Bombarder píše:Borci, nemusite tomu verit, ale tak krasne projete kruhace driftem, umi opravdu jenom m3maniac.. to se musi videt. Urcite jeden z mala, kteri to s emkem umi, ale fakt umi..![]()
takze m3maniac forever..
M3maniac píše:stealth píše:spis to odlehci vysazenim Bombardera
nebudeš mi věřit ,ale přesně to jsem mu říkalže to s nim tak nejede...i u takového auta poznáš pořádného chlapa navíc,at tomu věříte nebo né...
M3maniac píše:stealth píše:spis to odlehci vysazenim Bombardera
nebudeš mi věřit ,ale přesně to jsem mu říkalže to s nim tak nejede...i u takového auta poznáš pořádného chlapa navíc,at tomu věříte nebo né...
skautik píše:M3maniac píše:stealth píše:spis to odlehci vysazenim Bombardera
toto to zacne ukazovat kdyz mas dojezd jeste 15km
jinak ja bezne jezdim tak ze beru kolem 13km![]()
jednou se mi podarilo 7, lae to uz to asi jelo na ty sracky co jsou na dne .(
Bombarder píše:Borci, nemusite tomu verit, ale tak krasne projete kruhace driftem, umi opravdu jenom m3maniac.. to se musi videt. Urcite jeden z mala, kteri to s emkem umi, ale fakt umi..![]()
takze m3maniac forever..
Bombarder píše:M3maniac píše:stealth píše:spis to odlehci vysazenim Bombardera
Jeste jsme vlastne volali skautikovi, ale ten nejak nereagoval.. Mozna, ze nejspis nevedel, co po nem chceme..![]()
M3maniac píše:skautik píše:M3maniac píše:[quote="stealth"]spis to odlehci vysazenim Bombardera
toto to zacne ukazovat kdyz mas dojezd jeste 15km
jinak ja bezne jezdim tak ze beru kolem 13km![]()
jednou se mi podarilo 7, lae to uz to asi jelo na ty sracky co jsou na dne .(
xsun píše:Bombarder píše:Borci, nemusite tomu verit, ale tak krasne projete kruhace driftem, umi opravdu jenom m3maniac.. to se musi videt. Urcite jeden z mala, kteri to s emkem umi, ale fakt umi..![]()
takze m3maniac forever..
jj, potvrzuji ... maniak si ten kruhac fakt uziva, ten tam snad postavili kvuli nemu... dobrej zazitek jizda s maniakem v jeho zlute krasavici ...
DC píše:jak je velkej ten slavnej kruháč?
Bombarder píše:DC píše:jak je velkej ten slavnej kruháč?
No, nelze mluvit jen o jednom kruhaci. V ove jich je vice, ale kazdy uz poznal MPower.. Pro maniaka neni problem projet v driftu jakykoliv kruhac i s mooc velkymi obrubniky po krajich..
Ale ten, ktery me nadchl nejvice, tak v prumeru cca 60-80 metru.. strizlivy odhad