Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw pod cenou!!!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Alexru

#1 Příspěvek od Alexru »

tak co to posledni dobou sleduju,si zacinam vsimat ze si auta zaciname prodavat docela pod cenou!nevim cim to je asi poptavkou to urco,ale vse ma preci svoji cenu ne!?nebo ze by krize,ta celosvetova,ze pisou ze nemecko je snad s toho nejhorsiho venku!?no nevim..co vy na to klubaci?na bazosi prodava neznam nick tu nadhernou cervenou 2.5 e36 91 uz i za 75 s kuzi a je tam zase blazen co chce za 1.6 85! :?: :?: :evil: prosim ale asi zbytecne ze neprodavejte svy BMW pod cenou!!copak vas nechalo nekdy ve stichu?ja ho mam rad byla to laska na prvni pohled!!!!
Alexru

#2 Příspěvek od Alexru »

Alexru píše:tak co to posledni dobou sleduju,si zacinam vsimat ze si auta zaciname prodavat docela pod cenou!nevim cim to je asi poptavkou to urco,ale vse ma preci svoji cenu ne!?nebo ze by krize,ta celosvetova,ze pisou ze nemecko je snad s toho nejhorsiho venku!?no nevim..co vy na to klubaci?na bazosi prodava neznam nick tu nadhernou cervenou 2.5 e36 91 uz i za 75 s kuzi a je tam zase blazen co chce za 1.6 85! :?: :?: :evil: prosim ale asi zbytecne ze neprodavejte svy BMW pod cenou!!copak vas nechalo nekdy ve stichu?ja ho mam rad byla to laska na prvni pohled!!!!
je taky docela dost mozny ze trh je prehlcenej vidavam totiz docela casto taxiky e36 v centru a to dost!a jak koukam na stranky tak auta co stali pred pul rokem 70 jsou ted za 49 45 40 takze a jsou is v coupe buhvi co s nima je..ale 2.0 je fakt malo takze aspon tak!
Alexru

#3 Příspěvek od Alexru »

Alexru píše:
Alexru píše:tak co to posledni dobou sleduju,si zacinam vsimat ze si auta zaciname prodavat docela pod cenou!nevim cim to je asi poptavkou to urco,ale vse ma preci svoji cenu ne!?nebo ze by krize,ta celosvetova,ze pisou ze nemecko je snad s toho nejhorsiho venku!?no nevim..co vy na to klubaci?na bazosi prodava neznam nick tu nadhernou cervenou 2.5 e36 91 uz i za 75 s kuzi a je tam zase blazen co chce za 1.6 85! :?: :?: :evil: prosim ale asi zbytecne ze neprodavejte svy BMW pod cenou!!copak vas nechalo nekdy ve stichu?ja ho mam rad byla to laska na prvni pohled!!!!
je taky docela dost mozny ze trh je prehlcenej vidavam totiz docela casto taxiky e36 v centru a to dost!a jak koukam na stranky tak auta co stali pred pul rokem 70 jsou ted za 49 45 40 takze a jsou is v coupe buhvi co s nima je..ale 2.0 je fakt malo takze aspon tak!
podotykam ze ty auta co byli na netu,tak tam furt jsou a da se rict ze jsou defakto skoro neprodejny!teda za svoji cenu!nebo to je tim ze si jezdej do nemecka?mam znamyho z prace co si tam jede pro e46 05 ale ze by si nekdo jezdil pro e36????asi bazar ze jo....a skusenej clovek ale co ten zbytek?
Alexru

#4 Příspěvek od Alexru »

http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... -3/7422546 no prosim kouknu a co...................... :evil:
Danny Moderátor
Moderátor

#5 Příspěvek od Danny Moderátor »

a kolik by podle tebe mělo stát auto z roku 91?
Alexru

#6 Příspěvek od Alexru »

dobra ale vsichni vime ze kolikkrat jenom ten rok nerozhoduje ne?ze je to jenom o peci ne? a to se musi cenit!
Addict

#7 Příspěvek od Addict »

