ja vim, nemam to sice tuny hnusnejch plastu ktery davaj radoby rychle image a pak se musi brzdit na pet kmh pred kazdym vajglem na ulici VID LUKASI ani bile blinkry ktere vypadaj jako pest na voko a vsichni je tu moc zerete
darmon píše:ja vim, nemam to sice tuny hnusnejch plastu ktery davaj radoby rychle image a pak se musi brzdit na pet kmh pred kazdym vajglem na ulici VID LUKASI ani bile blinkry ktere vypadaj jako pest na voko a vsichni je tu moc zerete
darmon píše:ja vim, nemam to sice tuny hnusnejch plastu ktery davaj radoby rychle image a pak se musi brzdit na pet kmh pred kazdym vajglem na ulici VID LUKASI ani bile blinkry ktere vypadaj jako pest na voko a vsichni je tu moc zerete
jo bile blinky jsou super
já jako zastánce bílých blinkrů to nemůžu nechat jenom tak!
bílé blinkry in da house!
mas fotku? ja jeste nevidel bily blinkry co by autu slusely, az na par starejch tovarnich, podle kterych se rozpoutala ta silena fobie. Vetsinou to je vzdycky "Svetlejsi odstin" nez zbytek auta nebo se koukas na oranzovou zarovku
Baxon píše:ani nejde o ty blinkry, jako o tu hnusnou prdel dělat ze sedmy E30 M3 je prostě nechutný
na tom neco je, nicmene mi to prijde jako mensi zlo nez tam cpat treba lampy z lexuse nebo kdo s tim prvni vyrazil, jako treba tohle, tak to aspon zustava u znacky
Baxon píše:ani nejde o ty blinkry, jako o tu hnusnou prdel dělat ze sedmy E30 M3 je prostě nechutný
na tom neco je, nicmene mi to prijde jako mensi zlo nez tam cpat treba lampy z lexuse nebo kdo s tim prvni vyrazil, jako treba tohle, tak to aspon zustava u znacky
Hele na petku uz se daji v Autecu taky koupit zadni ciry lampy takze taky zustavaji u znacky...