Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Když po delší době usednete do M3...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Bubi

#1 Příspěvek od Bubi »

Na únorový sraz vyšlo krásné počasí a já tak vytáhnul mazlíka poprvé po asi 3 měsících z garáže.

Nastartování v garáži bylo bez problému, couvání též, i když ta spojka a plyn reagují proti Laguně maličko jinak, takže mi to asi 3x chcíplo :)

Stejně tak první 3 křižovatky, je to prostě najednou znát. Pomalinku jsem se sunul po dálnici a čekal až teplota motoru dosáhne optimální hodnoty.

To se stalo. Už v tuhle chvíli jsem byl maličko nervózní, srdíčkou se třáslo a ruce klepaly. No jo, jenže pak jsem sešlápnul plyn na podlahu a opět se začaly dít ty dobře známé ďábelské věci :) Nekončící akcelerace, nádherný zvuk, neuvěřitelná přilnavost a sezení auta v jakékoliv situaci, prostě nádhera.

Srdce mi bušilo jak na prvním sprintu, ruce se klepaly jak na prvním rande a noha nechtěla pryč z plynu...

Po dálnici jsem nalítal asi 100 km a pak jsem dorazil na sraz na Čerňák.

Nečekal jsem, že se mnou ta jízda takhle zamává, prostě jak si na to odvyknete, je to pak jako kdyby jste si to auto právě koupili poprvé v životě a nikdy v něm ještě nejeli.

S bolavým srdíčkem jsem vracel mazlíka do garáže a poslouchal tu strašlivou "sněžící" předpověď počasí... :(

Aspoň je teď čas vyměnit ty svody a katy od Supersprintu, na to se taky moc těším.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bubi píše:Na únorový sraz vyšlo krásné počasí a já tak vytáhnul mazlíka poprvé po asi 3 měsících z garáže.

Nastartování v garáži bylo bez problému, couvání též, i když ta spojka a plyn reagují proti Laguně maličko jinak, takže mi to asi 3x chcíplo :)

Stejně tak první 3 křižovatky, je to prostě najednou znát. Pomalinku jsem se sunul po dálnici a čekal až teplota motoru dosáhne optimální hodnoty.

To se stalo. Už v tuhle chvíli jsem byl maličko nervózní, srdíčkou se třáslo a ruce klepaly. No jo, jenže pak jsem sešlápnul plyn na podlahu a opět se začaly dít ty dobře známé ďábelské věci :) Nekončící akcelerace, nádherný zvuk, neuvěřitelná přilnavost a sezení auta v jakékoliv situaci, prostě nádhera.

Srdce mi bušilo jak na prvním sprintu, ruce se klepaly jak na prvním rande a noha nechtěla pryč z plynu...

Po dálnici jsem nalítal asi 100 km a pak jsem dorazil na sraz na Čerňák.

Nečekal jsem, že se mnou ta jízda takhle zamává, prostě jak si na to odvyknete, je to pak jako kdyby jste si to auto právě koupili poprvé v životě a nikdy v něm ještě nejeli.

S bolavým srdíčkem jsem vracel mazlíka do garáže a poslouchal tu strašlivou "sněžící" předpověď počasí... :(

Aspoň je teď čas vyměnit ty svody a katy od Supersprintu, na to se taky moc těším.

Jojo Bubi, naprosto ti rozumím.... je to prostě srdeční záležitost.......a né každý ji pochopí.....
abdul

#3 Příspěvek od abdul »

jojo, neco jako kdyz po zime vytahnes motorku...:)
prvni den se toho nejde nabazit i kdyby si jezdil 25 hodin:)
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Nikita »

abdul píše:jojo, neco jako kdyz po zime vytahnes motorku...:)

Presne tak :wink: :mrgreen:
abdul

#5 Příspěvek od abdul »

Nikita píše:

zeby motorkarka? :)
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od 530DAT »

za kolik se panove da sehnat slusna M3, nejde mi ani tak vo to z jakyho je roku jako spis o to mit krasnou a vymodlenou a vypiplaou (vlastnorucne) M3ku :roll:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od JFK Čestný člen »

mě stačila týdení pauza:) vždycky to byl rituál, který nikdo nepochopí:) lidi vylejzali na balkon a čekali, co se bude dít, protože i to nastartování motoru pár jedincům stačilo k tomu seběhnutí pár pater:)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od JFK Čestný člen »

ale od pátku jsem zpět:o) ale s M5:) :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

abdul píše:
Nikita píše:

Za mnou řvala na Kawě už ve 170 km/h, svez ji na tom svym plas?ákovi :) bude fun
Ona jezdí na splašené italské... :D Gilera DNA 70, parádně jsem to poladil, když se s tím nechá nachytat v rajchu od bengů, tak je na měsíc řidičák v pr_eli :lol:
Přílohy
dna01.jpg
dna01.jpg (26.89 KiB) Zobrazeno 1617 x
abdul

#10 Příspěvek od abdul »

