Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TDS automat -na- manuál

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fil
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fil »

Ahoj kluci,
problém se má asi takhle:
známej koupil v Dojčlandu E34ku komplet kastlu jen bez motoru a převodovky v kombajnu (původně TDS automat!!!) a pichl do toho v český rep. TDSo-motor+převod. , ale hovno mu to jede oproti otcovimu TDSu(taky kombajn v plné palbě), kde by mohl bejt problém, když pomineme motor-ten by měl bejt OK, rozdíl v zátahu je znatelnej, neměly třeba automaty jinej difer? co?, není to? zakopanej čokl?.....sim sim :)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jestli je to diferakem snad poznas, ne? "dej" stejnej kvalt a jedte vedle sebe a porovnej otacky...
“Ability is what you're capable of doing.”
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

no myslim ze diferencial je jiny....ale raci to testni jak rika hanz :) btw. kolik by chtel za ten diferak do automatu kdyby ho menil? ;)
Fil
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fil »

..2RuDoSh ..tak to fakt nevím:)
2Hanz: no jo testnout by to šlo,ale zatím nebyla příležitost, čily nebyly ty 2 auta ve stejnej čas na stejnym místě, jen sem se chtěl zeptat, esi mi moje tvrzení vyvrátíte že je to blbost, nebo realita....tak?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

a co takhle se na ty diferaky podivat ? dyt tam je napsanej prevodovej pomer
Fil
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fil »

Originál zaslal darmon
[B]a co takhle se na ty diferaky podivat ? dyt tam je napsanej prevodovej pomer

...no zatim na to nebyl čas, jeń sem chtěl vědět, esi by to tím mohlo X nemohlo bejt...
PS: vím že mám na diferu nějaky čísla, ale nevím co znamenaj, je na to nějakej rozluštitelnej návod? abych, třeba když mi někdo ukáže vymontovanej difer abych věděl o převodu, jakej je?:eh:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od darmon »

na diferaku je stitek na kterym je ciste jen cislo treba 3.61 coz znamena prevod, nebo S3.61 coz znamena samosvor navic
Fil
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fil »

Originál zaslal darmon
[B]na diferaku je stitek na kterym je ciste jen cislo treba 3.61 coz znamena prevod, nebo S3.61 coz znamena samosvor navic

jo tak tam je to přímo, já mám ten štítek zasranej, tak sem si říkal naco to tam je, ..myslel sem že nahovno, akorát zátěž, ale vono je to tak ....hmmm...a le je tam jen nějak přišroubovanej co si vzpomínám, takže kdž je někdo zamění, tak to napohled asi nepoznám že?nejsou tam žádny čísla přímo na tom bloku že?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od RuDoSh »

proc by nekdo menil ten stitek? :D
Fil
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Fil »

Originál zaslal RuDoSh
[B]proc by nekdo menil ten stitek? :D

znáš to ne?....pak vlezeš na vrakáč že bys chtěl samosvor, podle štítku ok.....ach ouvej...a pak se s nima hádej (, neříkám , že se mi to stalo, ale důvěřuj, ale prověřuj, ), navíc ě to zajímá........:)
aa ...te? mi došlo, že vymontovanej (i namontovanej) se dá lehce poznat, ale ...přeonačím to tak, že budu chtít krátkej difer, podle štítku OK, ale až to namontuju,.......
Odpovědět