ja ho mam, uz ho mam asi pul roku a "OK" jako dlouho sem uvazoval, ale jednou sem se nasral rikam kua nemci snad neudelaj nakej shit... a nelituju.
Jako urcite to neni super podvozek kterej snizi a pritom je pohodlnej, je to fakt tvrdy. Vyhybam se diram a kdyz je dobra silnice uzivam si.
Mam od podzima a taky si nestezuju, je tak akorat tvrdy, zatim drzi... jedinna vyhrada byla pri nandani podvozku (40/30) - zadek mi sel strasne k zemi, predek moc ne. Nakonec jsem na zadku nechal origo pruziny a je to akorat.
budu se opakovat. ale slysel sem z Tuning fora ze tam byly po roce reklamace u vic lidi. ale z okoli kolem me na nem nikdo nejezdi abych ti primo takhle rek
jo taky, zacinam byt presvecen, ze to asi nebude dobra volba
Kvidas píše:budu se opakovat. ale slysel sem z Tuning fora ze tam byly po roce reklamace u vic lidi. ale z okoli kolem me na nem nikdo nejezdi abych ti primo takhle rek
paveld píše:Mam od podzima a taky si nestezuju, je tak akorat tvrdy, zatim drzi... jedinna vyhrada byla pri nandani podvozku (40/30) - zadek mi sel strasne k zemi, predek moc ne. Nakonec jsem na zadku nechal origo pruziny a je to akorat.
paveld píše:Mam od podzima a taky si nestezuju, je tak akorat tvrdy, zatim drzi... jedinna vyhrada byla pri nandani podvozku (40/30) - zadek mi sel strasne k zemi, predek moc ne. Nakonec jsem na zadku nechal origo pruziny a je to akorat.