Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
na první pohled???
jezkovo
mazec, hochu, neverim ze rv92 jeste v tomhle zubozenym stavu muze bejt technicky v OK stavu, ok, podvozek je stavitelny, ale to je na CZ silnicich spis proti majiteli a neverim, ze jsou vymeneny silentbloky a cepy na napravach, tak aby to auto bylo v provozuschopnym stavu, to auto ma cenu kolem 30tisic, spis min, podle ohledani na miste mozna vic, intr hroznej, jedina vyhoda sport sicny v polokuzi, coz je tam urco dodelavany, protoze mi moc nevoni ze by v tehle letech vyroby tyhle sedacky davali a jeste ze by byly v takovym jakz takz peknym stavu, ale jinak vybava nulova
i kdyz ty sicny OK, mozna tam jsou od vyroby, ale na tom aute je jen par veci peknych, od zadnich bocnich okinek po zadek je to pekny, pekny kola, a celkem pekny sicny, jinak nic
pokud si chces polepsit z E30 na e36, tak tohle neni moc dobra volba, i presto, ze se snazis najit co nejlevnejsi variantu v co nej stavu, ale tady z toho bys byl jen nasranej, to si kup e30 325 v kabru, nebo i to coupecko a bude se ti v tom mnohem lip jezdit, teda pokud nemas jeste nejakou financni rezervu na potrebne upravy te E36, aby byla k svetu, ale stejne s tim stavitelnym podvozkem, bych to nechtel, to pak jdou napravy do pi*e uplne a prelamana kastle, rozvrzany intr

i kdyz ty sicny OK, mozna tam jsou od vyroby, ale na tom aute je jen par veci peknych, od zadnich bocnich okinek po zadek je to pekny, pekny kola, a celkem pekny sicny, jinak nic
pokud si chces polepsit z E30 na e36, tak tohle neni moc dobra volba, i presto, ze se snazis najit co nejlevnejsi variantu v co nej stavu, ale tady z toho bys byl jen nasranej, to si kup e30 325 v kabru, nebo i to coupecko a bude se ti v tom mnohem lip jezdit, teda pokud nemas jeste nejakou financni rezervu na potrebne upravy te E36, aby byla k svetu, ale stejne s tim stavitelnym podvozkem, bych to nechtel, to pak jdou napravy do pi*e uplne a prelamana kastle, rozvrzany intr
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Bydliště: Střítež - Severní Morava diagnostika pro modely:E38, E39, E46, E53, E83, E85, denní svícení US DRL
- Kontaktovat uživatele:
to Killca:
třícu jsem mel v M20B25 v kupé i kabru, neříkám, že to byly top kusy, ale jak říkám, chci jít o krok vpřed, a to pro mě asi tříca i v top top stavu nebude, samozřejmě už v tuto chvíli vím, že výše uvedené kupé e36 nekoupím a vaše názory mi k tomu pomohly
budu asi koukat po lepším stavu už při koupi, jinak plány byl takový, že by se do tohodle auta investovalo asi jednou tolik co stojí...
co se týče toho podvozku, tak jsem měl představu, že když je stavitelný, je to pořád větší přínos, než když je tam nějaký pevný mínus 60mm nebo víc
třícu jsem mel v M20B25 v kupé i kabru, neříkám, že to byly top kusy, ale jak říkám, chci jít o krok vpřed, a to pro mě asi tříca i v top top stavu nebude, samozřejmě už v tuto chvíli vím, že výše uvedené kupé e36 nekoupím a vaše názory mi k tomu pomohly
budu asi koukat po lepším stavu už při koupi, jinak plány byl takový, že by se do tohodle auta investovalo asi jednou tolik co stojí...
co se týče toho podvozku, tak jsem měl představu, že když je stavitelný, je to pořád větší přínos, než když je tam nějaký pevný mínus 60mm nebo víc

swaczynad píše:to Killca:
třícu jsem mel v M20B25 v kupé i kabru, neříkám, že to byly top kusy, ale jak říkámsem měl představu, že když je stavitelný, je to pořád větší přínos, než když je tam nějaký pevný mínus 60mm nebo víc
jo ten stavitelny je lepsi nez pevny, ale stale si myslim, ze je moc nizsky a tvrdy, pokud chces krok vpred, to aby sis pripravil 100klacku, za tyhle penize se sezene uz fakt pekna e36 s bohatou vybavou, ale pokud tolik investovat nechces, tak to si kup tuhle cos uz inzeroval, moc jich peknych totiz kolem za min penez neni
vlevo je matal
a vpravo Killca 

libovka píše:100RM píše:Nikde sa tam nepise co je to za motor. Ale popravde - tie svetla nic moc a v intru ani digi klima ani velky BC...
No kdyby sis to přečetl tak je tam napsáno 325 tak co tam asi bude za motor?
Na první pohled bych za něj dal tak 20000 na díly.
Aaa, slepa vobluda nevidela, sorry.
7er. True definition of luxury. Yours.