Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
316i v bazaru
Nezná někdo tohle auto je esa 316i kupe středočeský značky
motor M42 TU co se dával e46 nedobitý slušná výbava za good love
http://www.autoesa.cz/karta/bmw-316-1-9/1151526.html
chci to pro mladýho díky za info
MOD Holly: přesunuto z pokecu.
Za mě, na to, co to je za motorizace a že to je kompakt a výbava taky nic moc, sou to nehorázný love...
motor M42 TU co se dával e46 nedobitý slušná výbava za good love
http://www.autoesa.cz/karta/bmw-316-1-9/1151526.html
chci to pro mladýho díky za info
MOD Holly: přesunuto z pokecu.
Za mě, na to, co to je za motorizace a že to je kompakt a výbava taky nic moc, sou to nehorázný love...
Paavo píše:min. 325i..............tohle je slaby jak cajicek.S tim si ani nevychutna pocuc v BMW
nekdo chce pro svyho syna (treba s horkym ridicakem) auto a ty mu poradis min. 325

Ze je kompakt nehezkej je vec druha, nicmene i ta kratka prdel ma pro zacatek (zvlast ve meste) svy klady..
Nebal bych se toho, ale za ty penize opravdu treba pekny 318iS v origo stavu..
-
- Kontaktovat uživatele:
A už je to tu znovu. Haníte 316. Jak jsem psal, nedělejte to, je to jako když třete lvovi rozkrok mokrou žínku a nádobíčko máte v jeho tlamě!
Jinak tahle 316 je extra drahá podobný kousek se dá sehnat i za 50 - 70 tisíc. Ale asi ne z tohohle roku. Ale podle mě je kupé, nebo sedan lepší než kompakt. A jestli to kupuješ pro mladýho tak 1.6 je naprosto dostačující.
Jinak tahle 316 je extra drahá podobný kousek se dá sehnat i za 50 - 70 tisíc. Ale asi ne z tohohle roku. Ale podle mě je kupé, nebo sedan lepší než kompakt. A jestli to kupuješ pro mladýho tak 1.6 je naprosto dostačující.
Jenže to Iso nebude z roku 2000. Mě se to za poslední model E36 moc peněz nezdá. Na druhou stranu je to kompakt a ty se v budoucnu zas blbě prodávaj, osobně bych šel do coupe, motor 1.6i či 1.8 pro mladýho ideál, už tak je tam těch poníků dost. Nekupovat v bazaru, už jen to nahodí na ceně 20 tkč. Vždyť tady v inzerci je mraky pěkných E36.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Na rok výroby a výbavu to není špatná cena, stav z fotek neposoudím. Compact je praktičtější než Coupe, stokoňovka pro začátečníka v zadokolce na mokru je až skoro nebezpečná 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
jako nevim..............nekdo napise pro mladyho,co to znamena.........ma ridicak kratce?Je to oznaceni pro pritele?Tezko rict...........A za svym si stojim.100k bych za 316 nedal ani nahodou a kor v kompaktu, timto nehanim slabe motorizace, to vubec, at si kazdej koupi co je mu po vuli.Chtel jsem rict to , ze 100koni neni zas takova slava...........das do toho 100k , pak si sjedes v silnejsim a bude se ti zdaat , ze bys nejakyho toho kone klidne zvlaad.Nevim, co vsechni mate s tim , ze 100koni pro zacatecnika se zadohrabem je moc(na mokru).Pokud nejni blbej, tak zkusi limit auta na parkovisti a nebude pak blbnout na silnici.Sam jsem zacinal s 192konovou 325i(doted ji mam).Ze zacatku se mi to bokem taky sem tam hrnulo..........pak s ti jdes si nekam na letiste driftnout a mas to v ruce.Nevim proc tu spousta lidi dela ze zadohrabu strasaka......zasstavam nazor ze je lepsi mit vic vykonu a nevyuzit ho, nez ho sem-tam potrebovat a nemit ho kde vzit.I se silnym autem se da jezdit slusne a v mezich zakon o provozu na PK.
škoda čekal jsem že tohle vozidlo někdo bude znát
tak motoru je to M42 TU jak je psáno
316i 1.895 cm3 4 77 kW (105 PS) bei 5.300 U/min 165 Nm bei 2.500 U/min 12,4 s 200 km/h 1998–2001 M43TU B19
pro mladýho až až mokrej řidičák
jedna z posledních E36 dle výpisu M sportovní podvozek, vše v elektrice,klima,výhřev sedadel,4xaibag ASC-T parkovací asistent
kromě předních světel vše original výpis zvláštní výbavy
žádný bastl doma robo
vyrobeno 16.9.1999 jakýsi mezi typ
ani kupé značeno C ani compact značeno compact ale COMP v bychlovi si s tím nevěděli rady
dle ebay tento model za menší jak 3990Eur není tak si myslím že je cena dobrá
odkaz na ebay
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... dCarSeals=
tak motoru je to M42 TU jak je psáno
316i 1.895 cm3 4 77 kW (105 PS) bei 5.300 U/min 165 Nm bei 2.500 U/min 12,4 s 200 km/h 1998–2001 M43TU B19
pro mladýho až až mokrej řidičák
jedna z posledních E36 dle výpisu M sportovní podvozek, vše v elektrice,klima,výhřev sedadel,4xaibag ASC-T parkovací asistent
kromě předních světel vše original výpis zvláštní výbavy
žádný bastl doma robo
vyrobeno 16.9.1999 jakýsi mezi typ
ani kupé značeno C ani compact značeno compact ale COMP v bychlovi si s tím nevěděli rady
dle ebay tento model za menší jak 3990Eur není tak si myslím že je cena dobrá
odkaz na ebay
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... dCarSeals=
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Cena je vzhledem k výbavě a věku dobrá. Zdejší "znalci" samozřejmě budou psát že 316i je slabota (sami mají vylítanou 320i
) Pro začátečníka je to dobrá volba, je to vzhledem k 3D uspořádání praktické, vzhledem k 4 airbagům i poměrně bezpečné, vzhledem ke klimatizaci a el. výbavě komfortní, má-li to skutečně M-Technic podvozek tak to bude i jízdně dobré. Podle fotek to není nějaký mezityp ale regulérní Compact. S autem se projeď, nech si ho zvednout a okoukni spodek, vyzkoušej klimatizaci. Přední světlomety se případně dají vyměnit za originál, i když juniorovi se spíš bude líbít to co tam je.
Jak už tu někdo psal, dostat to jako dárek od rodičů, budu je všude chválit (mě před více než dvaceti lety nadělili tenkrát Š440 Spartak, a jakou jsem z něj měl radost).

