Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Chodite se take projizdet v bazarovych autech? - kraviny 1

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Anonymous píše:Taky sem se setkal s tim, ze v bazaru napisou vetsi vykon nez to ma, kdyz se na to zeptas tak ti rekne sport uprava motoru (je to nachiply a ma to udelany sani), pac jak asi zjistis jestli keca, jedine na valcich a to je za 1000,- a navic ti to asi nepujci. Maj asi dojem, ze s este vetsim vykonem to asi proda za este vic penez :lol: . A k tomu projizdeni se, taky sem byl pred tydnem v Malesicich projet M3 e30 .... jooo proste kazdy nema na M3 a nekdo ani nema kamose, kterej by ho svez. Napr pro me to bylo prvni M3 svezeni :D, dokonce prvni M svezeni vubec. A dokonce myslim, ze bazarnik to chapal a ze sam se chtel projet taky pac byl velmi ochotny, stacila jen zminka a uz to startoval.

Jasně jezděte se vozit emkama,zoufalých lidí,kteří to bez tak prodávaj z fin.důvodů však proč né ,když předem víte,že to nekoupíte ..... a jen mu dejte,at se majitel diví že ten vzorek nějak ubyl.... :? taky jsem roky kolem těchto kár jen chodil a slintal no ale každej jsme jinej...
psena
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od psena »

M3maniac píše:
psena píše:No nekteri lide zijou v domeni, ze se nikdo nebude zabirat takovymi detaily jako je presny pocet koni.Cokoliv nad 200 je proste moc....
Jinak ze tam je tech intźeratu vic, je proto, ze inzeraty se po napsani ukazuji az druhy den, nikoliv okamzite.(sam mam stejnou zkusenost)
Vidim , ze se na to pujdu podivat, jen tak zjistim jak to vlastne je... :)

Hmmm,solidní názor 8O detaily 200 nebo 300koní? cokoliv nad 200 je prostě moc??? :D si nemyslím.Aha takže další jakokupec se půjde projet v M3 :? nejsi divnej? nevím jestli se nepletu,ale nebyl jsi nedávno někde v bazaru jen tak projet nějaké báwo ?Jestli se pletu tak se omlouvám,ale jestli né což,mi i tento tvůj přízpěvek dokazuje.....

Hmmm, dneska nemas den co?Kramy?asi jo.....

Ja se nikoho nezastavam, pro me osobne je pocet koni dost dulezity a mel by mluvit pravdu.Jen jsem obhajoval lidi, kteri vubec nevi co v aute maji.Napr z mych kolegu je to naprosta vetsina.Pro ty je 200 a vic koni proste hodne.Musis cist mezi radky.

K tomu svezeni, ano byl jsem to ja a jel jsem v AAA auto Brno a jel jsem s (535 180KW) . Zrovna tohodle bazaru nelituj, ze jsem se projel.Nezapomen ze kazdy je potencionalni kupce, ja si rad udelam predstavu o aute ktere bych chtel jednou vlastnit.I kdyz je pravda ze v AAA to urcite nebude.

Na tu M3 jsem rekl ze se pujdu podivat.Ale ted co jsem precetl tvuj prispevek tak rozhodne i projet a poradne ojet gumy aby to toho majitela stalo co nejvic.
Myslim ze jinak nez zkusenostma se v autach nevyznas, ja je zjiskavam i chozenim po bazarech(tak jdnou za mesic, ne moc)
Take az se na tu M3 podivam(za 10 minut jsem domluven), tak vam sem napisu o co jde, stav atd)Vim ze tady dost lidi slusne M shani, takze i tak.
Proste jsi me nasral, kdyz jsem ti kdysi pomahal dostat video na web tak jsem byl dobrej, ted mas sve dny tak se chovas takto.Fakt me to dost mrzi.Ja rozhodne divnej nejsem, radsi se zamysli nad nekteryma hlaskama tady na foru ty!!! Cau
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Taky mi prijde ze je Rene posledni dobou jahodovej... :?
N54 PWR
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Klakson »

taky mě sere když se mě potěj kulky :lol: prej už brzy sprchne, já bych chtěl Mko co žere tak 5l na 100 z nuly tak do 5s :lol: ne bez prdele, Mko už asi né i když to zní moc pěkně, ale 535 d to je masakr :twisted: to bych mohl moc moc
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Až někde objevíš 535d tak napiš.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

psena píše:
M3maniac píše:
psena píše:No nekteri lide zijou v domeni, ze se nikdo nebude zabirat takovymi detaily jako je presny pocet koni.Cokoliv nad 200 je proste moc....
Jinak ze tam je tech intźeratu vic, je proto, ze inzeraty se po napsani ukazuji az druhy den, nikoliv okamzite.(sam mam stejnou zkusenost)
Vidim , ze se na to pujdu podivat, jen tak zjistim jak to vlastne je... :)

