Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

quantity v ETK

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ada_CZ

#1 Příspěvek od Ada_CZ »

Ahoj, prosim o info - kdyz je v ETK u nektereho dilu uvedeno qvantity, tak cena je za vsechny kusy? Napr tesneni, sroubky..
Dík
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

To znamená, kolik kusů je na autě namontováno v příslušné skupině a cena je za jeden kus
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ada_CZ

#3 Příspěvek od Ada_CZ »

Ada_CZ píše:Ahoj, prosim o info - kdyz je v ETK u nektereho dilu uvedeno qvantity, tak cena je za vsechny kusy? Napr tesneni, sroubky..
Dík

EDIT - Díky Vlasto
Lion
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lion »

A když je tam třeba místo quantity v kusech křížek " X " např. u hadic či stahovacích pásek, tak mě pošlou dle objednacího čísla správnou délku a max počet pásek, a nebo si to musím určit? Budu na podzim dělat velkej nákup ND a nerad bych nejaké nedorozumění.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lion »

alp píše:musis si rici ... X znamena vice nez 10 ... dal uz se to neresi kolik jich je skutecne celkem

Aha, no u těch sponek to bude jednoduchý, ale u hadic teda nevím jak zrovna dlouhý tam asi budou...Maj teda blbě udělaný. :? U těch hadic by už měli mít danou dýlku a tu dealovat.
radekc

#6 Příspěvek od radekc »

Mám dotaz na Quantity v ETK, kdyz je tam třeba 2 neznamená to, že to prodávájí jen v balení po 2ks?
Hansen

#7 Příspěvek od Hansen »

Některé drobné díly chodí od dodavatele v nějakém balení, třeba po 25 kusech. Záleží na prodejci, jestli si bude chtít zbytek nechat. U velkého servisu to není většinou problém, protože zbylé díly si nechají na skladě a udají je někomu jinému. Některé díly chodí v balení po tolika kusech, kolik je jich uvedeno v sloupci Quantity. Takhle chodí třeba šrouby na nápravy. Já jsem kupoval všechny origo díly v AMT v Praze a neměl jsem s počtem dílů nikdy problém. Zbytek z balení si vždycky nećhali a mně dali jen to, co jsem chtěl.
Odpovědět