Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Policejní Mondeo

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
gelty
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od gelty »

Tak chlapi, v pátek jsem jel do Prahy a na dálnici D1 (na jednom odpočívadle, 9křížů) jsem konečně potkal to známé mondeo.
No, zblízká vypadá zajímavě, i zvuk byl o.k., ale překvapil mě věk těch speciálních řidičů, kteří s tím můžou jezdit. Jestli jim bylo víc jak 25let, tak jsem já potom Šéfem BMW automobilky!
Ale celkem se dalo pokecat, chtěli to taky projet, ale prý musí šetřit benzin, jinak ke konci roku ho budou jen leštit v garáži!
Jo, maják tam mají furt ten humus kentus! A ani navigaci to nemá, jen bílé tacho do 280km/h! A prý jim to papá v průměru ca.17litrů, tak proto stojí furt na nějaké benzínce!!!
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Hehe, trapoši :lol: 8)
d(- -)b
podrasky

#3 Příspěvek od podrasky »

:D Dal bych jim tak nanejvis oktavku 1.4 stejne to nekde brzy rostřelej :D :) :wink:
Kaca2

#4 Příspěvek od Kaca2 »

no raději bych se sněma potkala jen na tý benzínce :hug: než mi funět někde za autem s bločkama v ruce :ucta:
kniza
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kniza »

> Dal bych jim tak nanejvis oktavku 1.4 stejne to nekde brzy rostřelej

Už jim do jednoho někdo zezadu skočil, známej ho měl minulej tejden na dílně :)
Odpovědět