Hmmm,solidní názor 8O detaily 200 nebo 300koní? cokoliv nad 200 je prostě moc??? :D si nemyslím.Aha takže další jakokupec se půjde projet v M3 :? nejsi divnej? nevím jestli se nepletu,ale nebyl jsi nedávno někde v bazaru jen tak projet nějaké báwo ?Jestli se pletu tak se omlouvám,ale jestli né což,mi i tento tvůj přízpěvek dokazuje.....

Hmmm, dneska nemas den co?Kramy?asi jo.....

Ja se nikoho nezastavam, pro me osobne je pocet koni dost dulezity a mel by mluvit pravdu.Jen jsem obhajoval lidi, kteri vubec nevi co v aute maji.Napr z mych kolegu je to naprosta vetsina.Pro ty je 200 a vic koni proste hodne.Musis cist mezi radky.

K tomu svezeni, ano byl jsem to ja a jel jsem v AAA auto Brno a jel jsem s (535 180KW) . Zrovna tohodle bazaru nelituj, ze jsem se projel.Nezapomen ze kazdy je potencionalni kupce, ja si rad udelam predstavu o aute ktere bych chtel jednou vlastnit.I kdyz je pravda ze v AAA to urcite nebude.

Na tu M3 jsem rekl ze se pujdu podivat.Ale ted co jsem precetl tvuj prispevek tak rozhodne i projet a poradne ojet gumy aby to toho majitela stalo co nejvic.
Myslim ze jinak nez zkusenostma se v autach nevyznas, ja je zjiskavam i chozenim po bazarech(tak jdnou za mesic, ne moc)
Take az se na tu M3 podivam(za 10 minut jsem domluven), tak vam sem napisu o co jde, stav atd)Vim ze tady dost lidi slusne M shani, takze i tak.
Proste jsi me nasral, kdyz jsem ti kdysi pomahal dostat video na web tak jsem byl dobrej, ted mas sve dny tak se chovas takto.Fakt me to dost mrzi.Ja rozhodne divnej nejsem, radsi se zamysli nad nekteryma hlaskama tady na foru ty!!! Cau

Co tu řešíš takové nesmysly,že jsi mi pomoh s videem? 8O já jsem ti za to myslím určitě poděkoval,navíc jsem to tu chtěl dát pro lidi,né pro mně! Kdybys mi zavolal že chceš v něčem poradit ,v něčem čemu rozumím rád to udělám,ale na toto nemůžu reagovat jinak než jak jsem reagoval.... Prostě to dobře znám,když přijedou lidi na auto za půl mega,vozí si v něm prdel a říkaj že je super a že se určitě ozvou ,kdy by přijeli s prachama...90% už nikdy nezavolá,proto mi je z toho na blití,když s debilem trávíš hodinu nebo dvě a on tě tahá za nos a neumí ani férově zavolat,že to nebere.Takže to prostě neuznávám se vozit po bazarech v autech,ikdyž dopředu vím,že ho kupovat nebudu !!! Kdyby ses v tom pohiboval,řádně by tě takoví lidé srali,jako beru férové lidi co mi hned řeknou že váhaj mezi dvěma auty a hned řeknou,že se přijeli jen podívat,takoví se většinou ani nevozí ,jen auto skontrolují...
abdul

#7 Příspěvek od abdul »

taky silene miluju takovy kokutky co se jezdi jen tak divat na auta... nevim kde berete tu drzost okradat lidi o cas... nakopal bych vas vsecky do prdele vy buzici...
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lukáš »

jj tak to znám vic než dobře :-(
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukáš píše:jj tak to znám vic než dobře :-(

jo a hlavně že mám krámy..... :? :D
psena
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od psena »

abdul píše:taky silene miluju takovy kokutky co se jezdi jen tak divat na auta... nevim kde berete tu drzost okradat lidi o cas... nakopal bych vas vsecky do prdele vy buzici...

