Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

story

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Sere mě,jak málo lidí tu píše nějaký historky z akciček :( :D Tak já sem jednu napsat musím,je sobota docela pracovní a najednou tel cink,cink ...Bombardér : robiš co? nezajezdíme? no já mákám...Bombardér klesicky: tak to nic,měj se a chce jako vždy velmi rychle ukončit hovor,poněvač mu to počítaj po sekundách ,nikoli za každou započatou minutu :lol: ...tak jsem mu dal kartáč a? mě nesere a pokecá aspoň 2-3minutky :D tak mu říkám,woe je krásně a taky bych rád provětral emko.Po 15minutách mu píšu,za půl hoďky budu u tebe u baráku! jen skočím pro emko do garáže a přišla mi nádherná odpověď! cituji přesně :Ok!!! Kurva to jsem potřeboval slyšet !! :mrgreen: No byla docela prdel :D miluju to auto,ale mohlo by mít aspoň 500 koní a 800kg :twisted:
matej
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matej »

tak to oziv kompresorem :) at se nenudis 8)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stealth »

spis to odlehci vysazenim Bombardera :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

ok, moje zoufala story :-)
kua, neco zaclo klepat, asi cep :-( ... kluk v Renocaru-nene, cepy jsou ok, ale juknete nahoru, vidite? tlumic vytekl :lol: ... Aha! 8) ... -po nekolika zoufalych pokusech sehnat nejake predni tlumice na M3 do par dnu, jsem objednal sadu od Koni (vlozne patrony Sport)... takze z hokny (cca 4hod) na firemni oslavu narozek :? , rychle vypadnout (6), vyndat stare, dovezu ke znamemu do servisu (7.3o) a ze to prohodime :wink: ... bohuzel cas nebyl moji devizou a nez jsme nasli dobry stahovak (ten na vzduchove mechy fakt nic moc :-) ) bylo asi 9 vecer... odvrtat, uriznout stare, nasunout nove, vratit pruziny (10)... a pak uz jen cekat nez jeden mechanik dohoni nad nejakym priblizovadlem :o a budem moct zavrit a vypadnout... hura 8O , v 11.45 cvakne zamek a "uz" v 0.oo zacinam vracet mcpersny pod auto... v 01.20 usinam spankem nemluvnat :-)
ponauceni? neverte navodum, kde je par obrazku a clovicek ktery se usmiva pri rezani starych tlumicu :lol: :roll: :evil:
a kde je fun? no asi v tom, ze prijemnejsi byla jizda s tim vyteklym tlumicem :lol:
“Ability is what you're capable of doing.”
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

kua vcera sem mel taky dobry adrenalin :-)

musel jsem rychle nekam odvezt nejake papiry.... jedu kolem shellky a dojezd ukazoval cca40km..... rikam si to je v pohode..... ze Zlina do Otrokovic zelena vlna, coz byla asi trochu haluz pro tom provozu.... pak stavba dalnice do Vyskova.... tam to trochu vazlo....dojezd 30km.... otrokovice cervena vlna :-) ..... 16km.... tak vyradit a modlit se.... predemnou jeste 10km tam a zbytek zpatky na shellku.... zpatky v otrokovich..... aby vysla zelena tak 30km/h..... pred krizovatkou na zlin dojezd.... 10...9....8....7.... uz sem se videl jak to tlacim z prostredku krizovatky :-).... dalsi stres u toho rozkopaneho mostu, ke kteremu se popojizdelo..... nastesti se zadarilo :lol: u stojanu to vypadalo takto
Přílohy
dojezd.jpg
dojezd.jpg (29.27 KiB) Zobrazeno 1084 x
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Bombarder »

Borci, nemusite tomu verit, ale tak krasne projete kruhace driftem, umi opravdu jenom m3maniac.. to se musi videt. Urcite jeden z mala, kteri to s emkem umi, ale fakt umi.. 8) 8) takze m3maniac forever.. :o
psena
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od psena »

RuDoSh píše:kua vcera sem mel taky dobry adrenalin

Skoda, ja bych Te vyprovokoval na sprint...stacilo by asi jen plnej jedna, dve.. :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RuDoSh »

psena píše:
RuDoSh píše:kua vcera sem mel taky dobry adrenalin

Skoda, ja bych Te vyprovokoval na sprint...stacilo by asi jen plnej jedna, dve.. :D

sem sprintoval s plne nalozenou avii :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bombarder píše:Borci, nemusite tomu verit, ale tak krasne projete kruhace driftem, umi opravdu jenom m3maniac.. to se musi videt. Urcite jeden z mala, kteri to s emkem umi, ale fakt umi.. 8) 8) takze m3maniac forever.. :o