Jawak píše:
abdul píše:
Nikita píše:[quote="abdul"]jojo, neco jako kdyz po zime vytahnes motorku...:)

Za mnou řvala na Kawě už ve 170 km/h, svez ji na tom svym plas?ákovi :) bude fun
Ona jezdí na splašené italské... :D Gilera DNA 70, parádně jsem to poladil, když se s tím nechá nachytat v rajchu od bengů, tak je na měsíc řidičák v pr_eli :lol:[/quote]

taky sem mel jednu gileru:) desny stroj:) spadl mi kamen ze srdce jak sem to prodal:)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

530DAT píše:za kolik se panove da sehnat slusna M3, nejde mi ani tak vo to z jakyho je roku jako spis o to mit krasnou a vymodlenou a vypiplaou (vlastnorucne) M3ku :roll:

Podle x jedinců tady ji seženeš za 250k,ale vzhledem k tomu že nějakou sháním tak vím,že je to blbost....99% M3 u nás jsou zbastlený 3x zbořený káry....
Martinéz

#12 Příspěvek od Martinéz »

to rene...zas tolik bych to nedramatizoval. je tu urcite dost dobrejch kousku, co si lidi mazlej leta v garazi na hezky pocasi. Znam tu situaci, kdyz kupujes karu a narazis furt na ty samy neprodejny kousky, co maj deset majitelu po 3 letech u nas, chybi serviska a orig. TP, kazdy plech jina barva a smer, na tachu 105.000 a cena vic nez v reichu...
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Nikita »

abdul píše:
Jawak píše:
abdul píše:[quote="Nikita"][quote="abdul"]jojo, neco jako kdyz po zime vytahnes motorku...:)

Ona jezdí na splašené italské... :D Gilera DNA 70, parádně jsem to poladil, když se s tím nechá nachytat v rajchu od bengů, tak je na měsíc řidičák v pr_eli :lol:[/quote]

taky sem mel jednu gileru:) desny stroj:) spadl mi kamen ze srdce jak sem to prodal:)[/quote]
ja se to pokousim prodat uz asi pul roku, ale do srpna s tim bohuzel budu muset jeste vydrzet, pak osedlam kawu, no nebo uz spis nejakyho bawce :wink: ale to uz si nebudu moct dovolovat to stejny co na tom prckole :) jinak me ten ridicak moc dlouho nezustane v kapse :cry: ale na ty jizdy po meste to staci :D
Anonymous

#14 Příspěvek od Anonymous »

Martinéz píše:to rene...zas tolik bych to nedramatizoval. je tu urcite dost dobrejch kousku, co si lidi mazlej leta v garazi na hezky pocasi. Znam tu situaci, kdyz kupujes karu a narazis furt na ty samy neprodejny kousky, co maj deset majitelu po 3 letech u nas, chybi serviska a orig. TP, kazdy plech jina barva a smer, na tachu 105.000 a cena vic nez v reichu...

Kámo vidím,že tomu hovíš a že o tom víš opravdu hodně.... :D no mám rozhozené sítě po několika salónech BMW,v německu....atd.A několik jsem jich už objel,takže vím o čem mluvím....no a jestli ty si myslíš,že koupit u nás dobrou M3ku za slušný peníz je jednoduchá věc tak to sorry,ale hodně se pleteš...je to téměř nemožné....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

sorry ,to jsem byl já....
Martinéz

#16 Příspěvek od Martinéz »

Sem si jist, ze to mas zmakly na jistotu a verim, ze sehnat u nas hezkou M3 je nemozny....jen sem reagoval na to, ze tu nejsou. Ja si totiz myslim, ze sou, ale ne na prodej. Staci kdyz je hezky a v Pze se obcas divim co potkavam. Kazdopadne preju nejstastnejsi ruku pri vyberu..touringa pres leto neohrivej.. :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Martinéz píše:Sem si jist, ze to mas zmakly na jistotu a verim, ze sehnat u nas hezkou M3 je nemozny....jen sem reagoval na to, ze tu nejsou. Ja si totiz myslim, ze sou, ale ne na prodej. Staci kdyz je hezky a v Pze se obcas divim co potkavam. Kazdopadne preju nejstastnejsi ruku pri vyberu..touringa pres leto neohrivej.. :wink:

No tak to beru,ale co z toho když nejsou k mání????
Martinéz

#18 Příspěvek od Martinéz »

hmhm, tak to uz neporadim :? kazdopadne s tvou houzevnatosti bych na mistni necekal a az to pujde, rozletel bych se na zapad...ale to ty moc dobre vis..
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#19 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

cozeee? Robert v M5? tolik zla najednou? :lol: :cry: :D
“Ability is what you're capable of doing.”
Bubi

#20 Příspěvek od Bubi »

Sehnat M3 v dobrém stavu a za rozumné peníze je úkol nelehký, s tím souhlasím. Sám průběžně procházím inzeráty všemožně na netu či v novinách a je jich poskrovnu. Resp. spíše se opakují dokola pořád ty stejné, ne moc dobré kusy... :(
Odpovědět