Jo dalsi takovej, myslim ze tvuj projev mluvi sam za sebe....
psena
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od psena »

M3maniac píše:
Co tu řešíš takové nesmysly,že jsi mi pomoh s videem? 8O já jsem ti za to myslím určitě poděkoval,navíc jsem to tu chtěl dát pro lidi,né pro mně! Kdybys mi zavolal že chceš v něčem poradit ,v něčem čemu rozumím rád to udělám,ale na toto nemůžu reagovat jinak než jak jsem reagoval.... Prostě to dobře znám,když přijedou lidi na auto za půl mega,vozí si v něm prdel a říkaj že je super a že se určitě ozvou ,kdy by přijeli s prachama...90% už nikdy nezavolá,proto mi je z toho na blití,když s debilem trávíš hodinu nebo dvě a on tě tahá za nos a neumí ani férově zavolat,že to nebere.Takže to prostě neuznávám se vozit po bazarech v autech,ikdyž dopředu vím,že ho kupovat nebudu !!! Kdyby ses v tom pohiboval,řádně by tě takoví lidé srali,jako beru férové lidi co mi hned řeknou že váhaj mezi dvěma auty a hned řeknou,že se přijeli jen podívat,takoví se většinou ani nevozí ,jen auto skontrolují...

Dost lidi me pouziva jako cloveka co se vyzna v autech, momentalne shanim auto asi trem lidem.Proste me to bavi, vetsinou to jsou kamaradi nebo znami,delam to samozrejme zadara.Je pravda ze mezi nimi M3 neni, ale muze treba byt.Ten chlapik byl dost sympatickej, a verim, ze i kdyby vedel ze treba jen napisu sve poznatky sem, tak by svuj cas rad obetoval.
Navic ja nevim jak ty , ale u me uz se mockrat stalo, ze jsem koupil auto na ktere jsem se jel "jen podivat".Proste pro mne je kazde auto na ktere se jedu podivat potencionalni kup.Uz se to stalo opravdu hodnekrat.
Pokud se projedu a nechci to kupovat, tak rozhodne nic neslibuju, to je fakt dost kokotina.
Jinak, jak vis ze nechci M3?Treba ta dnes me donutila se chvili zamyslet a bojovat protoze chut to koupit se dostavila.Bylo by to jen v teto chvili nerozumne(mam super karu do ktrere jsem dal za 5 mesicu 70 K)
Kazdopadne kdybych podlehl, tak ver, ze bych nemel s financema problem.Zatim jsem si to vzdy nejak zaridil.Muj mesicni prijem je dost slusny, takze se tady vsichni zklidnete.
V podstate jsem to psal jako info pro Vas.Uz nejak nechapu na co ten klub je.Myslel jsem ze by bylo fajn, se podelit o ten inzerat s ostatnimi.
Asi vim co udelam priste.....
psena
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od psena »

Pyron píše:Jak to tak cztu, tak ten "záwodník" co to prodáwá, wlastně ani newí co prodáwá, jak je to starý, kolik má najeto a wýkony střílý od boku... 8)

Ne ten to vi moc dobre, popletl to prodejce z auto ROS.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

psena píše:
M3maniac píše:

Dost lidi me pouziva jako cloveka co se vyzna v autech, momentalne shanim auto asi trem lidem.Proste me to bavi, vetsinou to jsou kamaradi nebo znami,delam to samozrejme zadara.Je pravda ze mezi nimi M3 neni, ale muze treba byt.Ten chlapik byl dost sympatickej, a verim, ze i kdyby vedel ze treba jen napisu sve poznatky sem, tak by svuj cas rad obetoval.
Navic ja nevim jak ty , ale u me uz se mockrat stalo, ze jsem koupil auto na ktere jsem se jel "jen podivat".Proste pro mne je kazde auto na ktere se jedu podivat potencionalni kup.Uz se to stalo opravdu hodnekrat.
Pokud se projedu a nechci to kupovat, tak rozhodne nic neslibuju, to je fakt dost kokotina.
Jinak, jak vis ze nechci M3?Treba ta dnes me donutila se chvili zamyslet a bojovat protoze chut to koupit se dostavila.Bylo by to jen v teto chvili nerozumne(mam super karu do ktrere jsem dal za 5 mesicu 70 K)
Kazdopadne kdybych podlehl, tak ver, ze bych nemel s financema problem.Zatim jsem si to vzdy nejak zaridil.Muj mesicni prijem je dost slusny, takze se tady vsichni zklidnete.
V podstate jsem to psal jako info pro Vas.Uz nejak nechapu na co ten klub je.Myslel jsem ze by bylo fajn, se podelit o ten inzerat s ostatnimi.
Asi vim co udelam priste.....