Nepřeháněj :D co z toho jak na sprintu nezařadím 3x za sebou 2ku :D

to Rudosh: když jsem přijel pro Bombu v sobotu tak na BC ukazoval dojezd toto ---- prostě zero !!! jsem jel jak havranpírko :D naštěstí shellka byla 3km,ale už jsem to viděl bledě
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

stealth píše:spis to odlehci vysazenim Bombardera :D

nebudeš mi věřit ,ale přesně to jsem mu říkal :D že to s nim tak nejede...i u takového auta poznáš pořádného chlapa navíc,at tomu věříte nebo né...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:

nebudeš mi věřit ,ale přesně to jsem mu říkal :D že to s nim tak nejede...i u takového auta poznáš pořádného chlapa navíc,at tomu věříte nebo né...

toto to zacne ukazovat kdyz mas dojezd jeste 15km

jinak ja bezne jezdim tak ze beru kolem 13km :)

jednou se mi podarilo 7, lae to uz to asi jelo na ty sracky co jsou na dne .(
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Bombarder »

M3maniac píše:

Jeste jsme vlastne volali skautikovi, ale ten nejak nereagoval.. Mozna, ze nejspis nevedel, co po nem chceme.. :lol: :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

skautik píše:
M3maniac píše:

no věř mi že ti to věřím :D chudák čerpadlo a trisky... u mě to bylo výjimečně,protože cestou nebyla solidní benzinka :D
xsun
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od xsun »

Bombarder píše:Borci, nemusite tomu verit, ale tak krasne projete kruhace driftem, umi opravdu jenom m3maniac.. to se musi videt. Urcite jeden z mala, kteri to s emkem umi, ale fakt umi.. 8) 8) takze m3maniac forever.. :o

jj, potvrzuji ... maniak si ten kruhac fakt uziva, ten tam snad postavili kvuli nemu :D ... dobrej zazitek jizda s maniakem v jeho zlute krasavici ... ;)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Bombarder píše:
M3maniac píše:

Jeste jsme vlastne volali skautikovi, ale ten nejak nereagoval.. Mozna, ze nejspis nevedel, co po nem chceme.. :lol: :lol:

jo byl jsem naprosto mimo, sem si rikal, co po me ten polak kurva chce?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od skautik Čestný člen »

M3maniac píše:
skautik píše:
M3maniac píše:[quote="stealth"]spis to odlehci vysazenim Bombardera :D

no věř mi že ti to věřím :D chudák čerpadlo a trisky... u mě to bylo výjimečně,protože cestou nebyla solidní benzinka :D[/quote]

vole ja mam cistou nadrz a kvalitni filtr :)
cerpadlo vzduch nepoznalo :))
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

xsun píše:

jj, potvrzuji ... maniak si ten kruhac fakt uziva, ten tam snad postavili kvuli nemu :D ... dobrej zazitek jizda s maniakem v jeho zlute krasavici ... ;)

to byl jinej :D
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od DC Výkonná rada »

jak je velkej ten slavnej kruháč? :)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Bombarder »

DC píše:jak je velkej ten slavnej kruháč? :)

No, nelze mluvit jen o jednom kruhaci. V ove jich je vice, ale kazdy uz poznal MPower.. Pro maniaka neni problem projet v driftu jakykoliv kruhac i s mooc velkymi obrubniky po krajich..

Ale ten, ktery me nadchl nejvice, tak v prumeru cca 60-80 metru.. strizlivy odhad 8)
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#20 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Bombarder píše:
DC píše:jak je velkej ten slavnej kruháč? :)

No, nelze mluvit jen o jednom kruhaci. V ove jich je vice, ale kazdy uz poznal MPower.. Pro maniaka neni problem projet v driftu jakykoliv kruhac i s mooc velkymi obrubniky po krajich..

Ale ten, ktery me nadchl nejvice, tak v prumeru cca 60-80 metru.. strizlivy odhad 8)

... a který to je ???
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Odpovědět