se podivim, kdyz neco zmizi, beru to tak, ze ten kdo to smazal, mel pro to duvod...
Muj nazor - kdo zaklada diskusi by mel mit pravo ji obhospodarovat... Kdo plati by mel mit tohle pravo... kdo neplati, muze si jit stezovat na lampáreň... Admin by mel mit pravo pouze mazat vulgarni a obdobnym zpusobem nevhodny prispevky + moznost pracovat s tematy neplaticich...
“Ability is what you're capable of doing.”
skautik Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik
[B]co to meles?
koukam, ze tady zacina z roberta hrabat vic lidi

jediny co jsem mazal dneska je OT v diskusi new layout
takze se uklidni
p.s: byly to posty pivsona, rusdoshe lukase, jfk atd.
ty cenzuro

:) OK, tak by jsi mohl domazat i ten zbytek co tam nepatri, ne? Martinez, Petr, Otton, Lukas H. to jsou vsechno defakto OT hlasky podobne tem smaznutym.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Hanz
[B]asi jsem zazil malo cenzury, nejak me to nevytaci, max se podivim, kdyz neco zmizi, beru to tak, ze ten kdo to smazal, mel pro to duvod...
Muj nazor - kdo zaklada diskusi by mel mit pravo ji obhospodarovat... Kdo plati by mel mit tohle pravo... kdo neplati, muze si jit stezovat na lampáreň... Admin by mel mit pravo pouze mazat vulgarni a obdobnym zpusobem nevhodny prispevky + moznost pracovat s tematy neplaticich...

aby tydy potom nebylo xxx novych diskuzi, kde si ji kazdy bude sam redigovat, takova flame war, jeden bude nadavat na druheho ale nekde jinde. Docela slusny zmatek :)

jinak s tebou v zasade souhlasim, jen porad cekam na to, az nejaky ten klub vznikne, protoze vlastne zadny klub neexistuje.

proste bych byl rad, ze kdyz ty penize do klubu vlozim aby s nema bylo dobre zachazeno, jedna vec je domena, hosting pro tenhle web. Pak je na rade nejaka odmena pro Kriznika za spravu tech stranek jako takovych a nakonec by se treba castecne mohli dotovat ruzne akce, poridit casomira a co ja vim jeste.

Bohuzel je to tady vetsine lidi ukradene :)
Kriznik

#7 Příspěvek od Kriznik »

tyvole tohle je dost kruty uz i na me
napred tady vyblejes neco o komplexu neco o cenzure i kdyz nemas absolutne prehled co bylo smazany, jenom jsi zaregistroval ze tam neni nickname JFK a uz me jebes!
kurwa vzpamatuj(te) se!

odmitam takovyhle picoviny na foru, cenzura byla za komunistu vole, myslis ze bych smazal post typu "to je dobra pohadka :gobeer: " jako cenzuru a nechal hned v druhy diskusi pod tim urazky prvniho radu?

nez neco napises MYSLI - plati pro vsechny
skautik Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik
[B]tyvole tohle je dost kruty uz i na me
napred tady vyblejes neco o komplexu neco o cenzure i kdyz nemas absolutne prehled co bylo smazany, jenom jsi zaregistroval ze tam neni nickname JFK a uz me jebes!
kurwa vzpamatuj(te) se!

odmitam takovyhle picoviny na foru, cenzura byla za komunistu vole, myslis ze bych smazal post typu "to je dobra pohadka :gobeer: " jako cenzuru a nechal hned v druhy diskusi pod tim urazky prvniho radu?

nez neco napises MYSLI - plati pro vsechny

:) mozna, ale JFK tam mel tedy 2 posty, protoze o kterem mluvim ja, je reakce na muj prispevek kde psal neco o tom, ze by jsme kvuli nekterym vecem, obsezenym v mem postu udelali sraz.

to ze se tomu nekdo zasmal a ty jsi to smaznul beru
JFK Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Hanz
[B]asi jsem zazil malo cenzury, nejak me to nevytaci, max se podivim, kdyz neco zmizi, beru to tak, ze ten kdo to smazal, mel pro to duvod...

a tim neplaticem nemas na mysli me, doufam...
Kriznik

#10 Příspěvek od Kriznik »

nechal jsem tam pouze tvuj prispevek a eventuelni dalsi k tematu, to ze by se sdruzeni dohodlo na srazu neni post, kterej tam nutne patri
tyvole a proc ti to vlastne vysvetluju, nemam na praci nic lepsiho nez jfk cenzurovat ... kriste

hm musim ohodnotit tuhle debatu jako jednu z mnoha o nicem > hezky cesky : o hovne :bang2:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik
[B]nechal jsem tam pouze tvuj prispevek a eventuelni dalsi k tematu, to ze by se sdruzeni dohodlo na srazu neni post, kterej tam nutne patri
tyvole a proc ti to vlastne vysvetluju, nemam na praci nic lepsiho nez jfk cenzurovat ... kriste

hm musim ohodnotit tuhle debatu jako jednu z mnoha o nicem > hezky cesky : o hovne :bang2:

ty na nic jinyho nemyslis, co? Jde to videt podle tve reakce... Rec je o cenzure, halooo, prober se!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Otton
[b] Ve vztahu k PC jsem na tom stejně jako Rene, takže bychom mohli vytvořit tým nápojových techniků.

