Myslim ze kazdy z nas uz ma nejakou predstavu jaka bude jeho dalsi kara a jak si ji popripade poladi... Na netu je inspirace dost, takze najit nejakou co se blizi nejvic jeho idealu a sup sem s fotkou... Bude zajimavy sledovat z ceho do ceho pujdeme... Takze zacinam 740d
Lukas H. píše:Myslim ze kazdy z nas uz ma nejakou predstavu jaka bude jeho dalsi kara a jak si ji popripade poladi... Na netu je inspirace dost, takze najit nejakou co se blizi nejvic jeho idealu a sup sem s fotkou... Bude zajimavy sledovat z ceho do ceho pujdeme... Takze zacinam 740d
patras píše:pokud by se sehnalo, tak bych si moc pral 850i - tajnej sen
No osmičku bych taky bral, přece jenom je to coupé. A ani to neni tak nesplnitelnej sen. Klasická 850i se běžně prodává kolem 300k. To spíš 850Csi bude trošku dražší a mnohem nesehnatelnější. Co sem dám fotky tak to je 850i, r.v.90' a stojí 300k. Ta by mi klíďo stačila. Hlavně ta bílá kůže...
Jo tim jsem jel ve Svajcu!Borec se moc nedival na cestu a asi v padesatce vzal na pravou stranu obrubnik!Uvnitr nejen ze slyset nic nebylo,ale ani jsem to moc necitil.Je to kvalitni bytelny auto.Volva se me nikdy moc nelibily ale posledni dobou se me design libi moc.Nizky a pritom siroky to je mje.A elegantni!
hele, k tem 850-kam, M5-kam a pod., ta porizovacka je to nejmensi, ale auto dlouhodobe uzivit a udrzet v nejakem stavu, to je opruz. No a nebo teda koupit (treba za tech 300) a potom stradat na provoz, coz je zoufalost mit auto a nejezdit s nim. Takze porizovaci cena neni to nejdulezitejsi a to potom 300 k muze byt pekna pasticka, protoze to muze byt 300 k kazdy rok:o)))
No to je jasne,naklady na auto jsou vysoke uz tak,natoz tak u M5.
Na druhe strane je pekne mit sny a pokud je nekdo fanda, tak si ten svuj sen splni i kdyz to pro nej bude znamenat urcite stradani.
Viz velke souboje o nejrychlejsi auto sveta v prvni polovine 20 stoleti,mnohdy tomu ti lide venovali vsechen svuj cas a finance.A staveli si ty auta po nocich v dilne za domem a vlastne jen pro kratkou dnes uz pro nas dost pomalou jizdu!