Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak vymontovat rádio z E 46
Stykša píše:Nemáte někdo zkušenost s tím , jak vymontovat origoš radio z E46 ? Já tam mám bohužel tu neš?astnou kazetu a hraje to fakt mizerně. Známej mě nabízí CD busines , že je to znatelně lepší . Porovnával to někdo z vás ? Nemyslím tím samozřejmě kazeta vs. CD , ale třeba jak to hraje na rádio. Díky
Pokud můžu porovnat Reverse a Bussines. Slyšel jsem Reverse MC a byla to tragédie. Mám Bussines MD a hraje to špičkově (ale také systém Harman/Kardon k tomu). Takže ho vyhoď a dej tam Bussines. Je to nesrovnatelný, rádio hraje jako CD. Ale záleží taky na anténě, jakou tam máš? Já integrovanou ve skle se zesilovačem... Ještě se taky dělá Professional, ale ten jsem neměl možnost porovnat se stejnými reproduktory.
To jsem chtěl slyšet . S tim rádiem jsem to nemyslel tak do slova , samozřejmě ,že bych si tam dal měnič na CD , ale šlo mě spíš o ten pajšl . Tím myslím zesilovač atd. A když je o tom řeč , nevíte někdo , jestli má CD bussines výstupy na zesak , a jestli jo , tak jaký a kolik . Ten měnič snad ovládat umí , nebo ne ?
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Stykša píše:To jsem chtěl slyšet . S tim rádiem jsem to nemyslel tak do slova , samozřejmě ,že bych si tam dal měnič na CD , ale šlo mě spíš o ten pajšl . Tím myslím zesilovač atd. A když je o tom řeč , nevíte někdo , jestli má CD bussines výstupy na zesak , a jestli jo , tak jaký a kolik . Ten měnič snad ovládat umí , nebo ne ?
vystupy(predpokladam,ze myslich neco jako cinche)to nema...
musis to prevest z vysokourovnovejch-tedy z reproduktorovejch,pres chytrou krabicku...