Nikdo ti tu nemá za zlé,že tě baví auta,to asi většinu lidi tady,taky jsem ti nepsal něco ohledně toho jestli se tu o něco podělíš nebo né.To vše je ok,ale prostě to jak si tu minule psal,že jsi byl protáhnout nějakou 535ku nebo co to bylo (a jak sis při tom vypínal asc )se mio jaksi příčí... ale to je každého věc,taky jsem se tu vůbec nebavil o tom jestli na to máš nebo né.Takže znovu opakuju,neuznávám se chodit projíždět auty pokud o to auto nemám vážný zájem ! Toď vše... a můžeš si o mně myslet co chceš...
psena
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od psena »

Jo to s tou 535 jsem psal tobe na ICQ a take to ze to bylo v AAA.O tom bazaru mam sve informace, stejne jako asi ty a take mam na nej svuj nazor.K spouste mych znamych se zachovali velmi zlym zpusobem, takze tam si dovolim vypnou ASC a prodriftnout zatacku.Ovsem rozhodne ne s zadnym jinym autem.Ani s kamaradovym a ani v jinem Autobazaru.
Pro me to neni spolecnost s dobrym kreditem, a proto se k nim take tak chovam.Zrovna vcera za mnou prisel znamy, ze si tam chce kupovat Mondeo RV 2002. ja jsem mu rikal v AAA nikdy!!A on si poradit nenechal.Prisel na domluvenou schuzku s managerem Svobodou, ale nikdo takoveho jmena se tam neobjevil.Po 2 hod cekani prisla kocena, ze mu spocita leasing.On rikal ze neprisel domlouvat leasing ale mel mit jednani se Svobodou ohledne slevy na Mondeo.Pote prisel nejaky zastupse Svobody a ze se mu bude venovat.Samozrejme vubec nevedel o cem se jedna.Vrchol byl ten kdy muj znamy v papirech nasel, ze misto psanych 85 KW na aute je dle technicaku jen 66 KW.Kdyz se na to ptal jak je to mozne, tak manager se jen udivene zeptal " Vam se zda ze to snad nejede?"To uz bylo i na meho kupuchtiveho kolegu moc, nasrane se otocil a odesel.

Takze asi tak.Proste mysli si o me taky co chces.....kazdy je nejaky, jen Jozka je Cerny
Raon

#15 Příspěvek od Raon »

Si myslite, ze prolejzam bazary a inzeraty abych moh otravovat lidi co prodavaj kary?? Jo to me bavi a vzdycky se vrhnu za volant a uz tomu davam cocku a pekne za studena at se to co nejvic kurvi!!!
A ja si kokot myslel, ze BMW klub je o Bavech lidech co jim fandi, ale ja to asi blbe pochopil tohle je asi klub uspesnejch a prachatejch..
No nektery z vas by se nad sebou asi meli zamyslet, jestli jim nahodou prachy nelezou na mozek, nektery projevy postradaj inteligenci a o toleranci se snad ani nema cenu bavit :roll:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Raon píše:Si myslite, ze prolejzam bazary a inzeraty abych moh otravovat lidi co prodavaj kary?? Jo to me bavi a vzdycky se vrhnu za volant a uz tomu davam cocku a pekne za studena at se to co nejvic kurvi!!!
A ja si kokot myslel, ze BMW klub je o Bavech lidech co jim fandi, ale ja to asi blbe pochopil tohle je asi klub uspesnejch a prachatejch..
No nektery z vas by se nad sebou asi meli zamyslet, jestli jim nahodou prachy nelezou na mozek, nektery projevy postradaj inteligenci a o toleranci se snad ani nema cenu bavit :roll:

8O 8O 8O

hele jako ja chapu lidi co se o auta zajimaj a kdyz uvidi potencionalne peknej kousek tak si ho treba jdou prohlednout i s tim, ze vedi ze ho treba nekoupi... ale co kdyby... taky si myslim, ze neni od veci rict na nabidnutou projizdku, dekuji ne...

