Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ramena (nebo jiné díly) od SRL
No, ono je to jednoduché - na originály momentálně nemám a opravit to potřebuji, protože mám občas pocit, že mi ta náprava upadne...
Odkaz je jednoduchý - http://www.srline.com/
Ale moc informací tam není. Zatím jsem mluvil s několika lidma, kteří to už na autě mají a zatím všichni spokojenost. Ale jak říkám - uvidíme.
Každopádně, za ty prachy když to vydrží 2-3 roky, tak budu rád.

Odkaz je jednoduchý - http://www.srline.com/
Ale moc informací tam není. Zatím jsem mluvil s několika lidma, kteří to už na autě mají a zatím všichni spokojenost. Ale jak říkám - uvidíme.
Každopádně, za ty prachy když to vydrží 2-3 roky, tak budu rád.
-
- Kontaktovat uživatele:
napiš tady Addictovi http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=80319
Ahoj,tak jak jsi na tom se spokojeností.Stále ti to dělá radost?
Začínám mít vůli na spodním ramenu na své E39 530 D.Vše ostatní je zatím v naprostém pořádku.Informací o SRL moc není,tak se poptám alespoň u tebe.Cenově velmi příjemná sada,snad na tom s kvalitou nebude nějak extrémně bídně.Kolem 3tis.bych měl v origo pouze ono zmiňované rameno nebo sadu SRL.
No a teď babo raď co koupit.
Díky za každé nové info
Začínám mít vůli na spodním ramenu na své E39 530 D.Vše ostatní je zatím v naprostém pořádku.Informací o SRL moc není,tak se poptám alespoň u tebe.Cenově velmi příjemná sada,snad na tom s kvalitou nebude nějak extrémně bídně.Kolem 3tis.bych měl v origo pouze ono zmiňované rameno nebo sadu SRL.

Díky za každé nové info

Musím zaklepat - zatím naprosto bez problémů.
Zatím jsem nepozoroval nikde žádný problém. Pěkně to jede, žádné bouchání, cvakání, zmizely vibrace při brždění.
Nedělám si iluze, že by vydržely jako originály, ale jestli mi udrží nějakých 40tis. budu spokojený.
Jestli máš na autě ještě originály, tak bacha na to, protože podvozek utlumí příznaky vadných ramen až moc. Chci tím říct, že když mi je kámoš ukázal sundané, divil se, že to nedělalo podstatně větší brajgl. Byly úplně vymlácené, ale na jízdních vlastnostech to bylo znát jen nepatrně.
Víc uvidím až tak za týden/14 dní, až budu přehazovat gumy a s tím spojenou kontrolu geometrie a podvozku vůbec.
Zatím jsem nepozoroval nikde žádný problém. Pěkně to jede, žádné bouchání, cvakání, zmizely vibrace při brždění.
Nedělám si iluze, že by vydržely jako originály, ale jestli mi udrží nějakých 40tis. budu spokojený.
Jestli máš na autě ještě originály, tak bacha na to, protože podvozek utlumí příznaky vadných ramen až moc. Chci tím říct, že když mi je kámoš ukázal sundané, divil se, že to nedělalo podstatně větší brajgl. Byly úplně vymlácené, ale na jízdních vlastnostech to bylo znát jen nepatrně.
Víc uvidím až tak za týden/14 dní, až budu přehazovat gumy a s tím spojenou kontrolu geometrie a podvozku vůbec.
Díky.Plně s tebou souhlasím,včera jsem koukal na gumy a nestačil jsem se divit.Vnitřní strana sjetá nadoraz.Sundal jsem kola a nestačil se opět divit tomu jak je pravé spodní rameno totálně po smrti,druhá strana vůle minimální,ale něco tam bylo.Na jízdních vlastnostech to nejde absolutně poznat,žádný klepání,vibrace,prostě nic.
¨
Kdyžtak po kontole dej prosím vědět jak jsi dopadnul,cenově mě tahle sada ramen láká.Při mojem ročním nájezdu 10tis.km by byla dostačující snad na pár let.

Kdyžtak po kontole dej prosím vědět jak jsi dopadnul,cenově mě tahle sada ramen láká.Při mojem ročním nájezdu 10tis.km by byla dostačující snad na pár let.
No, abych řekl pravdu, tak zatím jen samá pozitiva.
Můj mechanik, když mi je měnil, říkal, že vypadají celkem slušně a že se jich bát nemusím (kupoval jsem si je sám, takže neměl žádný osobní zájem je chválit).
Zatím na nich mám natočených skoro 20tis a vše se zdá OK.
Teďka v dubnu jdu na STK, tak uvidíme co na to oni...
Můj mechanik, když mi je měnil, říkal, že vypadají celkem slušně a že se jich bát nemusím (kupoval jsem si je sám, takže neměl žádný osobní zájem je chválit).
Zatím na nich mám natočených skoro 20tis a vše se zdá OK.
Teďka v dubnu jdu na STK, tak uvidíme co na to oni...