Mne pripada,ze BMW ,alespon e36 ,rozhodne pod cenou nejsou,prece jenom uz to neni nic novyho a prevratnyho,ale vim,ze vetsina 36tek s R6 motorem za nejakou nizsi cenu ma vetsinou nejake ale.Pokud Mpaket+ 2,5 M52 apod...ve slusnem stavu,tak 120 i vic...coz mi u 13let stareho auta nepripadne zrovna moc pod cenou.
Nedavno jsem ale prodaval sve auto a kdyz jsem videl na vlastni oci,co se prodava za 90tis.kc,tak bych sve za 100t.kc rozhodne neprodaval,zalezi na stavu.Ono je 325i za 30tis.kc a taky za 130tis.kc-muj pripad
Alexru

#8 Příspěvek od Alexru »

v tom s tebou souhlasim auto musi mit vybavu-ta jednoznacne pridava na cene,ale ono vpodstate i ten zaklad preci musi neco znamenat!aby si mel na cem pracovat ze.ad napise vic klubaku,ja vim ze jsem teprve zacatecnik a prijmu kazdej nazor,ale myslim si ze tohle tema neni od veci!
bmwfil

#9 Příspěvek od bmwfil »

V podstatě máš pravdu, ale jde o to, že většina e36 je ve stavu keplu a ty se prodávají nejvíc. No a když je něčeho hodně a nevalné kvality, i cena je nízká... To je asi tak 85% nabízených aut. No těch 15% si cenu drží a pak to vypadá exoticky, když jsou nabízené vedle sebe... No a pak je tu druhý problém a to mentalita tak 85% kupců. Uvažují jednoduše a to, že si najdou nejlevnější vrak a potom s jeho cenovkou obtěžují prodávající tech zbylých 15% e36. Čili suma sumárum je tu 85% vraků a 85% vychcanců, šance na dobre auto i dobrého kupce je tedy shodně 15%, čili šance že dobrý kupec koupí dobre auto je dost nízká...
Alexru

#10 Příspěvek od Alexru »

konecne nekdo,kdo napise nejakou tu realitu,ale bohuzel je to jenom zlomek toho vseho.hele ja blbec jsem si ted koupil sve prvni e36 1.6 diamondschwarcmetalic sedan 92 mam ho 2 mesice naivestovano zhruba 10 a neni to videt ani slyset aja blbec ho hned nabidnu na prodej! a vis proc,protoze sila-chci proste sestivala,nejlepe wanos,a to jsem ani tomu nedal max!ani nechci,ja to auto tak nejak lituju svym zpusobem,nechci mu davat kour,ale vim zaroven ze ten 6v to pojme znam to od kamose,tam jsme se najezdily az az od 2.0 az po2.5 v coupe a to byl div.takze nevim no mam konecne poradny auto s nahonem vy vite kam a chci hned silnejsi,kdyz jsem neprobadal ani tohle!nebude to zavist,nebo tak neco?
Alexru

#11 Příspěvek od Alexru »

to bud v klidu me tech bodu zustava jen 5- 7 je za ozrani se a jsem rad ze me chytli a ze jsem nezabil sebe a jeste nekoho jinyho!!!!uz to neudelam!
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od xSAFA »

Alexru píše:tu nadhernou cervenou 2.5 e36 91 uz i za 75 s kuzi a je tam zase blazen co chce za 1.6 85! :?: :?: :evil:

K tomu červenýmu... Je to sedan z 91 roku, starej motor bez vanosu, nemá to m-paket, kůže sice je ale obyč sicny takže žádná výhra... neorigo kola, neorigo lampy, pružiny HR a filtr Green taky každej neocení. těch 75tis mi přijde tak akorát ne-li moc...

A jestli myslíš tu 1.6 sedan radoby tuning tak to je otřes ale kolik za ni chce je jeho věc ne?

Navíc nechápu čeho chceš dosáhnout? Píšeš, že nemáme prodávat svoje BMW pod cenou :D Když někdo to auto prodat chce nebo musí tak stejnak půjde na takovou cenu kdy bude někdo ochoten mu to zaplatit... To víš že by si každý představoval asi jiné částky ale nenaděláš nic... Doba je taková a e36 pokud není top stav už prostě nemá velkou hodnotu. Vždyť se podiv za kolik dnes seženeš první modely e46.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od xSAFA »

Alexru píše:to bud v klidu me tech bodu zustava jen 5- 7 je za ozrani se a jsem rad ze me chytli a ze jsem nezabil sebe a jeste nekoho jinyho!!!!uz to neudelam!