Jak už tu někdo psal, dostat to jako dárek od rodičů, budu je všude chválit (mě před více než dvaceti lety nadělili tenkrát Š440 Spartak, a jakou jsem z něj měl radost).
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
ja muzu compacta jako 1. auto vrele doporucit, koupil jsem si ho taky jako svoje prvni, byla to regulerni 316i z 96,to auto jsem miloval a kecy typu compact neni bmw jsem s nadhledem ignoroval.. tohle vypada pekne, ma super vybavu, interier a vse okolo vypada nadherne.. stahni bazaristu na 90,nebo aspon 95 a mas krasnyho compactika v super vybave za dobrou cenu 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli do toho můžu teda ještě kecat, tak na mě by udělalo větší dojem toto: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -3/6956366 . Vypadá rozhodně lépe, sice je o dva roky starší, ale i ten motor mi přijde lepší a přitom to není zas tak něco, jako 325, což nechceš
zrovna přímo toto auto i znám a přijde mi, že je v pořádku 

tento compact se příliš nelíbí, o hodně hezčí je ten co psal robi, ty sedačky jsou parádní, já compacta jako první auto měl, když nepočítám stodvácu, je to skvělé auto na vyježdění, teď už mám 328, ale na tu 1,6 nedám dopustit, jelo to jako splašený, alespoň v té době mi to tak přišlo, kdybych měl synkovi koupit auto nevzal bych nic jiného než 1,6 nebo 1,8 compact, krom toho rozhodně mi nepřijde compact nějak nehezkej, coupe je asi hezčí, ale když se compact sníží trochu do klínu je to podle mě nádhera...