Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 Touring 316i - NOVY STASTNY MAJITEL
-
- Kontaktovat uživatele:
Pod stromecek jsem si nadelil BMW 316i Touring, r.v. 1998, hezka cerna metla, letni kola 17", v predu 225/45, v zadu 245/40, no nadhera. Zimaky jsem si koupil pres http://www.pneuexpert.cz, Goodyear UG6 a kola Ronaly 15", taky jsou good. Pred casem jsem jezdil s E30 2,5tds Touring a to me inspirovalo co dal. Zatim jsem velmi spokojen, snad na dlouho. Vim ze zavrhujete male obsahy, ale me to vyhovuje.
Mam akorat maly dotaz ohledne rozvodu. Tady na foru jsem zjistil ze mam nejspis motor M43 a tudiz bych tam mel mit retez. Chci se jen ujistit od pripadneho problemu. Ze predu na motoru jsou jen klinaky. Podle ceho poznam opticky ze tam mam retez. Jo v technicaku mam napsano ze vykon je 75kW/102hp.
Diky za odpovedi. Uz mam fota a zitra je zde nahodim.
Mam akorat maly dotaz ohledne rozvodu. Tady na foru jsem zjistil ze mam nejspis motor M43 a tudiz bych tam mel mit retez. Chci se jen ujistit od pripadneho problemu. Ze predu na motoru jsou jen klinaky. Podle ceho poznam opticky ze tam mam retez. Jo v technicaku mam napsano ze vykon je 75kW/102hp.
morder1 píše:Pod stromecek jsem si nadelil BMW 316i Touring, r.v. 1998, hezka cerna metla, letni kola 17", v predu 225/45, v zadu 245/40, no nadhera. Zimaky jsem si koupil pres http://www.pneuexpert.cz, Goodyear UG6 a kola Ronaly 15", taky jsou good. Pred casem jsem jezdil s E30 2,5tds Touring a to me inspirovalo co dal. Zatim jsem velmi spokojen, snad na dlouho. Vim ze zavrhujete male obsahy, ale me to vyhovuje.
Mam akorat maly dotaz ohledne rozvodu. Tady na foru jsem zjistil ze mam nejspis motor E43 a tudiz bych tam mel mit retez. Chci se jen ujistit od pripadneho problemu. Ze predu na motoru jsou jen klinaky. Podle ceho poznam opticky ze tam mam retez. Jo v technicaku mam napsano ze vykon je 75kW/102hp.
Napsal jsi to naprosto trefně

P.S. dávej pozor ,zadní náhon je prevít a nikdy nevíš kdy Tě překvapí

-
- Kontaktovat uživatele:
Dikes za reakce. Zatim jsem nad miru spoko. Jede jako "drak", chapu je to 1,6, ale prece jen me opravdu tesi. Byl to muj sen. Design, no nadhera. Najel jsem s nim uz 2t km a spotreba zatim v klidu. Na tech letnakach jsem jel jen chvili ale nebylo to nejhorsi. Sedelo to jak prilepene. Zitra tu budou fota, snad se Vam to bude libit. Dneska to vyfotim jak to vypada na zimakach.
Byl jsem na silvestra v Karlove Studance. Na snehu to jezdi jedna basen. I kdyz mi hodne asistovalo ASP. Papucky sedi na snehu taky nadherne. Zatim sama pozitiva. Vybavu to ma taky paradni. 4 airbagy, origo music, ale jen na kazetky, a dvouokruhova klimoska. Super. Jo a vsechno v el.. Proste stastny majitel baworacka.
Byl jsem na silvestra v Karlove Studance. Na snehu to jezdi jedna basen. I kdyz mi hodne asistovalo ASP. Papucky sedi na snehu taky nadherne. Zatim sama pozitiva. Vybavu to ma taky paradni. 4 airbagy, origo music, ale jen na kazetky, a dvouokruhova klimoska. Super. Jo a vsechno v el.. Proste stastny majitel baworacka.
M3maniac píše:morder1 píše:skautik píše:jo ja jen trochu tech pojmu
motor M43
bmw e30 se v 2,5TDS nedelalo
ale jinak fajneat to slouzi
To ja vim, M43 se vztahovalo k E36 316i
Skautík myslel e30 325tds ....
a i ten motor, pac predtim nez ten prispevek opravil tam bylo motor E43

ale nechme toho to jsou same blbosti
-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:M3maniac píše:morder1 píše:[quote="skautik"]jo ja jen trochu tech pojmu
motor M43
bmw e30 se v 2,5TDS nedelalo
ale jinak fajneat to slouzi
To ja vim, M43 se vztahovalo k E36 316i
Skautík myslel e30 325tds ....
a i ten motor, pac predtim nez ten prispevek opravil tam bylo motor E43

ale nechme toho to jsou same blbosti[/quote]
Opravil jsem to. Jsou to preklepy. JJ i to se stava

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:jak vy to kluci děláte,že jezdíte po dálnici 170,pak na horách ve sněhu a jezdíte za 7lale chápu,když to ma člověk nové,tak s tím jezdi jako by svátečně a opatrně
přesně tak jezdím ja když mám novou káru
Tak tak, prece si to hned po tydnu co ho mam doma neopru o nejaky strom. Vim ze ta spotreba byla historicky udaj, a casem si to tu prectu za kolik jsem dokazal jezdit.