Hele ty budeš taky myslim slušny pako, no hned se mi ty tvoje příspěvky moc nezdáli... Nech si prosimtě raději tu 1.6 a dej pokoj :mad:
Alexru

#14 Příspěvek od Alexru »

to je asi fakt,asi tak skoro priblizne e46 je tak vzdicky o 50 od kila dal ze ta pekna a dobra....ale to je vec kazdyho
dave

#15 Příspěvek od dave »

Je krize a ještě bude a ceny půjdou ještě více dolů. Zvláště sedmi a pětky budou neprodejný, proto čekám s koupí do podzima. Vím o hodně malejch firmách co maj problémy. V USA jdou ceny aut těžce dolů. :idea:
Alexru

#16 Příspěvek od Alexru »

jo jo tvoje budis tvym rozkazem necham si svojo 1.6,ale vzdyt je to jedno tobe jsem to nepsal -.takze bud tak laskav napis co si o tematu myslis a me nech na pokoj ok pozdravuje pako!!!takovy mam nejradsi proc se do me hned navazis?copak jsem o tobe napsal neco hnusnyho,nebo snad o bmw?rusim prosim smazat!!!!tady to nikam nevede
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od xSAFA »

:lol: Já se k tématu vyjádřil a ty si tu cosi vyblil že ti sebrali body za to že jsi jel nadranej tak sem reagoval na to a od tématu si odbočil ty 8) Sám píšeš že si začátečník ale 1.6 je ti málo a chceš 2.5 ale v souvislosti co jsi sem napsal jsem reagoval jak jsem reagoval :Ehm:
Infe

#18 Příspěvek od Infe »

Alexru:

To je typicky. Napises nejakej hura topix, kterej chce nakou volovinu a jak nekdo poukaze na stupiditu toho nazoru, tak hned smazat. Ja nevim, ale uz to zes ridil ozralej a tvuj styl psani jak od skolaka v prvni tride o necem svedci.

Neodsuzuju te, protoze te neznam, ale xSAFovo nazoru na tebe se absolutne nedivim :-D. Reknu ti jen, at trosku premyslis nez neco napises a taky by neskodilo si to po sobe precist, pokud nechces at te tu ma vetsina za omezence ;-)...
sefin

#19 Příspěvek od sefin »

No ja nevim podle me ty auta pod cenou fakt nejsou.. E36 je proste uz stara serie. Kdyz nekdo prodava E36 za 130 a za 180 muzete koupit E46 ve slusnem stavu / vybave atd...

Pristi rok podle me E36 328i spadnou tak na 80-100 v peknem stavu :)

Jinak co psal ten typek, ze ma 1.6 a chce hned 2.5 tak je cvok..
316i je moje prvni auto a najel jsem s nim 50tkm... Nikdy jsem nebyl zavodnik tak mi to bohate stacilo na predjeti nakladaku a popelnic co nejeli ani 80 do kopce.. Ale ted uz mam nejake ty zkusenosti a sem tam se taky rad projedu svizneji :-) (1.6 se rozhodne nezlobi kdyz ji vytocite do 6 tisic:-) Motor slape porad jak hodinky a to ma 350tkm :P :P )
bavorak

#20 Příspěvek od bavorak »

Každý má svůj názor,ale např.minulý týden jsem se vozil v E46 320d 2002 a já mám E36 1996 v benzínu.Ta E46 měla najeto 150000km,já mám 212000km.Motorově byla moc hezká,ale ten podvozek,naprosto zničený,mlátilo v něm ,no něco hrozného.To moje 13let stará E36 328i byla podle té E46 nové auto. Jsem zastáncem toho,že nejdříve se podívám na stav auta,projedu a pak až na rok výroby.Raději 15 let staré auto v Super stavu než 6let staré zničené.
Odpovědět