zdarec baworáci.Mám takovej divnej dotaz.Nevim proč na rovný silnici ve směru rovně s E46 323i nezahrabu ani při vypnutí ASC.I když hovytočím tak se prostě odrazí a nehrábne:-)Co je špatně??
Hondza píše:zdarec baworáci.Mám takovej divnej dotaz.Nevim proč na rovný silnici ve směru rovně s E46 323i nezahrabu ani při vypnutí ASC.I když hovytočím tak se prostě odrazí a nehrábne:-)Co je špatně??
Na hrabani se vyser... akorat si znicis pneu a spojku a nikomu tim nepomuzes:) ... jestli chces zadymit na u prechodu a oslepit chodce a pak je prejet, tak jedine se studenyma pneu 225 a mene:D.
Nehledal bych v tom žádnou extra vědu,prostě slabej motor v kombinaci s náhonem na zadek...Hold to moc "nehrabe" no ,Kup si 330i a bude to o něco lepší
mam M50B25 a hrabu uplne v klidu,a o dobry spojce se da ztezka mluvit.Takze bych nerek ze je to slabym motorem.......me to hrabe pri tahu i na dvojku(sice chvili ale hrabe).
Já bych se na to vysral, akorát se tím kurví auto a gumy... a 225/45 17" nejsou zrovna z těch nejlacinějších ale je fakt, že i moje TDSo hráblo, když jsem chtěl...
hrabe i žigulík s 44 kW Moje E28 528i hrabala tak, že když jsem ji vytočil na 4000 otáček a pustil spojku do záběru, tak za sebou nechala dobrých 10 metrů pogumované silnice. Pravda, neměla samosvor, takže to bylo snažší... Problém bych viděl v použití pneumatik abnormální šíře, což je oblíbený nešvar většiny majitelů trojkových BMW
Hondza píše:zdarec baworáci.Mám takovej divnej dotaz.Nevim proč na rovný silnici ve směru rovně s E46 323i nezahrabu ani při vypnutí ASC.I když hovytočím tak se prostě odrazí a nehrábne:-)Co je špatně??
Já měl E34 520 12ti ventil,obyč 15" kola 205/65/ nebo jak a taky to nechtělo hrabat,ale teď mam E36 325 bez Vanos,pneu 225/45/17 a hrabe to skoro samo,ale je mi líto gum a podvozku,tak to moc nedělám