Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Končí výroba BMW 5 (E60)
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... X%26um%3D1
NOVY MODEL VYPADA ZAJIMAVE. Jsem zvedavej.
http://www.motorauthority.com/image/100 ... dering-001
NOVY MODEL VYPADA ZAJIMAVE. Jsem zvedavej.
http://www.motorauthority.com/image/100 ... dering-001
Nová pětka (F10) je už připravená, akorát s ní BMW nechtělo do Frankfurtu, aby nekonkurovali GT. Zřejmě bude představená na jaře v Ženevě a hned se začne prodávat.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Já se nemůžu zbavit dojmu, že BMW hodně opomíjí u nových modelů vzhled dravce, chcete-li žraloka. Už to začalo novou sedmou, trojkovou řadou r.v. myslím kolem 06 a teď mi připadá to nové BMW ze zadu, jak nějakej korejec.. Newim..
Ani stávajíví nejnovější pětka mi nějak nesedí. Né, že bych byl konzerwa, ale mě se zkrátka líbí nejvíce e-39 s M Packetem. Ne proto, že jí mám, ale opravdu upřímně.. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:Já se nemůžu zbavit dojmu, že BMW hodně opomíjí u nových modelů vzhled dravce, chcete-li žraloka. Už to začalo novou sedmou, trojkovou řadou r.v. myslím kolem 06 a teď mi připadá to nové BMW ze zadu, jak nějakej korejec.. Newim..Ani stávajíví nejnovější pětka mi nějak nesedí. Né, že bych byl konzerwa, ale mě se zkrátka líbí nejvíce e-39 s M Packetem. Ne proto, že jí mám, ale opravdu upřímně..
Na tý fotce od Filozofa se mi líbí. Jinak k exteriéru i interiéru E60ky mám výhrady, i když se mi celkem líbí. Zato E39ce nemám co vytknout...
Maxiczech píše:Já se nemůžu zbavit dojmu, že BMW hodně opomíjí u nových modelů vzhled dravce, chcete-li žraloka. Už to začalo novou sedmou, trojkovou řadou r.v. myslím kolem 06 a teď mi připadá to nové BMW ze zadu, jak nějakej korejec.. Newim..Ani stávajíví nejnovější pětka mi nějak nesedí. Né, že bych byl konzerwa, ale mě se zkrátka líbí nejvíce e-39 s M Packetem. Ne proto, že jí mám, ale opravdu upřímně..
to je tím, že ji máš...věř mi

až budeš mít zase něco nového, zase se to myšlení změní...je to tak vždycky...
upřímně - a vím, že mě teď tady ukamenujete mi E39 přijde v dnešní době už moc jako krabice...a ještě před 2 lety jsem ji žral jak blázen...
Oproti tomu zkraje zatracovaná E60 je pořád moderní a myslím že pořád neokoukané auto, kterým zaujmeš. Na to, že design je 5-6 let starý, je to prostě pecka co se jim povedlo...
To samé bude myslím teď s tím novým "pěťourem"
Prostě doba se pořád vyvíjí...
Jo jo, pamatuju si jak jsem žral e39 jako nejhezčího bavoráka všech dob, je to jen pár let, a teď bych to nechtěl ani zadarmo, protože to prostě vypadá jak stará plechovka.
Co se týče e39, když je pěkná a M-Paketu je to furt hezké auto ale věk je na něm hodně znát. A e60.. V černé s v m-paketu je to pro mě snad nejhezčí auto co můžu na ulici potkat.
Co se týče e39, když je pěkná a M-Paketu je to furt hezké auto ale věk je na něm hodně znát. A e60.. V černé s v m-paketu je to pro mě snad nejhezčí auto co můžu na ulici potkat.
-
Jedno tohle téma už tady je, navíc ta fotka od filosofa je nechutně nepovedená fotomontáž (myslim tu fotku zepředu, fotka zezadu je opravdová). V tom starym topicu už jsem postoval vzhled nový pětky zepředu, zezadu i nový šestky a vy tu stejně budte diskutovat o tý falešný fotce
Tak ještě jednou:
už se těšim, až svojí E60 budu za dva roky měnit za tohohle brouka

Tak ještě jednou:

už se těšim, až svojí E60 budu za dva roky měnit za tohohle brouka