bavorak píše:Já osobně bych si auto u nás nikdy nekoupil.Možná nové,ale i to vyjde u našich sousedů levněji nežli tady.Např.Oktavia vyjde tak řádově o 100 000kč levněji.To už je znát,co?Ojetá auta jsou určitě také v lepším stavu,majitelé jezdí do značkových servisů (určitě né všichni),podvozky tolik netrpí o proti našim cestám.Jo a tvá spotřeba je neskutečná.To se ani nesvzeš nebo jo?Dálku musíš jezdit tak za 8litrů nebo možná i za mín.I když možná máš pravdu,já jel chorvatsko(podle PC v autě) za 7,8l,samozřejmě po dálnici.
tak mluvím o údajích z BC...jakože když jenom popojíždím se studeným, když potřebuju třeba jen 3km do marketu, tak to jde okolo 13...ale normální jízdou po městě + okresky (100-130km/h)...průměr opravdu okolo desíti...
jestli se svezu? jakože sem tam si zablbnu...včera nějakej kluk na mašině jel vedle mě...tak nějak jsme se hecovali...tak jsme si cestu do brna zpříjemnili trošku adrenalinovým "závodem":) ale většinou jezdím slušně...pro mě je důležitý, že vím, že to auto umí jezdit, že když bude potřeba, tak se dá zrychlit myslím dostatečně dobře...ale prasit každej kilák na cestě, co ujedu...to ani ne no:)
jinak nový auto bych si asi nakoupil, zaprvé na to nemám...ale stejně bych si koupil asi něco minimálně ojetýho...přece jen cena je někde uplně jinde...ale tak svoje auto mám od člověka tady z ČR, z klubu...takže se nebojím, že by to byl vyloženě křáp...