Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hudba E39
-
- Kontaktovat uživatele:
jezibaba píše:Este som sa chcel spytat ci mi neviete poradit dake dobre repro do E39 lebo original stoja za .... Zmestia sa tam iba 13" Dakujem
... ani já nechápu, co máš proti originál muzice. Mám taky origo, žádný úpravy a v provnání s jinými není z mého pohledu co řešit. Pokud ovšem, jak říká Max, nepotřebuješ do kufru "sud" a vyndat zadní sedačky ...

mam v e39 touring origo business s cd, hrat to sice hraje ale mohlo by lepsie...
povedal by som ze spodne pasmo dost slabe, vrch dost orezany, je to sice vyvazena reprodukcia ale predsalen by som povedal ze treba vymenit ako basove tak aj vyskove repro a bude to lepsie...predsalen akusticka technika za tych 10 rokov trosku pokrocila vpred.
nema niekto prakticku skusenost s nejakymy konkretnymi aby ta vymena stala za to?
povedal by som ze spodne pasmo dost slabe, vrch dost orezany, je to sice vyvazena reprodukcia ale predsalen by som povedal ze treba vymenit ako basove tak aj vyskove repro a bude to lepsie...predsalen akusticka technika za tych 10 rokov trosku pokrocila vpred.
nema niekto prakticku skusenost s nejakymy konkretnymi aby ta vymena stala za to?
Maxiczech píše:Mám origo muziku Harman Kardon a u mě v pohodě.Co víc by jsi chtěl?
Nějaký ten "SUD" bufer do kufru?
Mno to snad ne..
Do E39 se dělal HK?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
Modifikace doorboardů, dolu misto predni kapsy dat 20cm středobas, místo origo 13cm středobasu dát střed a místo výšky výšku. Prostě za třípásmo jedině třípásmo. Nahradí ti to basák, budeš velice spokojený. Realizovat to můžeme společně v Bratislavě ( http://www.hifol.sk )
M3maniac píše:Vlasta píše:Maxiczech píše:Mám origo muziku Harman Kardon a u mě v pohodě.Co víc by jsi chtěl?
Nějaký ten "SUD" bufer do kufru?
Mno to snad ne..
Do E39 se dělal HK?
dělal se hifi systém proffesionál s DSP a stál příplatek myslím 150kale hraje pěkně
ale asi se nedaval do social edition.......

To vím, že se dával DSP, ale HK ne, takže Maxiblb zase kecá. No, když nemá ani E39 520i, jak tady onehdá hlásil, tak to nemůže vědět.
To je jednoduchý, u HK jsou na reprácích vzadu a vejškáčích vepředu hliníkový lišty s nápisem HK.