taky naprosto chapu lidi co v tom delaji kazdy den, snazi se auto co nejrychleji prodat a krom toho resi spostu jinych veci a pravidelne za nemi jezdi chlapek co se chce jenom "projet"

ale co nechapu, co to ma kurva spolecneho s penezi? to jako kdyz prachy nemam mam alepon pravo projet se v nejakem nabizenem aute a jeste k tomu kdyz se jedna o model, u ktereho je mozne ze ho nikdy nebudu mit?? To jsi tak stupidni nebo jsem ten tvuj prispevek spatne pochopil.
Jako ze abdul ma 530d a rene M3 to jim jako nedava pravo reagovat?

krom toho si myslim, ze hlavne tvuj prispevek postrada jakokoliv inteligenci a o pochopeni veci ani nemluvim.
psena
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od psena »

skautik píše:
Raon píše:Si myslite, ze prolejzam bazary a inzeraty abych moh otravovat lidi co prodavaj kary?? Jo to me bavi a vzdycky se vrhnu za volant a uz tomu davam cocku a pekne za studena at se to co nejvic kurvi!!!

8O 8O 8O

hele jako ja chapu lidi co se o auta zajimaj a kdyz uvidi potencionalne peknej kousek tak si ho treba jdou prohlednout i s tim, ze vedi ze ho treba nekoupi... ale co kdyby... taky si myslim, ze neni od veci rict na nabidnutou projizdku, dekuji ne...

taky naprosto chapu lidi co v tom delaji kazdy den, snazi se auto co nejrychleji prodat a krom toho resi spostu jinych veci a pravidelne za nemi jezdi chlapek co se chce jenom "projet"

ale co nechapu, co to ma kurva spolecneho s penezi? to jako kdyz prachy nemam mam alepon pravo projet se v nejakem nabizenem aute a jeste k tomu kdyz se jedna o model, u ktereho je mozne ze ho nikdy nebudu mit?? To jsi tak stupidni nebo jsem ten tvuj prispevek spatne pochopil.

krom toho si myslim, ze hlavne tvuj prispevek postrada jakokoliv inteligenci a o pochopeni veci ani nemluvim.

No myslim to co napsal Raon je proti Abdulovu prizpevku Diplomova prace na vysoke skole......
Je to Raonuv pohled na vec, jeho svate pravo na nazor.nevidim ze by tam pouzil vyrazy jako Abdul.At si kazdej pise co chce, ale snad muzem byt mezi sebou zde slusni ne?Nebo mas snad jako Admin jinej nazor???
Jinak s tema lovama asi mas pravdu, neni to o nich, je to o cloveku.
Odmitnout jizdu neni problem a take se nemusim pokazde vozit.Ale obcas se zda ze ze prodejce te bez projizdky proste nepusti....Jako by na to byli nadrzeni kdyz je to peknej kousek.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od skautik Čestný člen »

psena píše:
skautik píše:

8O 8O 8O

No myslim to co napsal Raon je proti Abdulovu prizpevku Diplomova prace na vysoke skole......
Je to Raonuv pohled na vec, jeho svate pravo na nazor.nevidim ze by tam pouzil vyrazy jako Abdul.At si kazdej pise co chce, ale snad muzem byt mezi sebou zde slusni ne?Nebo mas snad jako Admin jinej nazor???
Jinak s tema lovama asi mas pravdu, neni to o nich, je to o cloveku.
Odmitnout jizdu neni problem a take se nemusim pokazde vozit.Ale obcas se zda ze ze prodejce te bez projizdky proste nepusti....Jako by na to byli nadrzeni kdyz je to peknej kousek.

abdul se vyjadril jak se vyjadril a ja ho celkem chapu, nemam s tim problem. A nevim co sem motas neco o adminovi. Si myslis, ze si myslim, ze jsem neco vic nez ty?

opravdu me nekteri lidi prekvapujou
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#19 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Ale aspon by jsi nemusel tapetovat kdyz jsi ten admin... :lol:
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Lukas H. píše:Ale aspon by jsi nemusel tapetovat kdyz jsi ten admin... :lol:

tapetovat? :) teda co jsem byl admin na xchatu tak se tam tapetovani rikalo necemu jinymu :) ale pokud myslis ty pulstrankovy pripominky tak neboj, jsem si to vybral do konce roku :)
Odpovědět