Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PROBLEM MOTOR
Ahoj vsem...mam problem a vzhledem k tomu ze jsem maximalne neznale hovado rad bych nejakou radu.Takze...zacal jsem registrovat hlucnejsi chovani motoru a to pri poklesu otacek a nebo jeste a to znatelneji napr.pri rychlosti 120 km/h a naslednem pridani rychlosti na dalnici registruji hlucneji motor.Do toho se mi pridalo to ze jsem pred tremi tydny nemohl nastartovat.Auto jsem dal do servisu po oprave vyzvedl.Pricinou startovani byla tryska kde probehl repas a dale byla vymenena hardy spojky.Auto startovalo 2 dny a opet problem s dalsi tryskou dnes vozidlo vyzvednuto a startuje.Jinak co se tyka motoru nemam pocit ze by se choval jinak nez pred opravou mozna je trosku mene hlucnejsi no a dnes mi bylo receno ze bych mel pomalu resit vymenu spodni remenice ke klikovce tak nevim jestli to je dalsi z veci ktera ma vliv na hluk motoru proc se vlastne menila ta hardy spojka atd...vim ptam se jak hnup ale jak rikam hovno tomu rozumim tak bych rad kdyby nekdo poradil co vlastne menit a kdyz uz mam menit tak at je auto opet v pohode...je to 330d r.v.2002 najeto 235 tis...diky vsem...zatim Marek