Zajímalo by mne, kolik má vaše TDS najeto a kolik jste již do něj nainvestovali?
Díky Ady
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kolik má vaše TDS najeto
-
- Kontaktovat uživatele:
actcz píše:Zajímalo by mne, kolik má vaše TDS najeto a kolik jste již do něj nainvestovali?
Díky Ady
Ahoj, do hlasování jsem se zapojil se současným E39. Před tím jsem měl E34 tds a dával jsem ho pryč s 320 000km. Měl jsem ho od nějakých 280 000 a dělal jsem na něm v podstatě jen spotřební věci, jinak no problema, spotřeba ok, neubývaly náplně, výkon ok......

-
21.300,- Kč - servis - vodní pumpa odešla do věčných lovišť, ventilátor klimatizace taktéž, vše měněno za nové origo BMW v servisu
16.000,- Kč - servis - oprava vandalismu - výměna chromových lišt, B sloupků + těsnění v oknech a dveřích, vše měněno za nové origo v BMW servisu, jinak (myslím technicky) nic, pikatchoviny jako nová Al kola a gumy nepočítám (ale vyšplhalo se to na přibližně 32.000). Autí mám čtyři měsíce, šlape jak hodinky, za palivo jsem dal cca 23.000. Takže asi tak, no... Asi ho prodám...
16.000,- Kč - servis - oprava vandalismu - výměna chromových lišt, B sloupků + těsnění v oknech a dveřích, vše měněno za nové origo v BMW servisu, jinak (myslím technicky) nic, pikatchoviny jako nová Al kola a gumy nepočítám (ale vyšplhalo se to na přibližně 32.000). Autí mám čtyři měsíce, šlape jak hodinky, za palivo jsem dal cca 23.000. Takže asi tak, no... Asi ho prodám...

Zdar TDSo sem měl a najezdil zhruba 90 000 takže ted ma 240 a v poho,jak píší někteří,pouze spotřební věci tlumiče,náplně atd.Mimochodem ted mám 530d a pořád nějakej problém nevím jestli sem neudělal pí...nu a nenechal si TDSo.Když už píšu,někdy prostě nenastartuju dám cigáro a na první otočení chytne,pak jezdím 2-3 dny a zase to samý.Nevíte klucí na co mám mrknout?Dík za každou radu.