M3maniac píše:Co tu řešíš takové nesmysly,že jsi mi pomoh s videem?

já jsem ti za to myslím určitě poděkoval,navíc jsem to tu chtěl dát pro lidi,né pro mně! Kdybys mi zavolal že chceš v něčem poradit ,v něčem čemu rozumím rád to udělám,ale na toto nemůžu reagovat jinak než jak jsem reagoval.... Prostě to dobře znám,když přijedou lidi na auto za půl mega,vozí si v něm prdel a říkaj že je super a že se určitě ozvou ,kdy by přijeli s prachama...90% už nikdy nezavolá,proto mi je z toho na blití,když s debilem trávíš hodinu nebo dvě a on tě tahá za nos a neumí ani férově zavolat,že to nebere.Takže to prostě neuznávám se vozit po bazarech v autech,ikdyž dopředu vím,že ho kupovat nebudu !!! Kdyby ses v tom pohiboval,řádně by tě takoví lidé srali,jako beru férové lidi co mi hned řeknou že váhaj mezi dvěma auty a hned řeknou,že se přijeli jen podívat,takoví se většinou ani nevozí ,jen auto skontrolují...
Dost lidi me pouziva jako cloveka co se vyzna v autech, momentalne shanim auto asi trem lidem.Proste me to bavi, vetsinou to jsou kamaradi nebo znami,delam to samozrejme zadara.Je pravda ze mezi nimi M3 neni, ale muze treba byt.Ten chlapik byl dost sympatickej, a verim, ze i kdyby vedel ze treba jen napisu sve poznatky sem, tak by svuj cas rad obetoval.
Navic ja nevim jak ty , ale u me uz se mockrat stalo, ze jsem koupil auto na ktere jsem se jel "jen podivat".Proste pro mne je kazde auto na ktere se jedu podivat potencionalni kup.Uz se to stalo opravdu hodnekrat.
Pokud se projedu a nechci to kupovat, tak rozhodne nic neslibuju, to je fakt dost kokotina.
Jinak, jak vis ze nechci M3?Treba ta dnes me donutila se chvili zamyslet a bojovat protoze chut to koupit se dostavila.Bylo by to jen v teto chvili nerozumne(mam super karu do ktrere jsem dal za 5 mesicu 70 K)
Kazdopadne kdybych podlehl, tak ver, ze bych nemel s financema problem.Zatim jsem si to vzdy nejak zaridil.Muj mesicni prijem je dost slusny, takze se tady vsichni zklidnete.
V podstate jsem to psal jako info pro Vas.Uz nejak nechapu na co ten klub je.Myslel jsem ze by bylo fajn, se podelit o ten inzerat s ostatnimi.
Asi vim co udelam priste.....