Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

autovrakoviště.... doporučení

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
liza

#1 Příspěvek od liza »

Ahoj klucí nejsem z Liberce a potřeboval bych poradit kde v okolí seženu za rozumný peníze funkční palivový čerpadlo. Máte nějaký doporučení na vrakoviště nebo bazar, nebo někoho z klubu kdo by měl na prodej na iso motor m42? díky popřípadě bych poprosil napsat třeba ještě z jakýho motoru se to shoduje, někde sem našel že záleží jen na tom kolik to čerpadlo tlačí, ale moc se vtom nevyznám. Takže všechny rady vítány. Děkuji :wink:
liza

#2 Příspěvek od liza »

liza píše:Ahoj klucí nejsem z Liberce a potřeboval bych poradit kde v okolí seženu za rozumný peníze funkční palivový čerpadlo. Máte nějaký doporučení na vrakoviště nebo bazar, nebo někoho z klubu kdo by měl na prodej na iso motor m42? díky popřípadě bych poprosil napsat třeba ještě z jakýho motoru se to shoduje, někde sem našel že záleží jen na tom kolik to čerpadlo tlačí, ale moc se vtom nevyznám. Takže všechny rady vítány. Děkuji :wink:
Dan td

#3 Příspěvek od Dan td »

Nemusíš to updatovat každou hodinu, ale ptáš se na milionkrát zodpovězené věci, takže se do odpovědi nikdo asi nepohrne :roll:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
liza

#4 Příspěvek od liza »

já vim omlouvám se, chtěl sem poupravit název, ale přemáčkl sem se. Jinak budu rád když se někdo ochotný najde, a napíše mi to. včera sem hledal, ale našel sem info na čerpadla po nejvíc na 6válce a jelikož mám 4válec tak nevim jestli to platí i pro mě :oops: takže když si na mě někdo udělá čas a napíše mi info, tak budu moc rád.
Kami1

#5 Příspěvek od Kami1 »

stejny parametry maj myslim vsechny ctyrvalce a dvoulitr
Dan td

#6 Příspěvek od Dan td »

Jestli chceš technickou radu, jsi ve špatné sekci. Jestli sháníš čerpadlo, jsi taky ve špatné sekci. Použij ETK, tam zjistíš, jaká čerpadla jsou shodná, potom si dej inzerát do bazárku do patřičné rubriky.
liza

#7 Příspěvek od liza »

Dan td píše:Jestli chceš technickou radu, jsi ve špatné sekci. Jestli sháníš čerpadlo, jsi taky ve špatné sekci. Použij ETK, tam zjistíš, jaká čerpadla jsou shodná, potom si dej inzerát do bazárku do patřičné rubriky.

To sou samý kecy, o tom jak bmwklub.cz drží při sobě, a najednou je všechno špatný, chtěl sem si o tom pouze pokecat takže sem do dal do pokecu, co je na tom špatnýho? kdybych se ptal na to jak to zapojit nebo kde to je, tak neřeknu. Ale jen se ptám, kde v Lbc je nějaký vrakoviště. Předpokládám, že to nevíš tak mi prosím nepiš OT. Děkuju :wink:
Dan td

#8 Příspěvek od Dan td »

liza píše:Předpokládám, že to nevíš tak mi prosím nepiš OT. Děkuju :wink:

Předpokládáš špatně, ale někomu tak hustýmu jako ty si netroufám radit. Jsi jen další z těch, co jsou pro řešení svého problému líní byť jen hnout prstem a když jim to někdo slušně řekne, jen kopou kolem sebe. Good luck :wink:
HAMANN

#9 Příspěvek od HAMANN »

Dan td píše:Jestli chceš technickou radu, jsi ve špatné sekci. Jestli sháníš čerpadlo, jsi taky ve špatné sekci. Použij ETK, tam zjistíš, jaká čerpadla jsou shodná, potom si dej inzerát do bazárku do patřičné rubriky.

Jde asi o to ze on to nikam jinam nez do pokecu nemuze napsat protoze neni platici, tak nevim proc se vsichni vzdycky strasne divite ze to pisou sem :lol: :lol: :roll:! !!Tak to je!!
liza

#10 Příspěvek od liza »

HAMANN píše:

Jde asi o to ze on to nikam jinam nez do pokecu nemuze napsat protoze neni platici, tak nevim proc se vsichni vzdycky strasne divite ze to pisou sem :lol: :lol: :roll:! !!Tak to je!!

Co víc dodat, musím jen souhlasit. Ale nemyslím si, že sem hustej. Fakt nevim proč bych měl být. Ty si mě začal kritizovat, tak sem se pouze bránil. Ale to už tady zase začínájí hádky, jako na každým příspěvku. Baví mě to číst, vždycky to ale skončí stejně :lol:
Dan td

#11 Příspěvek od Dan td »

Já nekritizoval, já jen psal, jaké máš možnosti, což mi nepřišlo jako OT, ale slibuju, že už ti to neudělám.

HAMANN: To já vím, já ta pravidla nevymýšlel, ani se s nima úplně neztotožňuju, ale to nic nemění na tom, že má stejné možnosti jako ostatní - nebýt líný a hledat ( na co se ptá tu je několikrát ), zaplatit si členství ( a zeptat se v Technice, jestli někdo nebude trpělivější tam a k němu jako platícímu ), nechodit sem ( pokud neakceptuje ani jednu z těch výše uvedených variant ) :P
liza

#12 Příspěvek od liza »

už se několikrát přemýšlel o zaplacení členství, ale pokaždý sem si přečetl nějaký příspěvek a odradilo mě to :wink: pravidla tak nějak znám a snažím se je akceptovat. Jednalo se mi o to, kde v Lbc je vrakoviště. To si myslim do technické sekce nepatří, a fce HLEDAT mě nic nenašla, snad jen vrakoviště v německu což mi je k ničemu :wink:
HAMANN

#13 Příspěvek od HAMANN »

Jestli jeste chces v liberci je vrakac nahore v Katerinkach, pak v Ostasove u letiste, vic toho tady asi ani v okoli neni, nejlip zkusit pres tady pres klub.....
liza

#14 Příspěvek od liza »

jj díky taky už sem zjistil mám vplánu dneska to obvolat a kdyžtak object. Mám pár nabídek tady od kluků z klubu ale bohužel všechno z daleka :? takže pokud někdo z Lbc má tak at písne budu rád :wink:
Tashiro

#15 Příspěvek od Tashiro »

Zjisti si nejdřív originální cenu. Mě prodávali jeden ořech za 1500 na vrakárně a v origo BMW stojí 800 se všema klíčema. :roll:
PeteBMW

#16 Příspěvek od PeteBMW »

Tady seznam nějakých vrakovišť >>
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... EC+ostrava
liza

#17 Příspěvek od liza »

Tashiro píše:Zjisti si nejdřív originální cenu. Mě prodávali jeden ořech za 1500 na vrakárně a v origo BMW stojí 800 se všema klíčema. :roll:

tak to tě nemálo chtěli natáhnout :) já už sem koukal, nový stojí cca 3500Kč elitecat a v autokelly 4000Kč na vrakárnu sem volal a v Ostašově mi řekl 2500Kč za použitý, a v Kateřinkách mi řekl 2000Kč což se mi zdá hodně, klucí mi tu nabídli cca kolem 1000Kč :wink:
Odpovědět