Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Velikost kufru 320 kombi

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JackWhite

#1 Příspěvek od JackWhite »

Jaké máte zkušenosti s cestováním třebas na dovolenou?Já mám teda kombi e46 a kufr se mi zdá dost malej,teda kdybych byl sám nebo jen s manželkou ještě se to dá,ale s dítětem už je to horší.A manželce to začíná už docela dost vadit.Samozřejmě manželce by se nejvíc líbil Sharan apod. auta,který mě nic neříkaj.Řada 5 to taky nevyřeší,protože má myslím ještě menší kufr než řada 3.Tak co s tím,že by to vyřešil střešní box?Jiný auto se mi samozřejmě moc kupovat nechce,všechno ostatní je totiž paráda..
mBMW

#2 Příspěvek od mBMW »

Mám E36 kombi, jeli jsme s manželkou a třemi dětmi kempovat a měli jsme v kufru stan, deky, spacáky, lehátka, tašku s jídlem, tašku s prádlem a ještě by se tam leccos vešlo. Kempový nábytek jsme neměli, hodně záleží na tom, jaké má kdo představy, jak být na dovolenou vybaven. Pokud jedeš někam na hotel, stačí tě ještě menší kufr, ale pětka ho má určitě o dost větší. Na druhy a typy aut máš stejný vkus a názor jako já, určitě přesvědčíš manželku, že s tímhle lehkým, hbitým tvrdým typem bavoráka budete daleko více sexy než s nějakým páprdovským MPV.
Pyshtoun

#3 Příspěvek od Pyshtoun »

JackWhite píše:Jaké máte zkušenosti s cestováním třebas na dovolenou?Já mám teda kombi e46 a kufr se mi zdá dost malej,teda kdybych byl sám nebo jen s manželkou ještě se to dá,ale s dítětem už je to horší.A manželce to začíná už docela dost vadit.Samozřejmě manželce by se nejvíc líbil Sharan apod. auta,který mě nic neříkaj.Řada 5 to taky nevyřeší,protože má myslím ještě menší kufr než řada 3.Tak co s tím,že by to vyřešil střešní box?Jiný auto se mi samozřejmě moc kupovat nechce,všechno ostatní je totiž paráda..

Manzelka (ostatne jako vsechny ladies :) ) by potrebovala cenzora pri baleni a :D Jinak E39 touring i E61 ma o dost vetsi kufr nez E46, jen to na prvni pohled nevypada. Vem si do ruky metr a uvidis ;) Stresni box je dobra vec, jen nesmis setrit na nosicich a boxu samotnem, pak budes moct jezdit 160 (a mozna i vic :) ), i kdyz ti vyrobce rekne, ze 130 max...
adam

#4 Příspěvek od adam »

Pyshtoun píše:Jinak E39 touring i E61 ma o dost vetsi kufr nez E46, jen to na prvni pohled nevypada. Vem si do ruky metr a uvidis ;)

No pokud si pamatuju tak na litry ma e39 kufr mensi nez e46. Nicmene zbalit jsem se zatim problem nemel a to uz jsem to docela nakladal... po strechu je vzdycky mista dost :D
JackWhite

#5 Příspěvek od JackWhite »

Ta 5 má na litry menší kufr,možná ale že je víc praktickej nevím
JackWhite

#6 Příspěvek od JackWhite »

mBMW píše:Mám E36 kombi, jeli jsme s manželkou a třemi dětmi kempovat a měli jsme v kufru stan, deky, spacáky, lehátka, tašku s jídlem, tašku s prádlem a ještě by se tam leccos vešlo. Kempový nábytek jsme neměli, hodně záleží na tom, jaké má kdo představy, jak být na dovolenou vybaven. Pokud jedeš někam na hotel, stačí tě ještě menší kufr, ale pětka ho má určitě o dost větší. Na druhy a typy aut máš stejný vkus a názor jako já, určitě přesvědčíš manželku, že s tímhle lehkým, hbitým tvrdým typem bavoráka budete daleko více sexy než s nějakým páprdovským MPV.

No čoveče dobrý,asi jo no vono se to musí taky umět narovnat do toho kufru že jo..
JackWhite

#7 Příspěvek od JackWhite »

Tak E39-410l,E46 430l
Pyshtoun

#8 Příspěvek od Pyshtoun »

JackWhite píše:Tak E39-410l,E46 430l

to snad ani neni mozne 8O , nicmene kdyz si predstavim, ze tyto objemy jsou pouze pod roletou, tak OK, treba E39 ji ma dost nizko. Hlavni je spise otazka, jaka je lozna plocha, protoze do E39 toho jde nalozit opravdu MOOOC a vetsinou jde roleta pryc... Mno, takze pokud bude tvoji rodince i 5er Touring mala, tak musis na dovolenou balit ty a ne manzelka :lol:
Odpovědět