Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pomoc při koupi Dotz Mugello s ET35 na E46
-
- Kontaktovat uživatele:
Please,
Chci koupit na E46 320D, 04/01 sedan, alu DOTZ MUGELLO 18" s ET35, ale nejsem si jistý zda mi s ET35 pudou, nebo jestli nepolezou moc ven!!
Máte stím někdo zkušenost?
Při ET20 prý kola polezou tak cca 3 cm ven, podle toho usuzuju, že u ET35 je zális o 1,5 cm menší tudíš polezou ven max o 1,5 cm, ale jistý jsem nejsem
Předem díky za informace
Chci koupit na E46 320D, 04/01 sedan, alu DOTZ MUGELLO 18" s ET35, ale nejsem si jistý zda mi s ET35 pudou, nebo jestli nepolezou moc ven!!
Máte stím někdo zkušenost?
Při ET20 prý kola polezou tak cca 3 cm ven, podle toho usuzuju, že u ET35 je zális o 1,5 cm menší tudíš polezou ven max o 1,5 cm, ale jistý jsem nejsem
Předem díky za informace
-
- Kontaktovat uživatele:
xdentist píše:mely by tam sedet akorat.na E36 mam disky 18" s ET35 a idealni a o nic to nedre... Taky jsem Mugella shanel,napises mi do SZ za kolik a kde je kupujes pro zajimavost?Diky
Nic tajnýho to neni, tady je link:
http://www.autokseft.cz/p-53006/dotz-mu ... -et35.html
Akorát mam ode dneška pěkný dilema, byl jsem v Č. Budějovicích za člověkem z Alubazar.cz, podívat se na SMC D 18" a ty vypadaly hooodně dobře, cena skoro stejná, jen nevim jak moc kvalitní kola SMC dělá, nevíte někdo?
hc72 píše:a bavil jsm se o Dotz Mugello
to je úplně jedno o jakých kolech si se bavil... pro určení jak moc kola polezou ven či budou utopená jsou rozhodující parametry šířka disku a et.. a né design paprsků..
nechápu dotazy typu kupuju kola 18" s et 35 půjdou mi na auto..? podle čeho se to má určit podle větru..? šířka disku je docela důležitej parametr..!