Tak jsem přišel o obě zrcátka. Týden po sobě.

První pravý - mojí vlastní blbostí

. Vyjíždím z malýho parkoviště ve městě a na výjezdu byl zaparkovanej Peugeot 607. Místa tam bylo tak pro trabanta. No tak tam najedu a dívám se jestli něco nejede z leva, protože tam všichni jezdí jak kokoti, tak aby mi neurazil předek. No a najednou ?ukanec a pravý zrcátko v prdeli. Sklo viselo na drátech a plast rozsekanej. No zašel jsem si za majitelem toho Peugeotu a omluvil se mu. Ale taky mu řek, že tam stojí pěkně blbě a on na to, že tam projíždí větší auta než ta moje sračka, tak že jsem jel asi jako kokot. No měl jen rozbitej vrchní plast, tak jsem mu dal litr a jel jsem domu.
Týden na to jedu u nás na vesnici po normální silnici. Celkem úzká silnice nejhorší třídy a po stranách hlubokej příkop dolu. Jedu tak 80 a naproti vidím červernýho závodníka s 206, co si to mete alespoň nějakých 160-180. Tak zajedu k příkopu a zpomalim na 50. Málem jsem tam spadnul. Ale on pořád prostředkem. Proletí kolem mě a - rána - levý zrcátko v prdeli! Tak jsem na to šlápnul, otočil se bohužel až za 400m a sprintoval za nim. Ale už jsem neviděl na další křižovatku a nevěděl kam odbočil. Jel jsem rovně, dohnal jsem jen červenýho favorita.

Takže to zbylo zase na mě.
Tak teď poraďte co s tim. Buď do nechat na pojiš?ovnu jako vandalismus - nějak to nahrát třeba u diskotéky - ale tím pádem zaplatit min. 5.000,- Kč. (případ havárie v pojištění nemam).Nebo sehnat nějaký použitý do 3 litrů??!

Jawak mi něco našel na ebay.de, tak jsem zvědavej za kolik je daji... Chjo.