Originál zaslal Lukas H.
[b] To vis kazdej to nebere ze jezdi na akce, srazy, parby a tak... Nekdo si mysli ze kdyz je clenem BmwKlubu tak je hroznej maser... Ale bohuzel to je tak ze ma v kapse petku a rika hlavne aby ten sraz byl blizko...

ani jeden tenhle post nutne nepatri do tematu! nezlob se na me, ale kdyz uz delas poradek, tak ho delej poradne. Myslim, ze potom co jste tu s JFK predvadeli je ma reakce relevantni.
Kriznik

#13 Příspěvek od Kriznik »

jfk: tvuj prispevek nema prekvapive ani hlavu ani patu

skautik: vis... kdyz mas na jedny strance vypsanou celou diskusi a selectujes ano ne, tak se ti proste stane ze se prehlidnes
nicmene, tvoje reakce prameni z nicku jfk z niceho jinyho, protoze to ze tam nejsou posty jako pivson atd. sis poprve VUBEC nevsiml, to ze to tedka prolejzas a hledas jakejkoli duvod me dal obvinovat ze jsem mu neco zcenzuroval je vic nez vtipnej

dalsi moderatori jsou Beda, Hanz, Shrek
zeptej se : oni ti povi jaka je to pakarna korigovat nektery vase diskuse!

uz toho nech jo? fakt tahle debata nema smysl
skautik Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od skautik Čestný člen »

moje rekace prameni z prispevku ketery reagoval na muj post a nebyl az tak uplne od veci.
Mozna by jsi tedy to moderovani mel predat nekomu jinemu, kdyz je pro Tebe takovy problem rozlisit co smazat a co ne.

kdyby tam bylo jake koliv jine jmeno tak bych reagoval stejne... otazka zni jestli by ti jiny nick tolik vadil.
me sou totiz tve vztahy s JFK ukradene, dokud se netykaji me..
ne ja, ale Ty mas problem s JFK tak to sem netahej
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Nikita »

No tak pánové, přece se tady nebudete hádat:angel:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stealth »

Originál zaslal Nikita
[B]No tak pánové, přece se tady nebudete hádat:angel:

Asi sem budeš muset hodit nějakou svojí fotku, aby změnili téma ... :walk:
Kriznik

#17 Příspěvek od Kriznik »

ok, prijde mi fajn kdyz mi tu cpes ze mazu co se mi hodi a oba vime cos myslel
rozhodne jsi nemel na mysli post napriklad patrase
ale to je jedno, ze?
a zklamu te, diskuse, kde o neco jde se budou promazavat jak uznam ja, nebo nekdo dalsi za vhodny bez ohledu na to jestli se ti to libi nebo ne, mezi nama : tvuj post tam vpodstate taky nepatri, od toho tu je i jina diskuse, ale nechal jsem ho tam jen tak aby nekdo zacal treba diskusi jinde aby bylo jasny na co navazat a proc se to otevrelo, ale naslednou diskusi o tvym prispevku ve foru kam nepatri proste eliminuju at se ti to libi nebo ne
JFK Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik
[B]... diskuse, kde o neco jde se budou promazavat jak uznam ja, nebo nekdo dalsi za vhodny bez ohledu na to jestli se ti to libi nebo ne...

taky mám rád Jandu: ...jááá jááá jááá, jenom jááá...:bigok: :D :D :D
Fil
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Fil »

Já vám do toho nechci teda zasahovat..(tak to nedělej, já vím)..., ale stejně nevím proč se něco maže a něco ne, o nějaké cenzuře myslím nemůže být řeč, to je snad něco krapet jinýho ne?..., proč tomu nenecháte volný průběh, a? každej řekne co chce a jakožto každej člověk si o tom udělám soud dle svého, myslím že by se tím vyhnulo diskusím o ničem a zdytečnému povyku,...ale neříkám, že by se to tady mělo nechad zludračet, nějaky nevhodny nadávky či nesmysly anonymů, samozřejmě chápu že je to můj názor a tím se oháním slovy jednotlivce, ale něco na tom bude nemyslíte?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Hanz
[B]Admin by mel mit pravo pouze mazat vulgarni a obdobnym zpusobem nevhodny prispevky + moznost pracovat s tematy neplaticich...

Jenze o tohle nijak neovlivnis, protoze tohle je Kriznikovo forum a Kriznikova domena, tedy Kriznikovo rozhodnuti

kdo zaklada diskusi by mel mit pravo ji obhospodarovat... Kdo plati by mel mit tohle pravo... kdo neplati, muze si jit stezovat na lampáreň...

myslis jako platit za pristup na forum s vetsima pravomocma? nebo platit clensky prispevek? to je rozdil ;)

ja jsem nezaplatil z nekolika duvodu:

1) kdyz jsem se ptal, jestli muze byt clenem klubu i clovek co bmw nevlastni, bylo mi receno co by tady jako delal - pochopil jsem, ze nema cenu se do klubu hlasit

2) nezdaji se mi ty kalkulace s domenou a take jsem nikde nevidel jak se s tema penezma zachazi, jestli jsou k dispozici treba k pronajmu letiste, casomiry nebo drahy.

napr. pri zajistovani drahy v mohelnici, se plati denni pronajem silnice mestu, vlastni zajisteni dopravnich znacek, pripadne hasicu, toalet apod.
Odpovědět