Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mytí motoru Arvou u e36 325tds

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bmwfil

#1 Příspěvek od bmwfil »

Na co si mám popřípadě dát pozor?
castro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

já bych dal bacha na pojistky, baterii (pokud neni v motoru tak kontakty od ni), možná i altík.

Ale několikrát jsem to dělal bez ochrany :oops: :lol: a nic se nestalo... ;-) a to jsem to stříkal i na ten altík i na ty pojistky :lol:
bmwfil

#3 Příspěvek od bmwfil »

castro píše:já bych dal bacha na pojistky, baterii (pokud neni v motoru tak kontakty od ni), možná i altík.

Ale několikrát jsem to dělal bez ochrany :oops: :lol: a nic se nestalo... ;-) a to jsem to stříkal i na ten altík i na ty pojistky :lol:

Tak pojistky jsou ve skříňce bokem a altík asi zkusím nějak zapytlovat... Baterka je v kufru. Dík :)
Torham1

#4 Příspěvek od Torham1 »

Nikdy jsem nemel zadnej problem . Jednou mi po cisteni houpal volnobeh ( tusim ze to byla m40 ) ale za hodinku to bylo v pohode. Jinak nejvetsi problemy mivam s tim ze se memuzu stetcem dostat tam kam chci :) Jinak Arvu uz nepouzivam presel jsem na Carlan a ne kuli cene ...
Odpovědět